Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Twitch CEO'su Shear: "Ses Tarama ve Susturma Özelliği Canlı Yayınlara Gelmeyecek"

     Twitch kanadında önemli değişiklikler yaşanıyor. Bir kaç gün önce gelen yeni bir uygulama popüler yayın sitesinin Google tarafından satın alınacağına dair söylentileri de ayyuka çıkardı. Bu uygulama kayıtlı yayınlarda ses taraması gerçekleştiriyor ve lisanssız sesleri ve müzikleri susturuyor. Bu özelliğin üstüne gelen tepkilere karşılık veren Twitch'in tepe isimlerinden Emmett Shear aslında uygulamanın uzun süredir var olduğunu dile getirdi ve Reddit'te gerçekleştirdiği soru/cevap etkinliğinde konu hakkında şu açıklamaları yaptı:
 
"Bir şeyleri değiştirmemiz gerekiyordu. Gelecekte gerçekleşecek ve siz takipçilerimizin gerçekten de hoşlanacağı değişikliklerin temelini attık. Epeydir niyetlendiğimiz bir hareketti ama içerik tanımlama konusunda bir partner seçmek ve bunu sisteme yerleştirmek zaman aldı. Ancak bu özelliğin hiç bir suretle canlı yayınlara yansıtılmayacağını belirtmek isterim. Bunu yapmamız için hiç bir sebep yok."
 
Sistemin ilerleyen dönemlerde daha da geliştirileceği, yanlışlıkla susturulan ses içeriği ve kısa bir ses lisansı ihlali karşısımda 30 dakikalık susturma gibi sıkıntıların da ortadan kaldırılacağı bildirildi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PCGamer twitch pc xbox one playstation 4 canlı yayın
Sierra Oyun Dünyasına Geri Dönüyor "EA Access'e Eklenen Oyunlar Sistemden Hiç Çıkmayacak"

einhander

8.8.2014 22:01:45

0
telıf haklarının onune nasıl gecıcekler merak edıyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız