Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sword Art Online Variant Showdown, iOS ve Android için Duyuruldu

 
 
Bandai Namco, Sword Art Online'ın 10. yıl dönümü kapsamında iOS ve Android için geliştirilmekte olan yeni bir aksiyon oyunu Sword Art Online Variant Showdown'ı duyurdu. Oyun, Dünya çapında 2022 yılı içerisinde piyasaya sürülecek.
 
Bir gün Dicey Café'de Kirito, Cross Edge hakkında iki söylenti duyar. İlk söylenti: Bir anda saldıran gizemli bir oyuncunun varlığını ortaya koyuyor. Bu oyuncuya kaybetmek, kendi anılarınızın bir kısmını kaybetmek anlamına geliyor. İkinci söylenti: Bu oyuncu, gözlerini gizlemek için şapka tarzı bir şeyle ortalıkta dolaşıyor...
 
Bu söylentileri araştırmak için Kirito ve arkadaşları Cross Edge'in peşinden gitmeye başlar... ve çok geçmeden sürpriz bir saldırının kurbanı olurlar..
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ryo aksiyon macera
Pokémon Go Lush Jungle Etkinliği Hakkında Bilinmesi Gereken Her Şey Guardians of the Galaxy'nin Xbox Game Pass'e Eklenmesi için 5-10 Milyon Dolar Ödendiği Bildirildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız