Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ArmA 2 Modu DayZ, 1 Milyona Yaklaştı


   ArmA II'nin satışlarına can katan bağımsız mod DayZ, büyümesine ve yükselişine devam ediyor. Bu ayın başında 500 bini geçen oyuncu sayısı, 1 milyona yaklaştı.
 
   Modun sitesinden alınan istatistiklere göre DayZ'yi şimdiye kadar 937,659 kişi oynadı. Siteden alınan bu bilgi, tekil kişilerin verisini oluşturuyor. Modun oyuncu sayısının bu denli fırlamasının altında ise tabii ki Steam indirimleri yatıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
arma arma 2 pc fps dayz
Notch: "Minecraft Gibisi Milyonda Bir Gelir" 3DS XL, Japonya'da İlk Günlerinde Neler Yaptı?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

1.8.2012 05:31:36

0
arma 3 çıksın bide onunkinde acep nası olur?

Erdo4

1.8.2012 00:01:15

0
@ iamburak Vallahi ben Arma 2'yi DayZ için aldım. İlk günler elbet problem yaşadık ancak artık problem yaşamadan hergün saatlerce oynuyoruz. 5-6 kişiyiz, çok zevkli oluyor ayrıca. Hiçbir oyunda yaşamadığım adrenalin ve heyecanı yaşıyorum bu oyunda..

iamburak

31.7.2012 22:05:20

-2
Ah Steam ah... Yaktın oyuncuların ceplerini. Ucuz diye herkes birçok alıyo ama normalden fazla para harcadıklarının farkında olmuyorlar Bu arada DayZ'yi korsan olarak korsan serverlarda oynamayı denedim abartmıyorum oyunu yükleme dışında 5-6 işlem daha yaptım anca girebildim. Bir kere oynadım ve zevkini tam tadamadım. İkinciye girmeyi denediğimde ise connection failed hatası başladı bende ne var ne yok herşeyi toptan sildim. Siz siz olun korsanla uğraşmayın yeminle adamı kanser eder. Orjinalinede verecek param yok şuan o yüzden DayZ ekibi kendisi Arma 2'den bağımsız oyununu çıkarana dek bu şekilde bekleyeceğim artık.

BSC Misafiri

31.7.2012 22:00:42

0
hak ediyor bu sayısı türünde başka örneği yok çünkü
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ArmA 2
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız