Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lollipop Chainsaw RePOP Kasım Ayında PS4 ve Xbox One'a Geliyor

 
 
Şirket, Lollipop Chainsaw'un PlayStation 4 ve Xbox One versiyonlarının Kasım ayında dünya çapında dijital olarak 44,99 dolardan satışa sunulacağını duyurdu.
 
Daha önce duyurulduğu gibi Lollipop Chainsaw RePOP ilk olarak 12 Eylül'de Amerika ve Avrupa'da PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve Steam üzerinden PC için, ardından 26 Eylül'de Japonya ve Asya'da çıkış yapacak.
 
Dünya çapında 1,24 milyon kopya satan Lollipop Chainsaw, en son grafiklerle geri döndü!
Zombi avcılarından oluşan bir ailede doğan amigo Juliet, ölümsüzleri parçalamak ve parçalamak için güvenilir testeresini kullanıyor! Ancak şimdi RePOP, testere tabancası için daha hızlı testere hareketi ve otomatik ateş eklediğinden, aksiyon en sona kadar asla yavaşlamıyor! Ve sadece oynanış değil, görseller ve müzikler de güçlendirildi! Bu eşsiz zombi avlama macerasını kaçırmayın! 
 
Zombi avcılarının soyundan gelen Juliet'in, lisesinde başlayan zombi kıyametini durdurmak için erkek arkadaşı ve ailesiyle birlikte mücadelesini "Juliet'in 18. Doğum Günü"nde izleyin.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Lollipop Chainsaw RePOP PS4 Xbox One macera
UE5 Destekli Clair Obscur: Expedition 33'ten 6 Dakikalık Oynanış Videosu PlayStation Plus'ın Eylül Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız