Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Asheron's Call'a Destek, 15 Yıl Sonra Sona Eriyor


    MMO-RPG türünde en önemli etken güncelliktir. 1999 yılında Turbine tarafından geliştirilen eski MMO-RPG oyunlarından Asheron's Call için yapım süreci, tam 15 yıl sonra sona eriyor. Turbine'in yaptığı açıklamaya göre oyun için yayınlanacak yeni güncelleme, aynı zamanda Asheron's Call'a gelen son güncelleme olacak.
 
    Turbine, yeni güncellemenin ardından Asheron's Call'ın gelişimine son verecek. Tabi buna rağmen firma, belli bir takvimle sunucu bakımı yapmaya devam edecek. Ayrıca Turbine, oyuncular tarafından bulunan oyun içi hatalarla da ilgilenecek. 
 
    Tüm bunların haricinde Turbine, aldığı kararla birlikte eski Asheron's Call oyuncularını sevindirecek bir harekette de bulunuyor. Belirtilenlere göre firma, Asheron's Call'ın kaynak kodlarını oyuncularla paylaşacak. Ayrıca sunucuların çalışması için gerekli olan programları da oyunculara sunacak. Böylelikle Asheron's Call oyuncuları, kendi özel sunucularını(Private Server) açabilecekler.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC asheron's call mmorpg turbine
Titanfall'ın Season Pass Açıklamasına Bir Düzeltme Ether One PlayStation 4 İçin de Gelebilir

BSC Misafiri

2.3.2014 23:52:07

0
15 yıl dolmuş zaten sanırım. Başlıkta ve içerikte hata var gibi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız