Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MoH: Warfighter Vita İçin Yeniden Listelendi


    E3 dönemi öncesinde Need for Speed: Most Wanted ile Medal of Honor: Warfighter, Playstation Vita için de listelenmişti. Perakendecilerden gelen bu listelemelerin NFS bölümü tutsa da, MoH adına açıklama yoktu.
 
    Oyunun Vita sürümü, bugün yeniden listelendi. Bu kez Medal of Honor: Warfighter'ın Vita sürümünün gözüktüğü site, öyle herhangi bir oyun satan internet sitesi değil, Electronic Arts'ın sitesinin ta kendisi.
 
    Bugün düşen habere göre Electronic Arts'ın teknik yardım servisi, Medal of Honor: Warfighter'ın künyesine platform olarak Playstation Vita'yı da eklemiş. Bu sayfadaki platformlar sekmesinden ulaşabileceğiniz Vita kısmını aşağıdaki resimlerden de görüntüleyebilirsiniz.
 
Call of Duty: Black Ops - Declassified'a bir karşı atak, neden olmasın?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
medal of honor danger close medal of honor warfighter warfighter ea games electronic arts frostbite
AC III'ün Freedom Edition Kutusu Açılıyor (Video) Ouya'nın Tek Gelir Kaynağı Kickstarter
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.7.2012 12:39:28

0
Gta V inde play dergisinde vita ya cikacagini soylemislerdi ama hayirlisi cikmasini her ne kadar istesemde umutlu degilim.

xGmENJYx

18.7.2012 12:25:00

0
bu gerçekten vita için çok iyi bir haber. böyle popüler oyunlar, seriler Vita'yı çok daha alınabilir bir konsol kılacaktır. COD, MOH, AC'nin dışında bir GTA oyunu da bekliyorum ki bu gidişle Vita'nın oyun yelpazesi çok geniş ve iyi olacağa benziyor. ama bunların dışında Vita'yı farklı bir konsol olarak kılacak olan yeni IP'li oyunlar çıkmalı Vita'ya özel

Tall Man

18.7.2012 12:19:28

0
Grafikler nasıl olacak çok merak ediyorum .

S!rJohN

18.7.2012 11:40:38

+1
Vita ya karşı temkinliyim. İlgimi çekecek oyunlar çoğaldıktan sonra alacağım. Şuan oyun kütüphanesi çok yavan. 1-2 oyun dışında konsol aldıracak cihaz değil.

BSC Misafiri

18.7.2012 11:00:23

0
Insallah gelir.Vita icin bekledigim oyunlar hep fps oyunlari zaten vitayi iki analog icin aldim insallah gelir ve cod ve killzone da cok guzel olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Medal of Honor: Warfighter
+ TAKİBE
AL
126 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız