Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cooking Sizzle: Master Chef

Cooking Sizzle: Master Chef, çevikliğinizi ve konsantrasyon becerilerinizi kanıtlamanız gereken eğlenceli bir yemek pişirme oyunudur çünkü müşterileriniz her zaman sizden en iyisini bekler. Yemek yapmaktan hoşlanıyorsanız ve kendi restoranınızı yönetmek istiyorsanız, bu eğlenceli macera sizi her ülkenin geleneksel tariflerini keşfedebileceğiniz sonsuz özel yerlere götürecektir.
 
Cooking Sizzle: Master Chef'in oynanışı basit; Her tarifi pişirmek için, mükemmel yemeği oluşturmak için gerekli tüm unsurları kademeli olarak ekleyerek, her birinin malzemelerini adım adım hazırlamanız gerekir. Her iş gününe başladığınızda, müşterileriniz restoranınıza gelmeye başlayacak ve elbette yemek yemek isteyeceklerdir. Günlük hedeflerinize ulaşmak için notlar almalı, siparişleri hatırlamalı ve olabildiğince çabuk çalışmaya başlamalısınız.
 
Cooking Sizzle: Master Chef'de farklı seviyelerde ilerlemek için sadece onları tamamlamakla kalmaz, aynı zamanda gizli anahtarların kilidini açmak için seviyeleri artan zorluklarla tekrarlamanız gerekir. Göreviniz, sonraki dünyaya açılan kapıyı açmaktır. Gezdiğiniz yerlerin her birinin, gezegendeki en iyi şef olmak için ustalaşmanız gereken kendi mutfağı vardır. Yemek tariflerini adım adım hazırlayın ve bir servet kazanmak için mümkün olan en fazla müşteriye hizmet edin.
 
Yüzlerce seviyenin tadını çıkarırken daha hızlı pişirmek ve daha fazla para kazanmak için mutfağınızı geliştirin, ekipmanı ve malzemelerin fiyatlarını yükseltin. Önemli olan tek şey tepki süreniz, konsantrasyonunuz ve yeteneklerinizdir. Yemek pişirerek dünyayı keşfedin ve restoranınızı dünya sıralamasının en üstüne taşıyın.

simülasyon macera
Kitchen Diary: Food & Cooking Food Truck Chef
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Cooking Sizzle: Master Chef 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Cooking Sizzle: Master Chef
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız