Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wii U Ön Sipariş Stokları Amerika'da Tükeniyor

 
  Nintendo'nun Wii U için çıkış tarihi vermesi ve fiyatını duyurmasının ardından perakendecilerdeki Wii U ön sipariş stokları hızla tükeniyor.
 
   Amerika'nın en önemli oyun perakendecisi GameStop'ta Deluxe paketi tükenmiş durumda ancak Basic paketi halen ön siparişe açık. Best Buy, Sears ve Toy R Us her iki paket için ön sipariş almayı kesti. Walmart ise her iki paket için de ön sipariş almaya devam ediyor. Avustralya ve İngiltere perakendecileri EB Games, JB Hi-Fi ve Game de her iki paket için ön sipariş almaya devam eden perakendeciler arasında.
 
   Amerika'da ön siparişlerin pek çok perakendeci noktasında tükenmiş olmasının 2 açıklaması olabilir. Ya limitli sayıda ürün ya da aşırı ilgi. Bunu ise yalnızca konsol çıkınca anlayacağız.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN Nintendo Wii U best buy walmart toysrus ön sipariş wii u oyunları amerika ingiltere
WoW: Mists of Pandaria'nın TV Reklamı Yayınlandı İngiltere Satışlarında Sleeping Dogs Rüyası
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

a_e_b

17.9.2012 18:17:17

0
burada iki farklı strateji var 1. misafir arkadaşın dediği gibi nintendonun stratejisi diğeri ise de sony ve ms kullandığı "inceldiği yerden kopsun" durumu çünkü şu an sony hala exc. ile ps satmanın derdinde ms ondan farklı gözükmüyor. şimdi hangisi daha avantajlı diye sorarsanız bence burada tecrübe konuşuyor derim çünkü nintendo konsol işinde eski toprak olduğu için ne yapması gerektiğini iyi biliyor örnek olarak da bu yeni duyurulan harici hafıza desteğini verebiliriz.

deerhunter1980

17.9.2012 16:47:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: CoolMnaiaC Nintendo bu yılların köklü konsol üreticisi ve oyun yapımcısı bu işin çakalı..:D Sony ve MS oyun konsolu işinde yokken konsol pazarı Nindendo'dan soruluyordu...(Sega'da olsaydı iyi olurdu) Wii U ile 3.party oyunlarıda halkasına ekledi, ister ailenle casual türden oyunlar oynarsın istersen evde herkes uyuduktan sonra Zombie U oynarsın ,Misafir arkadaşa katılıyorum 1 sene fiyatı ortalama yada üstünde tutar,PS4 ve x720 vitrinlerde boy göstermeye başlayınca fiyat indirimi Wii U tam gaz satışına devam eder...
hocam bencede farkli bi konsol ama basarili olup olmadigi ancak ps4 ve xbox720 cikdikdan sonra anlasilir.Su an zaten farkli bisiler arayan oyuncular icin harika bi alternatif yani rakipsiz cikacak yok satmasi cok dogal!

rambocuk

17.9.2012 16:24:58

0
bana çok cocuksu geliyor hem grafikler hem oynanabilirlik yeni nesil konsollarda böyle bu tarz sistemler görmekten çok korkuyorum sensörmüş yok oyunu gerçek dünyaya taşımakmış yalan hepsi bunun için daha çok asır geçmesi lazım 3 d bişey çıkarmışlar tam bir saçmalık kinect move yaw biz yaptık oldu diye satıyorlar ama yok kullanışssız olmuyor oyundan kopuyorsun ne bileyim yani belki benim gibi uzun soluklu oyun severlere göre değil kısacası çok gereksiz bi konsol benim için

BlackBeasT

17.9.2012 15:38:17

+1
Nintendo bu yılların köklü konsol üreticisi ve oyun yapımcısı bu işin çakalı..:D Sony ve MS oyun konsolu işinde yokken konsol pazarı Nindendo'dan soruluyordu...(Sega'da olsaydı iyi olurdu) Wii U ile 3.party oyunlarıda halkasına ekledi, ister ailenle casual türden oyunlar oynarsın istersen evde herkes uyuduktan sonra Zombie U oynarsın ,Misafir arkadaşa katılıyorum 1 sene fiyatı ortalama yada üstünde tutar,PS4 ve x720 vitrinlerde boy göstermeye başlayınca fiyat indirimi Wii U tam gaz satışına devam eder...

Kasatka

17.9.2012 14:45:41

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bence olay aynen 3ds ve vita daki gibi olacak. Wiiu erken ve çok olmasada hafif pahalı çıkacak. Bu böyle 1,5 - 2 sene devam edecek. Satışlar orta karar olur. Sonra yeni nesil ps ve xbox çıktığında (bunlar pahalı çıkacak) nintendodan bi fiyat indirimi şöyle okkalı bi indirim..... herkesin aklı karışacak ps4 mü yoksa yarı fiyatına yine yeni nesil gibi görünen (güç olarak geride olsa bile) wiiU mu..... birçok insanın casual oyunlaradan hoşlandığını wii de gördük zaten.. peki sonuç: nintendonun son derece planlı ve akılcı satış stratejileri sayesinde korkarım nintendo yine satışları katlasın. Bir playstation kullanıcısı olarak ben bile yeni nesillere kadar ve asla eskimeyen oyunlara sahip, çocuğum için uygun oyun profilini sağlayan, ailece güzel vakit harcamamızı sağlayacak olan wiiU konsolunu alsam mı diye düşünürken sonucu gerçekten çok merak ediyorum. Hep birlikte buna tanık olacağımız için mutluyum.
WII U mu yoksa yeni jeneresyon PS4&XBOX720 mi diyen HARDCORE ci zaten gitsin kendini denize falan atsin. Bu ikilemde kalan adama hardcore ci denmez.

BSC Misafiri

17.9.2012 14:32:37

0
bence aşırı ilgi var çünkü nintendonun geniş bir hayran kitlesi var ayrıca wii satın alan çoğu kişi wii u'da alacaktır.

BSC Misafiri

17.9.2012 13:50:03

0
Bence olay aynen 3ds ve vita daki gibi olacak. Wiiu erken ve çok olmasada hafif pahalı çıkacak. Bu böyle 1,5 - 2 sene devam edecek. Satışlar orta karar olur. Sonra yeni nesil ps ve xbox çıktığında (bunlar pahalı çıkacak) nintendodan bi fiyat indirimi şöyle okkalı bi indirim..... herkesin aklı karışacak ps4 mü yoksa yarı fiyatına yine yeni nesil gibi görünen (güç olarak geride olsa bile) wiiU mu..... birçok insanın casual oyunlaradan hoşlandığını wii de gördük zaten.. peki sonuç: nintendonun son derece planlı ve akılcı satış stratejileri sayesinde korkarım nintendo yine satışları katlasın. Bir playstation kullanıcısı olarak ben bile yeni nesillere kadar ve asla eskimeyen oyunlara sahip, çocuğum için uygun oyun profilini sağlayan, ailece güzel vakit harcamamızı sağlayacak olan wiiU konsolunu alsam mı diye düşünürken sonucu gerçekten çok merak ediyorum. Hep birlikte buna tanık olacağımız için mutluyum.

BSC Misafiri

17.9.2012 12:07:01

0
Yeni nesiller gelene kadar peynir Ekmek gibi gider konsol sonrasi buyuk soru isareti

MR.Fernandes

17.9.2012 11:36:19

0
Bence asiri ilgi Cidden beni etkiledi ciksada alsak...

The_Rahip

17.9.2012 11:14:28

0
Nintendo artık ev konsolu sistemini iyice oturttu. Bu nesildede çok iyi bir satış grafiği sergileyecekler diye dusunuyorum
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız