Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi

 
 
Capcom tarafından piyasaya sürülen bilim kurgu temalı nişancı aksiyon oyunu Exoprimal'ın sezonluk içerik desteğinin kesildiği açıklandı. Bu hamleyle beraber oyun önceki aylık içerikleri sunmaya başlayacak ve önümüzdeki hafta ilk sezon içerikleri kullanıcıların karşısına çıkacak.
 
Exoprimal'ın yorumları Steam'de çoğunlukla olumlu
 
 
 
Açıklanan detaylarla beraber oyunda yer alan tüm oyun modları oynanabilir olmaya devam edecek. Bu kapsamda oyunun ana modu Dino Survival, Savage Gauntlet ve Time Loop Rebellion gibi oyun sonu içeriklere de erişebileceksiniz. Oyuna tek başınıza oynuyorsanız veya herhangi bir oyuncuyla eşleşemiyorsanız görevleri tamamlamak için yapay zekaya sahip botlar ekibinize dahil olacak.
 
Exoprimal bildiğiniz üzere Temmuz 2023 tarihinde PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yaptı. Oyun şu anda Microsoft tarafından sunulan abonelik hizmeti Xbox Game Pass'te de mevcut durumda. Capcom, oyunun ilk iki haftasında 1 milyon oyuncu çektiğini açıkladı.
 
Exoprimal'in konusu, Dünya'da ortaya çıkmaya başlayan ve her biri gezegen için tehlike oluşturan girdaplar etrafında dönüyor. Bu girdapların içinden dinozor orduları ve 'neosaur' adı verilen genetiği değiştirilmiş türler çıkıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız