Gran Turismo 5 İlk İncelemesinde Tam Puan Aldı

Alkan Adakaner


 
     Gran Turismo 5'in son ertelemesi oyuncular tarafından büyük tepkiyle karşılanmıştı. Yine de oyunun geliştiricileri kusursuz bir iş çıkarmak istediklerini belirtip özür de dileyerek oyunun ertelendiğini duyurmuşlardı.
 
      2010 yılı içinde piyasaya çıkacak olan oyunun ilk inceleme notu da ortaya çıktı. 3xg'nin incelemesinde oyuna övgü yağdırılıp 100 üzerinden 100 puan verilmiş. Mükemmel fiziklere, 100'den fazla piste, 1000'den fazla araca sahip olan oyunun içeriklerinin Blu-Ray'i doldurduğu söylenmiş.
 
      Sitenin incelemesinde Gran Turismo 5'in serinin en iyi olduğunu söylemesi de oldukça dikkat çekici. Uzun süredir beklediğimiz oyun bize istediklerimizi fazlasıyla verecek gibi görünüyor.
 
      Bu incelemeye rağmen diğer oyun otoritelerinin de notlarını beklemek gerek. Bakalım oyun genel olarak böyle kusursuz mu bulunacak.
 
Güncelleme: Sony oyunun incelemesinin yalan olduğunu, çünkü kimsenin şu an için oyunu oynamasının mümkün olmadığını açıkladı. Yani inceleme için gereken kodlar henüz kimseye gönderilmemiş.