Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Jurassic Park'tan Resmi Görüntüler + Ayrıntılar

Telltale Games'in başarılı bir Jurassic Park oyunuyla karşımıza çıkacağına dair inancımız büyük

     Telltale Games'in Back to the Future (Geleceğe Dönüş) oyunu sonrası bir Jurassic Park oyununu yapacağını açıklaması sevindiriciydi. Böylece bir zamanların ünlü klasiğinin başarılı bir oyununu oynama fırsatımız doğdu.
 
     Game Informer, Jurassic Park ile ilgili ilk ekran görüntülerinin yanı sıra ayrıntılı bilgiler de açıkladı. Daha önce bu tarz bir Jurassic Park oyununun olmadığını söyleyen Telltale yetkilileri, Universal Pictures'ın bir dinazor shooter'ı daha istemediğini söylediler. Universal bu nedenle Telltale ile işbirliğine girmekten oldukça memnunmuş.
 
     Telltale Games'in bu oyundaki amacı filmlerle özdeş bir atmosfer yaratmakmış. Bu nedenele insan faktörünün açık biçimde ortaya çıkmasını sağlayacaklarmış. Ayrıca geliştirici ekip Jurassic Park'ın atmosferini daha iyi sunabilmek için filmleri ve Steven Speilberg'ün senaryo metinlerini yakından inceliyormuş.
 
     Hikayenin ve karakterlerin oyunda çok önemli olduğunu söyleyen Telltale Games'ten Kevin Boyle; oyunda dramı, gerginliği, bambaşka duyguları ve mizahı hissedeceğimizi söylüyor. Telltale'in amacının sadece filmden alıntılar olmadığını ve şeyleri oyuna ekleyeceğini söyleyen yetkililer bu oyunla oldukça iddialılar.
 
      Heavy Rain'den de açıkça etkilendiklerini söyleyen Telltale yetkilileri, senaryolarının Heavy Rain'den daha düz olduğunu, yine de eylemlerimizin oyunun senaryosuna büyük etkisinin olacağını belirtiyorlar. Oyundaki seçimlerimiz bazı ayrıntıları değiştirecekmiş ve biz karar verirken bunun nelere mal olacağı konusunda dikkat etmek zorunda kalacakmışız.
 
       Yine Back to the Future'da olduğu gibi 5 bölüm halinde yayınlanacak olan Jurassic Park; PC, Mac ve konsollar için piyasaya çıkarılacak. Oyundaki karakterlerimizi Garry (yaşlı adam), Nima (bandanalı kadın), Billy (genç erkek) ve Jess'in (kısa saçlı genç bayan) de göründüğü ilk resmi ekran görüntüleri aşağıda bulabilirsiniz. Grafikler hoş görünüyor.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Game Informer Jurassic Park Steven Spielberg Telltale Games Adventure
Professor Layton Xbox 360'ta Olsaydı? Game Informer 2010'un En İyi 50 Oyununu Seçti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.11.2011 13:57:35

0
Zeki insan zaten T-Rex ile Triceratops arasında sadece 1-2 metrelik bir fark vardı.Ve de T-Rex ile Triceratops'un savaşında T-Rex'in biraz eğildiğini dikkatlice bakınca fark edersiniz.

bahchi

19.1.2011 16:56:44

0
Şöyle "Turok" gibi bi oyun yapsalar fena olmaz!

BSC Misafiri

17.1.2011 16:22:31

0
Tricetops u T-rex le aynı boyutta tasarlamışlarsa gerçekten yazıklar olsun. Tasarım hataları görünüyor.

Céltics

15.1.2011 15:39:30

0
quote:

keşke cd olarak da çIksa
Olmaz öyle :P

Céltics

15.1.2011 15:38:16

0
quote:

keşke cd olarak da çIksa
Olmaz öyle :P

Céltics

15.1.2011 15:36:27

0
quote:

keşke cd olarak da çIksa
Olmaz öyle :P

BSC Misafiri

15.1.2011 13:53:33

0
heavy rain den etkilenmeleri güzel fakat eğer aynı heavy rain deki gibi bir oynanış sunacaklarsa yapmasınlar daha iyi çünkü sıkıyor bir süre sonra insanı karaktere tamamen hükmedemiyorsunuz şöyle dehşet-ül vahşet bi dinazor oyunu yaparlar umarım :(

BSC Misafiri

15.1.2011 13:53:18

0
keşke cd olarak da çIksa
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Jurassic Park: The Game
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız