Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom'un Wii U Beklentileri Yüksek

Nintendo Wii U hakkında hala detaylı bilgilere sahip değiliz
 
      Capcom'un kurucusu ve başkanı olan Kenzo Tsujimoto Nintendo'nun yeni konsolu Wii U ve sosyal oyunlar hakkında bazı açıklamar yaptı. Yetkiliye göre Wii U'dan beklentiler oldukça yüksekmiş.
 
      Tanıtım fuarlarında Nintendo'nun yeni konsolunu görmek için çok uzun kuyruklar oluştuğuna şahit olduğunu belirten Tsujimoto, eğer insanlar cihaza ilgi göstermeseydi uzun kuyruklar oluşturmazdı diyor.  Sanırım yetkili bu konuda haklı. Umarız bunun anlamı Nintendo'nun Japon geliştiricilerden büyük destek göreceği yönünde olur.
 
      Sosyal oyunların da oyun dünyasında deprem etkisi yaratacağını söyleyen yetkili, böylesine büyük değişikliklerin 40 yıllık oyun endüstrisinde en fazla 10 defa karşımıza çıkacağını söylüyor.  Tsujimoto'nun açıklamasına göre Capcom bu mali yılda gelirlerinin %6.6'sını sosyal oyunlardan kazanacak. Önümüzdeki birkaç yılda bu oranın %30'a çıkması bekleniyormuş.
 
     Nintendo konsollarına her zaman büyük destek veren Capcom'un eminiz Wii U için de bazı sürprizleri olacaktır. Sosyal oyunlar konusunda ise özellikle Japonya pazarında güçlü olmaları şaşırtıcı olmaz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak andriasang Nintendo Wii U Konsol Console
Bu Fallout Cosplay'i Kesinlikle Görülmeye Değer MGS: HD Collection, Dijital Olarak da Satılacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

21.10.2011 22:45:18

0
Bakalım xbox720 ve ps4 tanıtılınca nolacak.Ozaman belli olur ilgi görecekmi bu konsol.Nintendo çok büyük hata yaptı .Yani şu aleti donanım bakımında çok daha üstün birşeyler yapıp 8.jenerasyona geçseydi ozaman bomba olurdu.Ama yapacakları cyberdejin arkadaşında dediği gibi 7. jenerasyonla aynı(yani aynı derken grafikler kaplamalar daha iyi ve çözünürlük 1080p olacak elbet) ama yeni nesil konsolların bambaşka bir grafik kalitesi sunucakları söyleniyor.Öyle olursada nintendo bu konsolla nereye kadar gidebilicek.Dediğim gibi bütüm mevzular önümzdeki E3 fuarında kopacak. eğer MS xbox720 şaşırtıcı birşeyler yapmassa sorun yok demektir.Kaldıki öyle birşey beklenmiyo tabikide xbox360 yakaladığı başarıyı xbox720 batırmaz elbette tahminlerimiz o yönce.

cyberdejin

21.10.2011 16:09:27

0
Wii U daha 7. jenerasyonun gereklerini yeni yakalatacak nintendo'ya. buna 8. nesil konsol diyenin anlını karışlarım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız