Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Prince of Persia: The Lost Crown İçin Yeni DLC Geliyor

 
 
Ubisoft ekibi tarafından biz oyun severlere sunulan Prince of Persia: The Lost Crown için yepyeni bir hikaye paketi geliyor. Mask of Darkness olarak adlandırılan DLC, açıklanan detaylara göre Eylül ayında piyasaya sürülmeyi bekliyor. Ayrıca ücretsiz bir güncelleme olan Divine Trials şu anda kullanıcılara sunulmuş durumda.
 
Divine Trials güncellemesi neler sunuyor?
 
 
 
Ücretsiz güncelleme diğer bir adıyla Divine Trials detaylarına bakacak olursak, oyuncular için burada 22 yeni mücadelenin açıldığını söyleyebiliriz. Oyuncular artık limanda bulunan özel bir kapı olan Anatlar Salonu'na erişebiliyor ve burada dört mücadele setinden birini seçebiliyor. Bu mücadeleler giderek daha zorlu bir hale geliyor ve benzersiz koşullarla karşılaşarak üstesinden gelmek durumunda kalıyorsunuz.
 
Güncelleme ile beraber platform, bulmaca, savaş ve hatta yeniden elden geçirilmiş boss savaşlarıyla karşı karşıya gelebiliyorsunuz. Dolayısıyla zor bir içeriğin bize sunulduğunu aktarabiliyoruz. Oyunda her seviyede güç elde ettikçe mücadelelerin kilidi kademeli olarak açılıyor.
 
Prince of Persia: The Lost Crown şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC (Epic Games Store ve Ubisoft Store üzerinden) ve Luna için mevcut.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Star Wars Outlaws İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı Prince of Persia: The Sands of Time Remake 2026 Yılında Çıkacak

BSC Misafiri

12.6.2024 13:03:22

0
valorantaki ates atan karaktere çok benzetmişler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız