Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Total War: Rome II'nin Dördüncü Yaması Çıktı


    Geçtiğimiz dönemde piyasaya çıkan beğenilen strateji serisinin yeni oyunu Total War: Rome II, teknik açıdan pek de iyi bir oyun değildi. Sorunlu bir şekilde sunulan oyun için Creative Assembly, sorunları gidermek adına yeni bir yama daha yayınladı. Oyunun dördüncü yamasında odak noktası yapay zeka olmuş. Notlara buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Total War: Rome II Creative Assembly Sega RTS Strateji
Yeni Bir Amazing Spider Man Yolda Injustice'ın Vita Sürümünden Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Master_Evil

13.10.2013 18:21:41

0
bu oyunu düzeltmek için en az bi 10 tane daha çıkar yama

BSC Misafiri

13.10.2013 03:39:52

-1
Oyun değil çöpü attılar resmen önümüze; Shogun 1 den beri oynarım Total War oyunlarını. 12-13 yıllık tecrübeleriyle bu kadar kötü bir oyunu nasıl yapabildiler merak ediyorum. Shame on you CA

hysteria_

12.10.2013 23:39:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: HardJoker Gece gece güldürdün.Allah'ta seni güldürsün :D
eyvallah

HardJoker

12.10.2013 23:30:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_ taa medeival total war çıktığından beri bu oyuna başlıycam diyorum. çok güzel tam benlik falan diyorum. belki de 4-5 yıl geçti. bir defa medeival 2 yi sanırım yükledim. ingilizce bilmediğim dönemlerdi. hiçbir halt anlamadığımdan 3-5 defa oynamayı deneyip çözemeyince silmiştim. yemin ediyorum içimde öyle bir uktedir ki şu oyunu hakkıyla oynamak. gameplay videolarını izler izler iç çekerim. her yeni serinin incelemelerini falan izler aha buna başlıycam derim. sonra hep zor gelir, kim öğrenmekle uğraşıcak derim öyle kalır. anlatılamaz bir duygu kargaşasındayım. hardcore bi oyuncusunu bulup parayla kiralıycam bana 3-5 günde öğret diye. hem tarihe hem stratejiye ilgim var oyun tam benlik ama gizli bir güç bir türlü bizi birleştirmiyor arkadaş. bu da böyle bir anımdır. bu konuya niye içimi döktüm bilemedim. saygılar.
Gece gece güldürdün.Allah'ta seni güldürsün :D

emrahcey

12.10.2013 22:47:31

0
Oyunun hatalarını CA bildirelim. İngilizce dermanımızı anlatacak kadar yok ise ilgili TW sitelerine bildirelim en azından onlar topluca CA ya bildirirler. > Ben bu kadar hataya rağmen şaşırmadım beklediğim bir durum, Aynı şey Empire TW de oldu. Shogun 2'de benzer durumlar oldu. Genelde patch değilde büyük bir DLC çıkardıklarında oyun oldukça düzeldiğini gördüm.

Executor06

12.10.2013 22:06:06

0
Normalde oyun çıktıktan sonra yayımlanan yamalarla ufak tefek bazı buglar çözülür ama bu oyun yapay zeka olsun, optimizasyon olsun resmen köklü değişimler geçiriyor. Beta sürümünü sürdüler oyun diye, şimdi geliştiriyorlar bir güzel...!

hysteria_

12.10.2013 20:42:00

+2
taa medeival total war çıktığından beri bu oyuna başlıycam diyorum. çok güzel tam benlik falan diyorum. belki de 4-5 yıl geçti. bir defa medeival 2 yi sanırım yükledim. ingilizce bilmediğim dönemlerdi. hiçbir halt anlamadığımdan 3-5 defa oynamayı deneyip çözemeyince silmiştim. yemin ediyorum içimde öyle bir uktedir ki şu oyunu hakkıyla oynamak. gameplay videolarını izler izler iç çekerim. her yeni serinin incelemelerini falan izler aha buna başlıycam derim. sonra hep zor gelir, kim öğrenmekle uğraşıcak derim öyle kalır. anlatılamaz bir duygu kargaşasındayım. hardcore bi oyuncusunu bulup parayla kiralıycam bana 3-5 günde öğret diye. hem tarihe hem stratejiye ilgim var oyun tam benlik ama gizli bir güç bir türlü bizi birleştirmiyor arkadaş. bu da böyle bir anımdır. bu konuya niye içimi döktüm bilemedim. saygılar.

BSC Misafiri

12.10.2013 19:39:24

+1
quote:

Orijinalden alıntı: SirPeter Bir patch ile düzelltiklerini diğer patch ile bozuyorlar. Adamlar şehrimi kuşatıyor, koçbaşını ve merdivenleri bırakıp kapıya meşale atıyor. Nasıl bir kafaysa ?
şaşırtma taktiği yapmışlar işte, işe de yaramış :D

SirPeter

12.10.2013 19:13:47

0
Bir patch ile düzelltiklerini diğer patch ile bozuyorlar. Adamlar şehrimi kuşatıyor, koçbaşını ve merdivenleri bırakıp kapıya meşale atıyor. Nasıl bir kafaysa ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Total War: Rome II
+ TAKİBE
AL
68 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız