Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SteamOS'a Dual Boot Seçeneği Eklendi


    Valve'ın PC oyuncularına sunduğu ücretsiz işletim sistemi SteamOS, geçtiğimiz dönemde beta sürümüyle yayınlanmıştı. Bu senenin sonlarına kadar Linux konusunda bilgili olmayan oyunculara SteamOS'u kurmayı önermeyen Valve, işletim sistemini geliştirmeye devam ediyor. 
 
    Geçtiğimiz haftalarda resmi AMD desteğine kavuşan SteamOS'a yeni bir güncelleme geldi. Bu güncellemeyle birlikte SteamOS'a resmi dual boot seçeneği ve BIOS desteği eklendi. Yani bu güncellemeden sonra bir PC üzerinden hem Windows, hem de SteamOS kullanımı daha uygun yöntemlerle sağlanmaya başladı.
 
    Daha önceden bu seçeneği uygulamak mümkündü fakat anca çok ince ayarlar yaparak uygulanabiliyordu. Güncellemeden sonra ise 'Expert Install' seçeneklerinden Dual Boot özelliğini uygulamak daha kolay hale geldi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC steam steamos steambox steam machines valve steam controller
The Witcher 3, En İyi Görselliği PC'de Sunacak inFamous: Second Son'da Multiplayer da Olacak mı?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Quirah

24.1.2014 12:36:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Origin vs. çalışsa ne olur. oyunlar linux desteği vermedikten sonra? Bu saatten sonra köklü firmalar oyunlarını çıkarırlarken artık bu 3 sistemede aynı anda çıkarmaları gerekiyor. Geriye dönük oyunlarında ise steam, origin vs. üzreinden tıpkı Valve'ın kendi oyunlarına yaptığı gibi bir güncelleme ile bu desteğigetirmeleri gerekiyor.
Steam In-home Streaming. Araştırın.

BSC Misafiri

24.1.2014 09:51:13

0
Origin vs. çalışsa ne olur. oyunlar linux desteği vermedikten sonra? Bu saatten sonra köklü firmalar oyunlarını çıkarırlarken artık bu 3 sistemede aynı anda çıkarmaları gerekiyor. Geriye dönük oyunlarında ise steam, origin vs. üzreinden tıpkı Valve'ın kendi oyunlarına yaptığı gibi bir güncelleme ile bu desteğigetirmeleri gerekiyor.

snipercover

24.1.2014 08:57:11

0
SteamOs'da origin , uplay gibi programlar çalışacak mı ? Steamde olmayan oyunları satın alıpta oynuyabilecekmiyiz ?

einhander

24.1.2014 00:40:30

+2
bırazdaha toparlansın bende denıcem merak edıyorum

itachi237

23.1.2014 22:04:33

+8
hah şimdi steamOS yüklenir işte.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız