Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Sony En İyi Konsol ve Stüdyolara Sahip"

GDC fuarında verdiği bir demeçte, Quantic Dreams ekibi duygusal bir savaş oyunu yapmak istediklerini dile getirmişti.
 
     Quantic Dreams kendisini ilk olarak PC için çıkardıkları Omikron : The Nomad Soul ile oyun endüstrisinde göstermişti. Ardından Fahrenheit ile Pc, Xbox ve Playstation 2 platformlarına çıkarma yapan Quantic Dreams bu oyun beraberinde büyük bir başarıya imza atmış  ve epeyce üne kavuşmuştu. İlk iki oyuna bakıldığında sanırız hiç kimse devam oyunlarında  Quantic Dreams'in Playstation'a özel bir oyun yapacağını tahmin edemezdi.
 
     Sony işbirliğiyle geliştirdikleri Heavy Rain sonrasında David Cage, Playstation 3 platformu için özel oyun geliştirmeye ve Sony stüdyolarıyla ortak çalışmaya devam edeceklerini açıkladı:
 
"Sony ile oldukça özel bir bağımız var.  Bu ilişki Heavy Rain'i geliştirdiğimiz dönemde muhteşemdi. Bize her zaman güvendiler ve ilk günden itibaren desteklerini eksik etmediler. Onlar için her ne kadar riskli bir proje olsa da, yine de bu desteği vermekte tereddüt etmediler. Dünyanın en iyi stüdyosunun bir parçası olmak bizim için harika bir duygu. Bu beraberliğe devam etmekten memnunuz ve Playstation markası için oyun yapmaya devam edeceğiz. Projelerimiz için ödeme yapıyorlarsa, biz de Playstation'a özel kalırız."
 
     David Cage bu önemli açıklamanın ardından Sony'nin kanatları altında oyun geliştiren Naughty Dog, Santa Monica, Guerilla ve Media Molecule gibi yapımcılarıyla sürekli diyalog içerisinde olduklarını ve bu bilgi paylaşımının her firma için önemli deneyimler olduğunu dile getirdi. Hatta bu firmalardan birinin PS3'e özel geliştirilen FPS üzerinde çalışırken kendilerine danıştıklarını (Killzone 3 değil) açıkladı.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CVG Heavy Rain Quantic Dream Sony PS3 Adventure
"Battlefield 3, Call of Duty'ye Diş Geçiremez!" Ghost Recon: Shadow Wars'tan 9 Dakikalık Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Farwynd

24.3.2011 12:31:45

0
Grafik olarak X360'la PS3 arasında pek fark yok bu fark zaten donanımdan değil Xbox'ın Microsoft'un DirectX'ini kullanmasından kaynaklanıyor.PS3 OpenGL kullandığı için OpenGL'in şu an tam zorlanması gibi bir şey yapılamadı. Ancak kinect faktörü için X360 alman daha mantıklı.Ama benim onla işim olmaz dersen tabii ki PS3.

Barxxx

24.3.2011 10:09:29

0
CAN KIRIKLARI 24.03.2011 01:22:25 UC2 ,MGS4,GT5,HaevyRain, KZ3, KZ2, LTBP2 ve tabi GOD OF WAR 3 (favorim uc2 aslında) bu oyunları kaçırmayı göze alıyosan ve tabi birde xbox 360 alırsan online hizmetler için aylık ücret ödemen gerek PS3 de PSN beleş ama sen bana cod,pes-fifa ,GEOW falan yeter diyosan xboxda güzel bir alet 3K ya kafayı takma çünkü son versyonlarda pek görülmüyo ben ps3 sahbi olarak hiç bir zaman kafam xbox da kalmadı.PS3 de bluray filmde izleyebilceğini de unutma.

Gabriel TR

24.3.2011 01:22:25

0
Ya Abi Ps3 Alacaktım x box a gidiyor aklaım bri olamzsa öbürüne ben ne yapcagaım ya ps3 okey ama oyunları pahalı x box ta okey garikler şahane ama 3 k ne halt yiyeceğimi sapıttım

marvinous

23.3.2011 21:06:10

0
Haberin altına not düşün bence >>> Dikkat! Bu haber bir fanboy kavgası başlatabilir!

Promozom

23.3.2011 21:05:05

0
o zaman dramatik bir fps'dir
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Heavy Rain
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız