Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

iPhone, PSP'den Daha Fazla Para Kazandırıyor

 
 
 
 
     NPD satış rakamlarından yola çıkarak bir hesaplama yapan Flurry.com sitesi sonuçlarına bakılırsa iPhone/iPod oyunları yapımcılarına daha fazla para kazandırıyor. iPhone'un öncelikli olarak oyun konsolu olarak kullanılmaması ise bu haberin tabii ki en ilginç tarafı.
 
     2009 yılından itibaren elde edilen veriler ışığında çıkan sonuçlara göre; taşınabilir konsol piyasasının % 19'luk kesimine hakim olan iPhone, % 11'lik oranı ile PSP'yi geride bırakıyor. Pazarın en büyük sahibi ise % 70'lik oranla Nintendo DS. (Bu rakamların Amerika satışları baz alınarak yapıldığını hatırlatalım.)
 
     Sony indirilebilir oyunlarda indirime gitmedikçe ve daha etkileyici oyunlar piyasaya sürmedikçe Apple'ın pazara olan hakimiyetinde artış bekleniyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Apple IPhone PSP Portable taşınabilir konsol satış rakamları nintendo ds
The Secret World İçin Yeni Trailer Yayınlandı Ubisoft'tan İlginç Teklif

söny

31.3.2010 22:45:33

0
psp son günlerini yaşıyor yada son yıllarını eski bir psp kullancısı olsamda psp'yi satanlardan biriyim boyut olarak daha büyük oyun kapsamı olarak daha dar ve 10yaş altı cocuklar için üretime geçmiş gibi duruyor psp kill iphone live
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
iPhone
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız