Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Golden Axe Classics

Golden Axe, SEGA tarafından geliştirilen ve bir düzine kadar farklı platformda piyasaya sürülen, 80'lerin sonlarının en iyi beat'lerinden biridir. Hikaye sizi kötü bir zorba olan Death Adder'ın aşağılık ordusunun yardımıyla Yuria halkına boyun eğdirdiği bir ortaçağ fantezi dünyasına götürür. Ve onu sadece siz durdurabilirsiniz.
 
Başlangıçta üç efsanevi kahraman arasından seçim yapabilirsiniz: Barbar, cüce ve Amazon. Her karakter diğerlerinden farklıdır: Amazon daha hızlıdır ve daha güçlü bir büyüye sahiptir, cüce daha güçlüdür ancak sihri daha zayıftır ve barbar ikisi arasında bir denge sağlar.
 
Karakterinizi seçtikten sonra, sizi Ölüm Toplayıcı'nın odalarına götürecek yola çıkarsınız ve burada onun terör saltanatına bir son vermeniz gerekir. Yine de yol boyunca yüzleşmeniz gereken yüzlerce başka düşman var. Neyse ki yıkıcı büyüler yapabilir ve korkunç yaratıkların tepesine binebilirsiniz.
 
Bu oyun, orijinalleriyle aynı olan ve dokunmatik kontrolleri kişiselleştirme ve hatta ilerlemenizi istediğiniz zaman kaydetme şansı sunan, şirket tarafından resmi olarak piyasaya sürülen mobil cihazlar için bir dizi oyun olan SEGA Forever serisinin bir parçasıdır. Hepsi ücretsiz oynanabilir, yani başlangıç ??menüsünde birkaç reklam göreceksiniz. Oynamaya başladığınızda, oyun deneyiminizi yavaşlatacak pankartlar veya benzeri şeyler yoktur.

aksiyon macera mobil
Comix Zone Classic Altered Beast Classic
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Golden Axe Classics 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Golden Axe Classics
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız