Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Discord Güncellemesi Xbox'ta Doğrudan Yayın Yapmanızı Sağlıyor

 
 
Mesajlaşma ve iletişim uygulaması Discord için yeni güncellemeler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz süreçte Xbox konsollarına doğrudan geçiş yapan ve uyumlu hale gelen bu uygulamanın bir sonraki özellik paketi duyuruldu.
 
Xbox konsollarında artık daha fazla seçenek mevcut 
 
 
 
Detaylara gelecek olursak, öne çıkan özellikler arasında Xbox Series X|S veya Xbox One konsollarında doğrudan yayın yapabilme ve yayınları izleme özelliği bulunuyor. Bunun yanı sıra yapılan bir kullanıcı yayınını PC, mobil veya başka bir Xbox'tan paylaşıyorsa, oynadığı her şeyi izleyebiliyorsunuz.
 
Öte yandan kullanıcılar artık doğrudan Xbox konsollarından Discord aracılığıyla arkadaşlarını arayabiliyor. Güncelleme ayrıca mevcut arkadaş listesini Discord arkadaş listesi ile birleştirme seçeneğini getiriyor. Discord kullanıcıları artık Xbox konsolları üzerinden bir ses kanalına girebiliyor, bir arkadaşın yayınını izleyebiliyor veya bir arama başlatabiliyor.
 
Eğer arkadaşlarınız Discord sunucusunun ses kanalında yer alıyorsa, konuşuyorsa veya oyununu paylaşıyorsa, bu kısım “Şu Anda Neler Oluyor” sekmesinde gösteriliyor..

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun firmalar oyunlar 2024
Palworld Geliştiricisi: Canlı Servis Oyunları Sektöre Zarar Veriyor Dragon Age: The Veilguard'ın Çıkış Tarihi Bu Ay Açıklanacak

BSC Misafiri

3.8.2024 16:33:29

0
xbox youtube anlaşması yapmalı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız