Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xenoblade'ten Tam 18 Dakikalık Video

Xenoblade, Wii'nin en özgün JRPG'lerinden birisi.

     İki tanrı arasında yüzyıllar süren bir savaş....Aradan geçen uzun yıllar ve bu tanrıların cesetlerinden oluşan iki büyük ada....İşte bu ilginç konsept üzerine şekillendirilen Xenoblade: Chronicles  için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı.
 
     Tam 18 dakika 40 saniye uzunluğundaki bu tanıtım videosunda oyunun mekan ve çevre elementlerine yoğunlaşıldığını görüyoruz. Öncelikle oyunun Wii'ye çıkmasına rağmen oldukça başarılı bir görselliğe sahip olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle görüş mesafesi ve mekanlardaki o farklı yapı, videonun öne çıkan unsurları olmuş. Ayrıca bazı mekanlardaki gece gündüz geçişleri de dikkatlerden kaçmıyor.
 
     Büyük bir oyun alanı dışında geniş çevresiyle de dikkat çeken oyun geçtiğimiz yıl Japonya çıkışını yapmıştı. Japonya çıkışı üzerinden bir yıl geçmesine rağmen Avrupa çıkış tarihi ise hala kesinlik kazanmış değil. Buna rağmen oyunun seslendirmesinde yer alan Peter Dickson, resmi açıklama gelmese de oyunun Eylül ayında çıkacağını belirtmişti.
 
     Bu sene içerisinde çıkmasını umduğumuz oyunun bu yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Monolith RPG Nintendo Xenoblade Monado Aksiyon
"Gears of War, Epic'in Son Efsanesi Olmayacak" DICE: Bazı Oyuncular PC'nin Gücünün Farkında Değil

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xenoblade Chronicles
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız