Diablo 3'ün Sahte Kapak Resmi

Gökhan Yılmaz

     Henüz çıkış tarihi bile belli olmayan Diablo 3'ün geçtiğimiz günlerde kapak tasarımının internete sızdığı söylentileri çıkmıştı. Aşağıda görebileceğiniz bahsi geçen kapak tasarımı ne yazık ki gerçek değil.
 
     Polonyalı dağıtımcı bir firma tarafından ortaya çıkarılan kapak resminde World of Warcraft için binek kodu bulunduğu da yazıyor. Fakat oldukça göz alıcı hazırlanan bu kapak resminin gerçek olmadığını gösteren kanıtlar bulunuyor.
 
     World of Warcraft'ın kodunun bulunduğunu yazmak kapağa daha gerçekçi hava katsa da StarCraft 2'den hatırlayacağımız üzere Blizzard böyle bir bilgiyi kapağa basmamıştı. Ayrıca henüz daha bitmemiş bir oyunun PEGI sınıflandırılmasına tabi tutulması oldukça mantıksız geliyor. Son ve en sağlam kanıt ise kapağın etrafını süsleyen çerçevede gizli. Burada bulunan yazıtlarda font olarak Star Wars serilerinde kullanılan Galactic Basic kullanılmış. Şimdi gerçek kapak tasarımının yayınlanmasını bekleyebiliriz. Ha son olarak, resimde bulunan Demon'ın Warcraft için hazırlanmış bir hayran yapımı olduğunu belirtmekte fayda var.