Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TW: Rome 2'den Yeni Ekran Görüntüleri

Rome 2, en yakın kardeşinden %40 daha fazla bütçe ile geliştiriliyor.
 
     Total War serisi altındaki sekizinci oyun olan Rome 2 önümüzdeki sene çıkacak ve Shogun 2'nin ardından sabırsızlandığınızı biliyoruz. Şimdiye kadarki tüm Total War oyunlarından daha büyük olacak yapım, yenilenmiş grafik motoru ile de etkilemeyi başarıyor. Daha önceki ekran görüntülerinin ardından bugün 4 resim daha paylaşıldı.
 
     Uzak sahnelerdeki arka plan derinliği ve atmosferi bir yana, özellikle yakın çekim sahnesindeki detayların zenginliği bizleri büyülemeyi başarıyor. Bu ekran görüntüsüyle TPS oyun yaptıklarını söyleseler inanabilirdik. Umarız bu görüntülere sahip olabilmek için PC'lerimizin alev almasına gerek kalmaz ve yeni oyun motoru söylendiği gibi optimize edilmiş bir şekilde karşımıza çıkar.
 
     Gamescom sonrasında Creative Assembly ile yaptığımız röportajlarla Rome 2 hayranlarının merak ettikleri sorulara cevap arayacağız.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Total War: Rome II Creative Assembly Sega RTS Strateji
ZombiU'nun Gamescom Videosu Yayınlandı MGR: Revengeance'tan Gamescom Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Glukhovsky

15.8.2012 16:38:19

+1
Grafiklerle bu kadar uğraşırken yönetimi ve diplomasiyi unutmazlar umarım.Bence yönetimdeki detay ve gelişmiş diplomasi grafikten daha önemli.

TristanBrada

15.8.2012 15:57:38

+3
Total War serilerini oynarken savaşları hep otomatik olarak yaptırarak oynuyorum, çünkü oyunun savaş sistemi bana zevkli gelmiyor ve gereğinden fazla sürüyor. Dolayısıyla bu savaşlardaki insanların yüz mimiklerine kadar detaya inilmesi benim açımdan gereksiz ve bilgisayarları da gereksiz yere kasacak detaylar. Empire Total War serisindeki savaşlar görsel olarak yeterliydi bence, çünkü strateji türünde bir oyunun öncelik vermesi gereken başka şeyler olmalı. Daha fazla stratejik hamleler ve krallığı yönetirken çok daha fazla seçenek eklenmeli oyuna, insanların mimikleri ya da animasyonları oynanıştan daha değerli değil bence.

BSC Misafiri

15.8.2012 15:03:48

0
@misafir İlk mi olacak? Son çıkan Shogun 2 bile grafiksel anlamda efsaneydi nasıl ilk defa gelişmiş oluyor? Biraz bilgiye davet ediyorum: http://www.bluesnews.com/screenshots/games/shogun2/20100901/

BSC Misafiri

15.8.2012 14:57:11

0
hele şükür grafiklerde bi gelişme var bu TW serisinde bir ilk olacak gibi yapay zekada iyi oldumu yemede yanında yat bu oyun FPSden sogutur

aygun61

15.8.2012 13:41:46

0
Bu oyun tam bir PC katili olacak.

suspect7

15.8.2012 12:07:25

0
Eğer render yoksa uzun zamandan beri ilkkez bi strateji oyunu GOTY olabilir.

InViSiBLePLaYeR

15.8.2012 12:07:05

+1
İyi optimizasyon yaparlar umarım bu sefer çünkü çok sıkıcı oluyor Battlefield 3 Ultrada 30+ Fps ile oynayabiliyorken Empire,Napoleon,Shogun 2'yi 30 FPS altında oynamak gerçek 6850 ekran kartı için haylı hayli yeterli oyunlar. Bu arada oyunun grafikleri oldukça iyi gözüküyor hala bu grafiklerde Rome TW keyfi yaşayacağına inanamıyor insan.

mayhemdemon

15.8.2012 11:49:17

-1
Anlaşılan ps3 bir kenara bırakıp güçlü bir pc almak gerecek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Total War: Rome II
+ TAKİBE
AL
68 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız