CoD: Black Ops - Annihilation'ın Tanıtım Videosu

Levent Polater

Daha fazla zombi geliyor!

 
    Xbox 360'ın gelmiş geçmiş en çok satan oyunu konumundaki Call of Duty: Black Ops, yine ilk olarak Xbox Live'e göz kırpan yeni harita paketi ile daha fazla oyuncuyu kendine çekmeyi hedefliyor. Evet, neyden bahsettiğimi biliyorsunuz, apar topar onaylanıp çıkış tarihi 28 Haziran olarak gösterilen yeni harita paketi Annihilation!
 
     Oyunun üçüncü harita paketi konumundaki Annihilation için bir tanıtım videosu Activison tarafından yayınlandı. Biri zombi olmak üzere 5 haritayı içinde barındıracak olan Annihilation'ın yeni haritaları hakkında şunlar söyleniyor:
 
  
Hangar 18: Savaş uçağı hangarı, Orta boyutlu bi harita, bir çok sniper noktası var, oyuncuları bekleyen 'easter egg'leri mevcut
 
Drive-In: Ufak bir harita, yakın mesafeli çatışmalara uygun
 
Silo: Rusya'da kurulmuş nükleer füze silosu, Bir çok birbirini bağlayan yollara sahip bir harita, mini haritaya bol bol göz atmanız gerekiyor.
 
Hazard: Uzun mesafedeki hedefleri vurabilen sniper'lar, LMG ve tüfek kullananlar için ideal, açık alanlarda gezmeniz tavsiye edilmiyor.
 
Shangri-La (Zombi haritası): Bir çok kapana kıstıran bölgeleri ve son saniyede zombilerden uzaklaşmanızı sağlayan kaçış noktaları olan bir zombi haritası, zombiler etrafınızı sardığınızda oradan uzaklaşmanız tavsiye ediliyor.
 
     Oyunun tanıtım videosu ve ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz: