Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield 4'ten Yeni Söylentiler


    Daha önce Battlefield 4'ün poster tasarımını sızdıran BF4Central isimli site, dün gün içerisinde ortaya çıkan Battlefield 4 söylentilerine yenilerini ekledi. Gelen ilk söylentilere buradan ulaşabileceğiniz belirtip, maddeleri sıralamaya başlıyoruz;
 
- Battlefield 4'ün çıkışından sonra Battlefield 3'e destek hemen kesilmeyecek.
- Battlefield 4'ün multiplayer kısmı 64 kişiye kadar destek verecek. Haritalar Battlefield 3'e oranla daha büyük ve daha detaylı olacak.
- Battlefield 3'ün yakın savaşları hedef alan Close Quarters DLC'sine benzer bazı haritalar oyunda yer alacak.
- Oyunun harita sayısı Battlefield 3'ün çıkışındaki harita sayısıyla eşdeğer tutulacak. Yani oyunda 9 adet harita yer alacak. Daha fazla haritalar için DLC planlaması yapılıyor.
- Oyunda üç farklı taraf yer alacak; Rusya, Amerika, Çin.
- BF4'ün multiplayer kısmında BF3'teki gibi dört farklı sınıf yer alacak fakat bu sınıfların yapılarına bazı düzenlemeler getirilecek.
- Multiplayer kısmında geliştirilmiş Squad özelleştirme seçenekleri yer alacak.
- Oyundaki silah ve araçların çoğu Battlefield 3'te de yer alıyor.
- Battlefield Premium özelliği Battlefield 4'ün ilk gününden itibaren oyunda yer alacak. Premium üyelerine ekstra avantajlar sağlanacak.
- Battlelog sistemi sayesinde BF3 ile BF4 arasında bazı bağlantılar sağlanacak.
- Oyunun senaryo kısmının hikayesi yeni senaristler tarafından hazırlanıyor.
- Oyun hem oynanış hem de teknik açısından seriyi geliştirecek özelliklerin yer alacağı, fakat bu değişikliklerin bir 'devrim' yapamayacağı belirtiliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
DICE EA games battlefield 4 PC PS3 Xbox 360 FPS
SimCity'nin Trafik Yaması Yayınlandı Nintendo'nun Ağır Topları PAX East Fuarına Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dictattor

5.12.2013 19:52:20

0
Süper ötesi ve mükemmel

TheBladeRunner

22.3.2013 14:51:11

0
@\\RivenDeLL// " DICE'da zaten dolaylı olarak konsolların o kadar iyi olmadığını bf4'ü 60fps 1080p çalışamayacağını söyleyerek yaptı. " pardon Dice ne zaman boyle bi aciklama yapti.Bu piyasayi bu kadar yakin takip ederim hic boyle resmi bi aciklama geldigini hatirlamiyorum. "god of war'ın yapımcısı ps4 mükemmel olacak dedi". Her halde god of war yapımcısı ps4'e mükemmel diyecek. Başka ne bekliyorsunuz ki? Kötü derse o da oyun satamaz, sony'de konsol satamaz" Bu adamlar taraflimi dibine kadar hemde ama ps2 ve ps3 ile neler yaptiklari ortada.PS4 donanimi ile OGL nin dibine vurulmus oyunlar geldiginde sende hak verirsin. "Ama açıklamalar yeni nesil'in şu anki nesilden pek farkı olmayacağını söylüyor" PS4 sunumunu herhalde hic izlememissin. "Ama bf4'ü ultra, 64 kişi, yoğun çatışma, 1080p, 60fps sabit isteyince de konsolların gücü yetmez tabi. " Belkide 60fps olmaz bak bellki diyorum cunku ps4 donaniminin teknik detaylari guc ve performansini gosterecek herhangi bir benchmark yok.O yuzden pesin hukumlu kosnusmanin ahmaklik oldugunu savunuyorum. Ya hocam UC3 u ps3 donanimli bir pc de calismasinin olanagi varmi yokmu bir onu soyle.Bu kadar pesin hukum verip iddaa ederseniz sonra tersi cikarsa burada millete oyuncak olursunuz tavsiyem yapmayin.

any77

21.3.2013 20:16:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: CrazyToonz Oyunu savunanların hepsi DLC'lere ve Premium'a para basmış kişiler. Devam edin gençler.
Hayır. Premium değilim ve oyunu çok seviyorum. Ama bf4'te premium kesin alacağım. Artık bf3'ün zamanı yavaş yavaş geçtiği için premium almıyorum. Ama premium olmadığım halde her gün 2-3 saat oynuyorum. Çok güzel bir oyun. Bu arada fanboyu hiç bir zaman olmadım. Zaten neden bir oyunun, serinin vs vs fanboyu olurlar ki insanlar. Hangisi güzelse onu savunacaksın. Fanboyu olmak çok saçma geliyor. Sana demiyorum. Alınacak kişiler alınmıştır zaten .

any77

21.3.2013 20:11:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

Hayır sadece onlar değil.Premium olsun olmasın adamlar bu oyunu beğendiler.
Aynen. Mesela bende premium yok, almayı da düşünmüyorum ama oyuna hayran kaldım. Özellikle multisi süper. Zaten oyunun single'ına 10 dk bile girmedim. Oyunu açar açmaz direk multiplayer'a girdim ...

Guest-ED5D10718

21.3.2013 18:16:54

-1
quote:

Orijinalden alıntı: CrazyToonz Oyunu savunanların hepsi DLC'lere ve Premium'a para basmış kişiler. Devam edin gençler.
Hayır sadece onlar değil.Premium olsun olmasın adamlar bu oyunu beğendiler.

any77

21.3.2013 18:09:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner @\\RivenDeLL// BioWare in sanat yonetmeni "Yeni nesil konsollar sizleri çok heyecanlandırmasın" demedi yeni nesile gecis xbox dan 360 a gecis gibi olmayacak dedi.PS4 sunumundaki grafikleri gordukden sonra adama pek de inanasim kalmadi Cevat Yerli nin yazilin dehasi oldugu,elinde en iyi oyun motoruna sahip oldugu fln yok.UE4.Luminous ve Panta Rhei CE3 u guzelce bir pataklar. John Carmack PS4 duyurulmadan cok once yeni nesilde 30 fps standart olucak dedi.Dogru olma sansi var yalniz ps4 sunumundan sonra anlasmam geregi ozgurce konusamam ama Sony muhendisleri ps4 ile cok akillica is gerceklestirdiler dedi ki ps4 un son gelistirici kitlerinin Ocak ayinda yapimcilara gonderildigi aciklandi. Bu arada ps4 adina en ufak olumsuz bir elestiri hic bir firmadan gelmedi Crytek bile dahil.Adam sadece 5 yasindaki cocugun bile bildigi seyi konsollarin ilerleyen donemlerde pc yi gecemeyecegini soyledi. Yani olumsuz bir elestiri NADA. Ha bu arada donanim firmalari aralarinda toplanip MS ve Sony e konsollari gucsuz cikarmalari icin para vermezler buda dip not.
Bakıyorum da her şeye bir bahanen var arkadaşım . John carmarck yeni nesilin standardı 30 fps olacak dedi. Zaten en güçlü ihtimal bu. John carmack'ı destekle dersen desteklerim: ps2-xbox : 480p 30 fps ps3-x360 : 720p 30 fps ps4-xbox720 : 1080p 30 fps Yani hep 30 fps olacak. Zaten bütün konsol oyuncuları 30 fps'ye alıştığı için problem olmayacaktır oyuncular için bence. Ama pc'de 30 fps işkence gibi geliyor insana . Cry engine3'ü UE4 mü geçer diyorsun. Yapma yazıktır. Sonuçta cevat yerli deha filan olmasa da en iyi oyun yapımcılarının arasında yer alıyor . Bioware yönetmenine gelirsek o da geçiş o kadar iyi olmayacak dediğine göre ps3 ile ps4 arasında çoook uçurum kadar fark olmayacak. Ps2'den ps3'e geçilince nasıl bir fark oluştuğunu görünce insanın ister istemez bu farkı ps4'te de görmek ümidi ile yeni nesil'i heyecanla bekledik. Ama açıklamalar yeni nesil'in şu anki nesilden pek farkı olmayacağını söylüyor. Yeni nesil tabiki kötü olmayacak. Ama bf4'ü ultra, 64 kişi, yoğun çatışma, 1080p, 60fps sabit isteyince de konsolların gücü yetmez tabi. Bir konsoldan bu saydığım özelliklerin hepsini bir arada beklemek zaten saçma olur. En iyi kodlama teknolojisine sahip DICE bile bf4'ü konsollarda 60 fpas oynatamıyorsa bu pekte mümkün görünmüyor açıkçası. He diyorsunuz: "god of war'ın yapımcısı ps4 mükemmel olacak dedi". Her halde god of war yapımcısı ps4'e mükemmel diyecek. Başka ne bekliyorsunuz ki? Kötü derse o da oyun satamaz, sony'de konsol satamaz. Önemli olan EA, ubisoft, Rockstar gibi sony ile alakası olmayan yapımcıların açıklamalarını dikkate almak gerekir. Zaten en çok oyuna sahip EA'de çalışanların çoğu ps4'ün o kadarda iyi olmayacağını söylüyor. EA'nin crysis serisi en önemli serilerinden. Bu serisin yapımcısı cevap yerli konsolları desteklemiyor. DICE'da zaten dolaylı olarak konsolların o kadar iyi olmadığını bf4'ü 60fps 1080p çalışamayacağını söyleyerek yaptı. Umarım anlatabilmişimdir. Mantıklı bir cevap beklerim

BSC Misafiri

21.3.2013 16:04:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri en kötü araç ve silah güç dengesi olan oyun bf3 arkadasım badcompany 2 böyle değildi bf3de hardcoreda helikopter adama roketleri boşaltıyor adam hala yaşıyor adam 200 metre oteden tabancayla öldürüyor sniperla vuruyorsun ölmüyor bunlar normal yani oyunda mantık dışı şaçma sapan ve bunun gibi bir sürü olay var adamlar oyunun boyutundan fazla update cıkardılar hala boşşşşş....ben ne ederim oyunun güç dengesi yerlerde sürünüyor sen yapsan ne olur yeni oyun ve update güncellesen ......
Tam tersi Bad Company 2'de silahlar arası dengesizlik vardı . Ve bence oyun oynanıyor silahlar arası güç dengesi ise olabildiği gibi .

oyunbilgini57

21.3.2013 15:43:26

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Crynet BF4 Oynanış Videosu Olmayacaktır Büyük İhtimal CGI Video Olacaktır :) Yenibir MOH İle Karşılaşabiliriz.
Battlefıeld'ın şu ana kadar hiç bir CGI videosu yok . BF 3 duyurlduğunda tüm videolar oyundan ve gerçek görevlerden alındı . Ubisoft değil bu . Ayrıca kim nederse desin ister CoD fanı olsun son 3 günde en çok yorum alan ve popüler konu Battlefield 4 konusudur bu da CoD fanlarının bile ilgisini çekiyor işte .

Cpt. Miller

21.3.2013 12:00:24

0
Dünkü veletler BF'a laf eder oldu. Siz oyundan ne anlarsınız.

TheBladeRunner

21.3.2013 03:11:10

0
@\\RivenDeLL// BioWare in sanat yonetmeni "Yeni nesil konsollar sizleri çok heyecanlandırmasın" demedi yeni nesile gecis xbox dan 360 a gecis gibi olmayacak dedi.PS4 sunumundaki grafikleri gordukden sonra adama pek de inanasim kalmadi Cevat Yerli nin yazilin dehasi oldugu,elinde en iyi oyun motoruna sahip oldugu fln yok.UE4.Luminous ve Panta Rhei CE3 u guzelce bir pataklar. John Carmack PS4 duyurulmadan cok once yeni nesilde 30 fps standart olucak dedi.Dogru olma sansi var yalniz ps4 sunumundan sonra anlasmam geregi ozgurce konusamam ama Sony muhendisleri ps4 ile cok akillica is gerceklestirdiler dedi ki ps4 un son gelistirici kitlerinin Ocak ayinda yapimcilara gonderildigi aciklandi. Bu arada ps4 adina en ufak olumsuz bir elestiri hic bir firmadan gelmedi Crytek bile dahil.Adam sadece 5 yasindaki cocugun bile bildigi seyi konsollarin ilerleyen donemlerde pc yi gecemeyecegini soyledi. Yani olumsuz bir elestiri NADA. Ha bu arada donanim firmalari aralarinda toplanip MS ve Sony e konsollari gucsuz cikarmalari icin para vermezler buda dip not.

Sir Maximus is BACK

20.3.2013 21:33:54

0
EA de batsa,ne oynayacaksınısz? THQ'yu destekleyenler olsa gerek bunu diyenler!

any77

20.3.2013 21:18:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Bana da çok zorluk yaşatmıyor 30 FPS. Ancak 60 FPS illa ki fark ediyor, kimse hayır demez herhalde 60 FPS gelirse:) Gelmezse de 30'un altına düşmedikçe, akıcı bir şekilde oynandıkça sorun yok. Ama 1080p mecbur yapmalılar. Yeni nesil diyorsak 720p ne diye sorarlar adama. Ki PS4 sunumundaki oyunları düşünürsek 1080p olmaması çok garip kaçar. Birçok yapımcı, buna PC'leri ağlatan Witcher 2'nin yapımcısı CD Projekt de dahil, PS4 hakkında gayet olumlu konuşuyor. Tabi beni çözünürlük ve FPS'dense oyunun içeriği daha çok ilgilendiriyor orası ayrı konu. BC 2'deki o serbestliği ve dengeyi tekrar sağlarlarsa başından kalkmam BF 4'ün.
Hocam olumlu eleştiri kadar olmusuz eleştride alıyor ama. Bakın şu mesaj çok güzel: Bu konuda çok beğendiğim, yeni nesil PLAYSTATİON 4'lerin sanıldığı kadar iyi olmayacağı konusunda çok beğendiğim bir yorum: Umarım haber doğru değildir. Çünki yeni nesil böyle olursa yazık olur gerçekten. ps2-xbox : 480p çoğunluk 30 fps (hatta ps2 daha düşük) ps3-x360 : 720p çoğunluk 30 fps ps4-xbox helebilmem ne : 1080p çoğunluk 30 fps John carmack (Open gl efendisi yazılım kod dehası) : Yeni nesil konsollar standartı 30 fps olacak. Cevat yerli (Şuan en iyi grafikli oyun motorunun sahibi yazılım dehası) : Yeni nesil hayal ettiğiniz kadar iyi değil. BioWare'in Sanat ve Animasyon Yönetmeni Neil Thompson : BioWare: "Yeni nesil konsollar sizleri çok heyecanlandırmasın" Şimdi burada bahsi geçen firma city interactive değil.Frostbite 2'yi yapan DICE.Crytek'in Cryengine 3'ünden sonra bana oyun motoru ile "oha" dedirten firmadır. Geriye konsollardan ümit bekleyen arkadaşların tek savunması kaldı.Oda bu haberin bir dedikodu mu yoksa gerçek olduğumudur ki oyun yapımcılarının ağzından bakılırsa haber gerçek olabilir üst tarafta yazdım bahsi geçen yapımcıları. Bizimde uzun zamandır anlatmak istediğimiz buydu.1080 p yeni nesil konsollarda elbetteki olacak.Hatta hatırınız kırılmasın 1080p 60 fps oyunlarda olacak.Ama grafikten fizikten ve detaylardan ödün verilecek bunun gereği bu. Doğanın kanunu bu derlerya , işte onun gibi teknolojinin kanunuda malesef bu. Son olarak umarım haber yalandır diyorum yoksa yeni nesil frostbite 2.5'da 60 fps'yi sadece 720p kilit ile veriyorsa ben ps3'ümden memnunum abi.

BSC Misafiri

20.3.2013 20:16:53

-1
en kötü araç ve silah güç dengesi olan oyun bf3 arkadasım badcompany 2 böyle değildi bf3de hardcoreda helikopter adama roketleri boşaltıyor adam hala yaşıyor adam 200 metre oteden tabancayla öldürüyor sniperla vuruyorsun ölmüyor bunlar normal yani oyunda mantık dışı şaçma sapan ve bunun gibi bir sürü olay var adamlar oyunun boyutundan fazla update cıkardılar hala boşşşşş....ben ne ederim oyunun güç dengesi yerlerde sürünüyor sen yapsan ne olur yeni oyun ve update güncellesen ......

BSC Misafiri

20.3.2013 20:16:25

+2
@Madécassol Yavaş ol ağır cod fanboyu

Archangel™

20.3.2013 20:11:04

0
Tamam hadi konudan dışarı alalım seni , madem sevmiyorsun nedir bu kuyruk acısı ? Uğraşamıcam ... sen daha annenin kucağında dolaşırken biz oyun oynuyorduk neyse uzatmaya değmez

Madécassol

20.3.2013 20:08:49

-2
quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

Senin gibi ergen olmadığım kesin ve evet BF serisine birden off ne grafik diyip gelen ergenlerden değilim BF1942 hatta ondan önce başladı bu serüven ... 1999 Codename Eagle tabi nedir bilmezsin sen şimdi ; DICE'ın daha BF serisine başlamadan yaptığı ilk FPS oyunudur kendisi ve her oyunu gibi efsanedir. Daha sonra BF1942 ile başladılar bu seriye ve sene 2013 şimdi sırada BF4 var. BF3'de en az sevdiğim oyunudur serinin bu arada. BF2 , 1942 gibi efsanelere hakaret , BF4'den umutluyum
Ah google sen nelere kâdirsin tamam abisi sen en birincisin.

Archangel™

20.3.2013 19:57:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: Madécassol

Ömrü boyunca battlefield serisinin tek oyununu dahi oynamamis insanlar bf3 ile bir anda agir battlefield fani oldu sende kesinlikle yillardir battlefield ile dogup büyümüs ve tüm serilerini oynamis birisindir yani hep oyle olur. Özenti ergenlerden baska birsey degilsiniz aslinda
Senin gibi ergen olmadığım kesin ve evet BF serisine birden off ne grafik diyip gelen ergenlerden değilim BF1942 hatta ondan önce başladı bu serüven ... 1999 Codename Eagle tabi nedir bilmezsin sen şimdi ; DICE'ın daha BF serisine başlamadan yaptığı ilk FPS oyunudur kendisi ve her oyunu gibi efsanedir. Daha sonra BF1942 ile başladılar bu seriye ve sene 2013 şimdi sırada BF4 var. BF3'de en az sevdiğim oyunudur serinin bu arada. BF2 , 1942 gibi efsanelere hakaret , BF4'den umutluyum

Madécassol

20.3.2013 19:51:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

Yav he he Bu arada resmi site açıldı ; http://www.battlefield.com/battlefield-4
Ömrü boyunca battlefield serisinin tek oyununu dahi oynamamis insanlar bf3 ile bir anda agir battlefield fani oldu sende kesinlikle yillardir battlefield ile dogup büyümüs ve tüm serilerini oynamis birisindir yani hep oyle olur. Özenti ergenlerden baska birsey degilsiniz aslinda

CrazyToonz

20.3.2013 19:32:21

0
Oyunu savunanların hepsi DLC'lere ve Premium'a para basmış kişiler. Devam edin gençler.

Archangel™

20.3.2013 19:23:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: Madécassol Çoluk çocuga yeni oyun geliyo
Yav he he Bu arada resmi site açıldı ; http://www.battlefield.com/battlefield-4

Guest-ED5D10718

20.3.2013 18:05:39

0
Eleştiren arkadaşlara söylüyorum Kaçınız EA'de çalışıyorsunuz da bu oyunu oynadınız veya bilgilerin doğru olduğunu biliyorsunuz?Elinizde kanıt bile yok.Resmi açıklama olsaydı istediğinizi söyleyebilirsiniz.

Madécassol

20.3.2013 18:01:50

-2
Çoluk çocuga yeni oyun geliyo

AutumnRain

20.3.2013 17:28:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri valla arkadas sen önce firma olarak pf3 silah ve araç gün dengesini düzeltte ondan sonra bf4 çıkar
Saçma sapan konuşma la.Hangi DLC'deki hangi silah dengeleri bozuyormuş ?

killuminati25

20.3.2013 15:50:01

0
Arkadaş bunların dini imanı para olmuş.Oyun çıkmadan dlc muhabbeti yapıyorlar.Oldu olacak 1 map,1 silah koy sür piyasaya yolunacak insan çok..

rambocuk

20.3.2013 15:28:23

0
ps4 dün sensörleriyle güzel bir hedef alma yaparlarsa bende alırım yoksa maussuz fps oynanmıyo

BSC Misafiri

20.3.2013 15:12:10

0
http://g1303.hizliresim.com/17/5/ksp97.gif

BSC Misafiri

20.3.2013 15:11:51

0
valla arkadas sen önce firma olarak pf3 silah ve araç gün dengesini düzeltte ondan sonra bf4 çıkar

BSC Misafiri

20.3.2013 15:11:49

0
muhtemelen yeni pc ile biirlikte bf premium alacam ve akacammmÇ:D:D:D:A:DAd

RealArek

20.3.2013 14:40:20

0
Bu sefer bekliycem bf 4 le premium ucuz bi fiyata alıcam ilk çıktında alınca çok kazık oluyo bide xbox 360 ve ps 3 oyuncu sayısı kesin 32 kişi olur daha fazla kaldırmaz ama ps 4 için falan 64 olur büyük ihtimale.

Wayward Son

20.3.2013 14:18:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner @Wayward Son
Bana da çok zorluk yaşatmıyor 30 FPS. Ancak 60 FPS illa ki fark ediyor, kimse hayır demez herhalde 60 FPS gelirse:) Gelmezse de 30'un altına düşmedikçe, akıcı bir şekilde oynandıkça sorun yok. Ama 1080p mecbur yapmalılar. Yeni nesil diyorsak 720p ne diye sorarlar adama. Ki PS4 sunumundaki oyunları düşünürsek 1080p olmaması çok garip kaçar. Birçok yapımcı, buna PC'leri ağlatan Witcher 2'nin yapımcısı CD Projekt de dahil, PS4 hakkında gayet olumlu konuşuyor. Tabi beni çözünürlük ve FPS'dense oyunun içeriği daha çok ilgilendiriyor orası ayrı konu. BC 2'deki o serbestliği ve dengeyi tekrar sağlarlarsa başından kalkmam BF 4'ün.

akabeyss

20.3.2013 14:15:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner @Wayward Son ya hocam bende pc de oyun oynuyorum ama olaya fanatik gozuyle degil objektif olarak bakiyorum.Wii U dahi BF 3 un ultra ve high ayarlarini 720p de calistiracak kapasitede oldugu firma tarafindan onaylanmisken.PS4 gibi bi cihazin 1080p verememisi pek inandirici degil. Ticari yonden bak olaya.Bu oyunun 720p de cikmasi kimsenin isine gelmez ne Ea ne Sony ne de MS 8 yil aradan sonra yinemi 720p olursa ticari yonden kaygi yaratabilir.Hatta dis kaynakli sitelerde dahi okudum bazi insanlar dogruysa ps4 on siparisimi iptal ederim gibisinden aciklamalarda bulunmuslar.Haber ne derece dogrudur fake midir bilemiyoruz sonucda resmi aciklama yok. Bence oyun en kotu ihtimalle 30fps de kitlenir ama yinede 1080p cikar.Bide sunu hic anlamadim pc de oyun oynarkende hic oc mis gibi seylerle isim olmadi kasip daha fazla fps orani elde edicem diye.Bir oyun hangi cozunurlukde olursa olsun 30 ve ustunden sonra hic bi sikinti yok illede 60fps anlamis degilim.Egomu tatmin edicem diyorlarsa bisey diyemem.
konsolumda var pc imde. fps türünde 60 fps önemlidir. activision salak mı ki konsollarda call of duty'i grafiklerden feragat ederek 60 fps oynatıyor.

TheBladeRunner

20.3.2013 13:57:48

0
@Wayward Son ya hocam bende pc de oyun oynuyorum ama olaya fanatik gozuyle degil objektif olarak bakiyorum.Wii U dahi BF 3 un ultra ve high ayarlarini 720p de calistiracak kapasitede oldugu firma tarafindan onaylanmisken.PS4 gibi bi cihazin 1080p verememisi pek inandirici degil. Ticari yonden bak olaya.Bu oyunun 720p de cikmasi kimsenin isine gelmez ne Ea ne Sony ne de MS 8 yil aradan sonra yinemi 720p olursa ticari yonden kaygi yaratabilir.Hatta dis kaynakli sitelerde dahi okudum bazi insanlar dogruysa ps4 on siparisimi iptal ederim gibisinden aciklamalarda bulunmuslar.Haber ne derece dogrudur fake midir bilemiyoruz sonucda resmi aciklama yok. Bence oyun en kotu ihtimalle 30fps de kitlenir ama yinede 1080p cikar.Bide sunu hic anlamadim pc de oyun oynarkende hic oc mis gibi seylerle isim olmadi kasip daha fazla fps orani elde edicem diye.Bir oyun hangi cozunurlukde olursa olsun 30 ve ustunden sonra hic bi sikinti yok illede 60fps anlamis degilim.Egomu tatmin edicem diyorlarsa bisey diyemem.

Wayward Son

20.3.2013 13:39:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: PSAC

ben ps4 tüm oyunların 1080p olacağına inanıyorum .. 60 fps tüm oyunlarda olur mu .. bilmem ama bf4 1080p 60 fps olarak çıkacak ve en üst düzey pc farkı olamayacak .. en son haberde ..yeni nesil konsollar da bf4 720p 60 fps çalışacak derken wii u dan bahsediyor olabilirler .. wii u da yeni nesil olarak sayıyorlar ..bunun benzeri assassin's creed black flag yaşandı bir tarih verdiler yeni nesil dediler sonra .. yanlış anlaşılma wii u demek istedik dediler .. neyse inşallah dediğim gibidir wii u içindir ..
Bana da 1080p'de çalışacak gibi geliyor. FPS 30'un altına düşmedikçe sıkıntı yok. Ancak ideali, olması gereken 60 FPS'dir ki umarım yeni neslin hakkını verirler.

Guest-ED5D10718

20.3.2013 12:15:54

0
Bunlar söylenti resmi açıklama olana kadar hiç birine inanmam.

PSAC

20.3.2013 11:53:14

-2
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son - Yeni nesil konsollarda 1080p ve 60 FPS bir zahmet.
ben ps4 tüm oyunların 1080p olacağına inanıyorum .. 60 fps tüm oyunlarda olur mu .. bilmem ama bf4 1080p 60 fps olarak çıkacak ve en üst düzey pc farkı olamayacak .. en son haberde ..yeni nesil konsollar da bf4 720p 60 fps çalışacak derken wii u dan bahsediyor olabilirler .. wii u da yeni nesil olarak sayıyorlar ..bunun benzeri assassin's creed black flag yaşandı bir tarih verdiler yeni nesil dediler sonra .. yanlış anlaşılma wii u demek istedik dediler .. neyse inşallah dediğim gibidir wii u içindir ..

waltran

20.3.2013 11:49:53

+1
VİETNAM EXPANSİON İSTERİZ!

Wayward Son

20.3.2013 11:25:45

+1
Olması gerekenler: - Geniş, ferah haritalar (BF2 tadında). Olabildiğince Close Quarters saçmalığından uzak olsun. Yakın çatışma istersem zaten elimde Cod var, severek oynuyorum. - Araç çeşitliliği en başta sağlam olsun. Sonra DLC'ler ile gelmesin. - Destruction motoru revize edilsin. Tamamen yıkılabilen bina sayısı artmalı hatta her bina ve yapı yıkılmalı. - Yeni nesil konsollarda 1080p ve 60 FPS bir zahmet. - Sınıf özellikleri BC 2'den direkt olarak alınabilir, gayet dengeliydi. - Aynı şekilde haritaların tema çeşitliliği yine BC 2 gibi olmalı, bütün haritaları keyifliydi oyunun. Karlı, çöl, tropik vs. - Mikro ödeme mi? Duymamış olayım. - Yine BC2'deki gibi bol ve ücretsiz içerik. Mesela BC2 limited alanlar bütün harita paketlerine ücretsiz sahip oldular (Limited ve normal arasında fiyat farkı yoktu :))) - DLC diyerek 4-5 tane harita değil; adam akıllı Expansion Pack sunsunlar. 4-5 DLC yerine sağlam 2 tane Exp. Pack. çıkarsalar yeterli. Ancak EA böyle yapar mı? Asla.

BSC Misafiri

20.3.2013 11:11:11

0
Madécassol He he tamam sen git anaokullu oyunu codunu oyna

BSC Misafiri

20.3.2013 11:11:08

0
3 taraf olunca nasıl olacak çok gatlrip olur 3 takım olunca :D

JohnMartson!

20.3.2013 10:43:56

-4
Parası olan alsın premium bızım gibi fakirleri indirsin oyunda.. Bf4 Tam bir Para hırsızı olacak belli FORZA COD!

Recharged

20.3.2013 10:25:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: alemburda34 "Battlefield 4'ün multiplayer kısmı 64 kişiye kadar destek" peki ps4'te kaç kişilik olacak ve ps3'te ?
Yeni nesil konsollarda da 64 kişi olabilir diye düşünüyorum ama PS3'te zor bir ihtimal gibi geliyor bana.Umarım yanılan ben olurum.

alemburda34

20.3.2013 09:27:32

0
"Battlefield 4'ün multiplayer kısmı 64 kişiye kadar destek" peki ps4'te kaç kişilik olacak ve ps3'te ?

BSC Misafiri

20.3.2013 09:26:47

0
butun oyunlarda dlc cikiyor zaten kimsede bedava vermiyor vetende elin parmaklarini gecmez neden bu oyunun dlcsi bu kadar olay yapiyonuz anlamiyorum alin 9 haritayi orda oynayin aslinda su premiumla beraber gelen silah ve araclari alamamak esas olay :) ondan kiziyor millet :)

Cpt. Miller

20.3.2013 08:30:31

0
quote:

Haritalar Battlefield 3'e oranla daha büyük ve daha detaylı olacak. Battlefield 3'ün yakın savaşları hedef alan Close Quarters DLC'sine benzer bazı haritalar oyunda yer alacak.
Burada çelişki var bazı bilgiler doğru olabilir ama, ben de oyun hakkında gerçek bilgilerin tam olarak henüz sızdırılmadığını düşünüyorum. BF 4'den sonra artık arada 2. dünya savaşı oyunu da yapmalılar, yoksa hep modern savaş sıkıcı bir hal almaya başlayacak.

* KıL

20.3.2013 07:50:58

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Crynet Oyun Çıkmadan DLC'leri Yapılmıştır Tebrikler EA Tebrikler Dice Henüz Çıkmayan Oyuna DLC Yapıcaz Demek Oyunun Kısa Sürede DLC'ler Üzerine Kuralacağı Anlamına Geliyor Herkeze Tavsiyem Çıktığı Gün Kimse Almasın :) Hatırlatma:BF3 23TL Olmuştu Yaklaşık 1ay Önce :)
Herkez değil herkes olacak.

Archangel™

20.3.2013 07:25:02

0
Neogaf forumlarındaki moderatörler bu bilgilerin fake olduğunu söyledi Zaten ; [quote]- Battlefield 4'ün çıkışından sonra Battlefield 3'e destek hemen kesilmeyecek.[/quote] BF3 desteği çoktan kesildi. DICE kendi twitterdan yazdı BF3 ile işimiz bitti artık diye [quote]- Battlefield 4'ün multiplayer kısmı 64 kişiye kadar destek verecek. Haritalar Battlefield 3'e oranla daha büyük ve daha detaylı olacak. - Battlefield 3'ün yakın savaşları hedef alan Close Quarters DLC'sine benzer bazı haritalar oyunda yer alacak.[/quote] Tutarsızlık var hem haritalar daha büyük olacak deniliyor , hemde Close Quarters haritaları olacak deniliyor Hatta yazının orijinali daha tutarsız aynen şöyle diyor ; Will ship with more close quarter infantry maps than BF3 Maps are larger and more detailed.

despair

20.3.2013 05:50:30

0
Bf3'te eksik olan özellikler, bug, glitchler ve bunny jump olayını kaldırsınlar. Kesinlikle rüzgar faktörleri, G kuvvetinin etkilerini, simulasyona yakın sürüş şeklini getirsinler demiyorum, demek isterdim fakat günümüz oyuncuları artık sadece casual stilden hoşlandıkları için malesef biz de katlanmak zorundayız (20 dakika boyunca 9 G- 10 G arası kuvvetler ile dönerek it dalaşı yapan komik jetleri es geçiyorum) Ha biz de bazen dönmüyor muyuz? dönüyoruz ama hoşumuza gitmiyor malesef. Helikopterdeki bir sen bir ben flare atmalıyız olayı tam çocuklara hitap eden bir oynanış biçimiydi (komik). Sen git denge kurmak için pantsir ve centurion gibi dengesiz bir cihaz eklemeleri, oyunun ne kadar ucuzca bir yöntemle dengelenmeye çalışıldığının büyük göstergesi. Hadi kardeşim hiç bir şey getirmesinler şu oyuna yenilik olarak, bir tek class limitlemesi getirsinler ona bile can feda. Americas Army mantığında limitli squad sistemi getirilmeli. Arma da temel olarak bu mantık kullanılıyordu. Bunu istememin sebebi Conquest haritasında herkes potansiyel uçak savar vazifesi görüyor. Sizi gören 32 kişinin de cebindeki 8 string füzesinden birini çıakrıp yapıştırmak için bir anda dönüp kitlemeye başladıklarını görmek bazen kahkaha atmanıza sebep olabiliyor :) Bence daha sağlıklı strateji üzerine yoğunlaşıp, bireysel oyunun ön plandan kaldırılması gerektiği kanaatimdeyim. Bu kadar şey yazdık ve bir an için bf3'ün sadece eğlenci amaçlı platform olduğunu bir an için unuttuğumu fark ettim. Her neyse elinde sniperla zıplayarak headshot atan ya da atmaya çalışanları da görmek güzel.

BERATTAN

20.3.2013 04:56:02

0
Normalde söylenti başlıkla haberlere girmem ama konu bf4 olunca tutamadım kendimi.geliştirecez diyorlar ama devrim olmyacakmış yıllardır bir cod oyuncusu olarak devrim beklemiyorum cünkü zaten bf3 benim için devrimdi.üst üste devrim olmaz ama devrim kelimesini kullandım neyse biraz bf3 te motor sürüp kafamı dagıtayım

BSC Misafiri

20.3.2013 02:36:08

0
Yani kısaca EK PAKET geliyor. BF 3.4

BSC Misafiri

20.3.2013 02:36:07

0
EA ve Activision kadar boş firma yok bir tane oyunları yok ki efsane olsun kayda değer olsun hepsi para tuzağı. Daha çıkmayan oyunun DLC'si(kılıfı)şimdiden giydirilmiş hayırlısı olsun. Oyun dünyasının yüz karaları!

Madécassol

20.3.2013 02:02:27

-7
Son yillarin en gözde liseli ve bebe oyunu

capoeira_GS

20.3.2013 01:33:06

0
Battlefield 4 Premium çıkarsa alırım heme çıkmazsa premium çıkana kadar beklerim sonra birde Dlc'lere para vermek zorunda kalmayız oyunda Çin,amerika,rusya olarak 3 tarafa ayrılmış olması en çok dikkatimi çeken yer oldu ama bence 3 taraflı savaş olmaz haritalara göre ikili olarak ayrılır diye düşünüyorum

aykut291

20.3.2013 01:32:29

+1
Aynen aynen EA gördüğünüz hiçbir Oyuna destek vermeyin batsın artık şu EA düşsün oyunculuğun yakasından!

TheBladeRunner

20.3.2013 01:29:44

0
"Oyun hem oynanış hem de teknik açısından seriyi geliştirecek özelliklerin yer alacağı, fakat bu değişikliklerin bir 'devrim' yapamayacağı belirtiliyor." habere inanmamakla birlikte eger dogruysa 720p 60 fps olayi simdi anlasildi yazik bosuna sevindiler.

Crynet

20.3.2013 01:25:27

+1
Oyun Çıkmadan DLC'leri Yapılmıştır Tebrikler EA Tebrikler Dice Henüz Çıkmayan Oyuna DLC Yapıcaz Demek Oyunun Kısa Sürede DLC'ler Üzerine Kuralacağı Anlamına Geliyor Herkeze Tavsiyem Çıktığı Gün Kimse Almasın :) Hatırlatma:BF3 23TL Olmuştu Yaklaşık 1ay Önce :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
191 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız