Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monkey Island 2 SE'a İlk Video Geldi


     The Secret of Monkey Island Special Edition ile geçtiğimiz yıl güzel bir nostalji yaşatan Lucas Arts, aynı nostaljiyi bu sene de Monkey Island 2 Special Edition : Le Chuck's Revenge ile yaşatmaya hazırlanıyor.
 
     Geçtiğimiz aylarda oyunun duyurusunu yapan Lucas Arts, sonunda oyuna ait ilk tanıtım videosunu da paylaştı. Artık klasikleşen Monkey Island melodisi ile açılışını yapan videonun ilk sahnelerinde oyunun eski versiyonunu görüyoruz. Ormanda sıkışıp kalan Guybrush, ağaca asılı olan telefonu eline aldığı gibi bir oyun yardım hattını arıyor. Takıldığını söyleyen Guybrush'a cevap ise oyunun yeni mi yoksa eski versiyonunda mı olduğu soruluyor.
 
     PC, PSN, Xbox Live ve iPhone için çıkışını yapacak olan oyunun bu eğlenceli tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak The Secret of Monkey Island Monkey Island Monkey Island 2 Special Edition : LeChuck's Reveng PC Xbox 360 iPhone Mac PS3 Lucas Arts
1 Yıl İçinde 20'den Fazla Dreamcast Oyunu Geliyor Nikkei: Nintendo 3DS'e Oyun Yükleyebileceğiz

SOLID SNAKE

17.6.2010 19:37:00

0
bunuda oynıycam video süperdi arkadaşlar mutlaka izleyin çok güzel
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck's Revenge ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız