Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alan Wake 2 Geliştirme Maliyetini Neredeyse Çıkardı

 
 
Remedy Entertainment tarafından biz oyun severlere sunulan gerilim, korku ve nişancı oyun serisinin en yeni oyunu Alan Wake 2 için yine detaylar ortaya çıktı. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen ve genel anlamda eleştirilerin olumlu olduğu yapım ticari olarak tam bir başarıya ulaşamadı. Şimdi ise oyun için harcanan maliyetin neredeyse karşılandığı vurgulanıyor.
 
Alan Wake 2 için ikinci genişleme paketi yolda
 
 
 
Remedy'nin şimdiye kadarki en hızlı satan oyunu olarak karşımıza çıkan Alan Wake 2, şu ana kadar bildiğimiz kadarıyla 1.3 milyondan fazla adet sattı. Bu başarılara rağmen henüz geliştirme ve pazarlama maliyetini tam olarak karşılayamadı. Geliştirici ekip tarafından yayınlanan üç aylık kazanç raporunda Alan Wake 2'nin ilk genişleme paketi Night Springs'ten bahsedildi ve burada maliyetlerin neredeyse çoğunun geri kazanıldığı belirtildi.
 
Öte yandan Remedy ve Epic Games, Alan Wake 2'nin fiziksel Deluxe sürümünün Ekim ayında, koleksiyon sürümünün ise Aralık ayında çıkacağını duyurdu. Bunun yanı sıra oyun için Ekim ayında yepyeni bir genişleme paketi geliyor. The Lake House adındaki DLC hayranların beğenisine sunulmaya hazırlanıyor.
 
Sevilen oyun Alan Wake 2 şu anda PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC platformlarında mevcut durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Dead Rising Deluxe Remaster'dan Genişletilmiş Oynanış Videosu Krafton, Tango Gameworks Ekibini Hi-Fi Rush Markasıyla Satın Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.8.2024 16:19:26

0
Umarım daha çok satar. Remedynin oyunları çok iyi devamının gelmesi lazim

MonacoDoom

20.8.2024 23:19:40

0
İnsanlar serinin devam oyununda Alice'a (Alan'ın karısına) ne olduğunu ve Alan'ın ne yapacağını görmek istiyordu Polis bir hanımefendiyi oynamak değil. Satış rakamları bu senaryoya göre gayet normal bence.

alpererez

12.8.2024 19:15:38

0
oynadığım en harika oyunlardan biriydi. sam lake gördüğüm kadarıyla ben gibi david lynch hayranı, tam aradığım türde oyun yapmış. umarım benzer türde daha çok oyun görürüz

overactive

12.8.2024 16:46:38

0
oyun steam e gelince daha çok satacaktır

BSC Misafiri

12.8.2024 14:32:52

0
en az 10 kat daha satar inş.

BSC Misafiri

12.8.2024 13:39:27

+1
quote:

Orjinalden alıntı: s_demirci_53 Oyun o kadar pohpohlandı millet alan wake diye çıldırdı 1.3 milyon için mi? Ben kesinlikle çok daha yüksek satış rakamları bekliyordum, control içinde güzel geri dönüşler almışlardı
İşte bu da zaten oyuncu profilinin ne kadar aşağılık, ne kadar ahmak olduğunu gösteren bir şey zaten. Oyuncu dediğimiz kesimin büyük bir kısmını; CS, Valorant, LoL vb. saçmalıkları oynayan çocuk/genç kesim oluşturduğu için sonuç normal. 16 yaşında aralıksız şekilde bu oyunları oynayan bir çocuğun Alan Wake oynamasını ya da bu hikayeden herhangi bir şey anlamasını beklemek imkansız.

mehmetalpertr

12.8.2024 13:36:38

0
Ben oyunu almıştım Epic'den, beğenerek oynadım ama DLC yi oynamadım daha..

s_demirci_53

12.8.2024 07:20:15

0
Oyun o kadar pohpohlandı millet alan wake diye çıldırdı 1.3 milyon için mi? Ben kesinlikle çok daha yüksek satış rakamları bekliyordum, control içinde güzel geri dönüşler almışlardı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız