The Witcher 3: Wild Hunt'ın Karakter Modellemeleri Çok Çeşitli

Ömür Gencer


    2015'in en çok beklenen yapımları arasında yer alan The Witcher 3: Wild Hunt'ın oldukça derin bir oynanış sunacağı su götürmez bir gerçek. Gün içerisinde CD Projekt Red ekibinden bir çalışanın Google Drive hesabı hacklendi ve oyun hakkında pek çok konsept tasarım sızdırıldı. Bu dosyalar oyunun sonu hakkında can sıkıcı bilgiler içeriyor. Bu yüzden bunları sizlerle  paylaşmayacağız fakat spoiler içermeyen ilginç bilgilere gelin bir göz atalım. 
 
     Oyunun beş ana bölümden oluşacağı kesinleşti: Başlangıç bölümü,  Skellige,  Novigrad ve No Man’s Land. Beşinci bölüm ise eski oyunlarda karşımıza çıkan bir yer olacak.
 
     Bunun yanında sızdırılan dosyalar oyunda yer alacak NPC'ler hakkında da bilgi sahibi olmamızı sağladı. Dosyalardaki rakamlara göre oyunda pek çok sayıda farklı NPC modellemeleriyle karşılaşacağız.
 
     The Witcher 3: Wild Hunt'da 34 farklı birincil NPC, 61 farklı ikincil NPC modellemesi bulunacak. Oyunda karşımıza 64 farklı canavar modeli çıkarken oyunda toplam 174 adet şarkı bulunacak.
  
     The Witcher 3: Wild Hunt'ın 24 Şubat'ta çıkacağını göz önüne alırsak oyunun daha geliştirilme aşamasında olduğunu bu yüzden de bu rakamların değişebileceğini hatırlatalım.