Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Batman: Arkham City'den Multiplayer Söylentileri

 
     PlayStation 3 Magazine'in Batman: Arkham City'nin multiplayer moda sahip olduğunu açıklamasından sonra bu konu hakkında pek fazla bilgi sahibi olamamıştık. Oyuncuların bir çeşit arenada birbirleri ile savaştıkları tarzda mı yoksa co-op olarak görev yaparak ilerleme tarzında mı olacağı hakkında düşünülüyordu. Bu konu hakkında yapım ekibinin içerisinden sızdığı söylenen bazı bilgiler ortaya çıktı.
 
     Söylenenlere göre Arkham City multiplayer modun eklenmesi ile devrim yapmayacak, bildiğimiz multiplayer oynanış Arkham City sayesinde devrim yapacak. Düşünüldüğü gibi basit bir multiplayer modu yerine daha çok Red Dead Redemption'ın Free Roam modundaki gibi bir yapıya sahip olacak. Yani şehir içerisinde arkadaşlarınızla dolaşarak rastgele gerçekleşen görevleri gerçekleştirecek ya da çetelerin bölgelerini basarak onları saf dışı etmeye çalışacaksınız.
 
     Bu yapı tamamen dinamik olacak ve senaryo modunda oynuyormuş gibi hissettirecek. 12 karakterden birini seçerek ve özel sunuculara bağlanarak arkadaşlarınızla oynayacaksınız. Mesela Batman'i seçtiğinizde sunucuda başka bir Batman olmayacak çünkü herkesin farklı bir karakter olduğu sunuculara atanacaksınız.
 
     Oynadıkça level atlayarak daha iyi eşyalara sahip olmanın yanı sıra binaların içerisine girebilecek ya da masum insanların dolaştığı sokaklarda gezebileceksiniz. Eğer Batman yerine düşman olan bir karakteri seçerseniz, yine rakibinizi yenmek için plan yapıp ona tuzak hazırlayabileceksiniz.
 
     Tüm bunların şimdilik söylenti olduğunu unutmamanızı ve gerekli resmi açıklamaların önümüzdeki aylarda geleceğini belirteyim.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Batman: Arkham Asylum 2 Arkham Has Moved PC PS3 xbox 360 Rocksteady Multiplayer
50.Haftanın Satışları (2010) Steam'de En Çok Satan Oyunlar Tekrar İndirimde
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.1.2011 14:46:46

0
umarım bu multiplayer yine playstation ve xbox a özel olmazdır.artık sıkıldık! birazda pc platformlarına da önem versinler. bu oyunun yapımcılığını üstlenenler playstationa gösterilen titizliği pc platformlarına da gösterilsin istiyorum.

MrKerberoS

27.12.2010 22:10:47

0
Joker olmak zevkli olucak

BSC Misafiri

26.12.2010 20:49:09

0
rdr free roam dan daha cok ac:brotherhood un mulisine benzer diye dusunuyorum.

devilmastr15

26.12.2010 18:09:23

0
güzelmiş zevkli olucak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman : Arkham City ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
179 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız