Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Unturned Bu Sonbaharda PS4 ve Xbox One'a Geliyor

 
505 Games, açık dünya zombi hayatta kalma sandbox oyunu Unturned'ın bu sonbaharda PlayStation 4 ile Xbox One'a geleceğini duyurdu. $24.99 fiyattan satışa sunulacak.

Smartly Dressed Games tarafından geliştirilen PC (Steam) versiyonu 2017'de oynaması ücretsiz olarak çıkışını gerçekleştirmişti. PlayStation 4 ile Xbox One versiyonları 505 Games ve FunLabs tarafından geliştiriliyor ve PC'deki oynanış özelliklerinin yanı sıra yenilenmiş görseller, geliştirilmiş oyun mekanikleri, yeni ilerleme sistemi ve yenilenmiş bir deneyim sunacak.
 
Unturned'ta zombilerin istila ettiği eski halinden eser kalmamış bir medeniyette hayatta kalanlardan birisiniz ve yaşayanlar aleminde kalmak için arkadaşlarınızla birlikte hareket etmeli ve ittifaklar kurmalısınız. Bu maceranızda doğaya karşı mücadele verecek, diğer oyuncularla etkileşime geçecek, sığınağınızı güçlendirecek, karada, havada, denizde seyahat edecek ve devasa dünyaları keşfedeceksiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
New Super Lucky's Tale 21 Ağustos'ta PS4 ve Xbox One'a Geliyor WoW Classic'te Ahn'Qiraj Savaş Hazırlıkları Başladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız