Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Disgaea RPG, PC için Batıya Geliyor

 
 
Yayıncı Boltrend Games, oynaması ücretsiz RPG oyunu Disgaea RPG'nin PC için küresel sürümünü Steam üzerinden Erken Erişim olarak Aralık 2021 ile 2022'in ilk çeyreği arasında yayınlayacağını duyurdu.
 
Yayıncı, PC sürümünü sürekli olarak optimize edebilmek için Erken Erişim yolunu seçti. Erken Erişim döneminin yaklaşık bir veya iki ay sürmesi bekleniyor.
 
Disgaea RPG'nin global versiyonu şu anda App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android için mevcut. PC sürümü ise şu anda yalnızca Japonya'da DMM Games Player aracılığıyla mevcut. 
 
Cehennem, en derin okyanustan daha derin ve en karanlık mağaradan daha karanlık bir yer. İblisler ve canavarlar tarafından yönetilen kaotik bir dünya. Kimse onu nerede bulacağını tam olarak bilmiyor. Ama artık bu karanlık yer tüm oyunculara açılacak. Netherworld'e girin ve maceraya atılın.
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu rpg aksiyon macera
Moon ve Black Bird, 16 Aralık'ta PS4 ve PS5'e Geliyor World's End Club, 30 Kasım'da PC'ye Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız