Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Phantom Blade Zero'dan İlgi Çekici Oynanış Fragmanı

 
 
S-GAME tarafından biz oyun severlere sunulacak olan aksiyon rol yapma oyunu Phantom Blade Zero için yepyeni bir fragman yayınlandı. "The Blade is Drawn" adlı yeni video, ilgi çekici oynanış sekanslarını bizlere sunuyor.
 
Phantom Blade Zero fragmanı oyuncular tarafından sevildi
 
 
 
"The Blade is Drawn" fragmanı için daha fazla detaya girecek olursak, yüksek hızlı dövüş sistemlerinin ve çoklu silahların nasıl göründüğü doğrudan bizlere sunuluyor. Videonun sonunda ayrıca bu yıl içerisinde gerçekleştirilecek olan ChinaJoy, Gamescom ve Tokyo Game Show etkinliklerinde oyunun oynanabilir olacağı aktarılıyor.
 
8-10 Haziran tarihleri arasında Summer Game Fest, 26-29 Temmuz tarihleri arasında ChinaJoy, 21-25 Ağustos tarihleri arasında Gamescom ve 28-29 Eylül tarihleri arasında Tokyo Game Show etkinlikleri karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
Son olarak Phantom Blade Zero şu anda PlayStation 5 ve PC için geliştiriliyor. Oyunun henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
YaLLa Compass 2024 CS2 Turnuvasında Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! Monster Hunter Wilds'tan Yepyeni Fragman Geldi: İşte Yeni Detaylar

Dhalsim

9.6.2024 23:19:22

0
İlgimi çekti
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız