Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS Vita için Sızdırılan Tekken Tag Tournament 2

"Would you like to enable NEAR?"
 
 
     Sözde PS Vita'ya ait olduğu söylenen Tekken Tag Tournament 2 için iki yeni ekran görüntüsü sızdırıldı.

     Gelişrici Katsuhiro Harada'nın daha önce PS Vita için Tekken oyunu hakkında birkaç ipucu verdiğini ancak oyunla ilgili kesin bilgileri vermekten kaçındığını verdiği röportajlardan öğrenmiştik.

     Sızdırlan görüntülere baktığımızda yukarıdaki resimde oyunun PS Vita için geliştirildiğini "Would you like to enable NEAR?" yazısından anlayabilmek mümkün. Biliyorsunuz ki etkinleştirilmek istenen uygulama ''NEAR'' ve ''NEAR'' uygulamasının PS Vita için özel olarak geliştirilmiştir.

     Peki ''NEAR'' nedir?

     Near, PlayStation Network'ün özelliklerini sunan konum tabanlı servislerden oluşan bir özelliktir. PS Vita için özel olarak geliştirilen Near sisteminizde önceden yüklü olacak ve çevredeki diğer PS Vita kullanıcılarının ne oynadığını veya yakın zamanda ne oynadığını ve o bölgedeki en çok oynanan oyunların hangileri olduğunu öğrenebileceksiniz. Arkadaşlarınız veya yeni oyuncularla PlayStation Network üzerinden oyun bilgilerinizi basitçe paylaşarak, hangi oyunu oynuyor olurlarsa olsunlar bir araya gelebileceksiniz.

     Near ayrıca diğer kullanıcıların da ziyaret ettiği gerçek dünya konumlarını kontrol ederek bir kullanıcının diğer kullanıcıların paylaştığı sanal oyun ile ilgili nesnelere erişim olanağı sağladığı konum tabanlı oyun özelliği Gifting gibi özellikleri de sunuyor. Sanal nesneler arasında karakter kostümleri, silahlar ve hazineler gibi oyunlarda açılan içerikler var.
 
     Near'ı kullanabilmek için 3G ağ bağlantısına ihtiyacım var mı?

     Hayır, NearWi-Fi üzerinden kullanabilirsiniz ancak yoğun şekilde deneyimleyebilmek için 3G bağlantısı önerilir. 3G bağlantısı kullanarak daha fazla bilgi edinebilir ve gerçek zamanlı olarak daha fazla oyuncuyla karşılaşabilirsiniz.

     İkinci resim ise aşağıda gördüğünüz oyunun kutu tasarımı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Tekken Tag Tournament 2 sony playstation vita oyun game konsol ps vita görüntüler
Infinity Blade'in Müzikleri Satışa Çıktı Microsoft'tan Kinect Projelerine 20.000$ Destek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

22.11.2011 10:08:24

0
Tamam vitaya hemen hemen çıkmayacak oyun yok.:)

EmuMaster

21.11.2011 16:37:09

0
bugün tam diyorum "bu oyun kesin vitaya çıkar" diye heralde çıkacak :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız