Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft Daha Gerçekci Bir Avatar İstiyor

Psikolojik olarak bizimle birebir aynı Avatar karakterleri olur mu acaba ?
Xbox Live'da, oyun dünyasına yansıyan yüzümüz olan Avatar karakterleri yakın gelecekte kullanıcılarına sadece fiziksel olarak benzeş olmayacak, fizyolojik durumumuzuda aktaracak.
 
Microsoft tarafından patentlenen ve 1UP tarafından gündeme taşınan "Avatar Individualized by Physical Characteristic" / Fiziksel Karakter ile Bireyselleştirilmiş Avatar projesi bu yolda atılmış ilk adım. 1UP sitesinin yorumuna göre; gelecek zamanlarda Avatar'lar gerçek anlamda, gerçek dünyamızın sanal aleme birer yansıması olabilecek. 
 
Kullanıcısının fizyolojik bilgileri ile bağlantılınabilecek olan Avatar karakterleri; kan basıncı, kalp ritmi yani kısacası anlık sağlık durumunu aktarabilecek. Peki ama nasıl ?
 
Bu konuda Microsoft, Nintendo'nun izinden gidiyor. Öncelikle Nintendo Wii için geliştirilen Mii karakterlerinden yola çıkarak Avatar'ları geliştiren Microsoft, şimdi de Wii için duyurulan ve bizi vücudun bazı fizyolojik bilgilerinden haberdar edecek olan Vitality Sensor'e benzer şekilde çıkaracakları çeşitli 3.parti cihazlar ile bunu sağlayacak. 
 
Microsoft'un sırada ki "Avatar" projesinin ise sanal karakterlerimizin yapay zekaları ile ilgili olduğu yönünde. Natal'in de ekibe katılması ile ortaya neler çıkabilir siz düşünün.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak avatar xbox live xbox 360
Sakaguchi Yeni Oyununu Baharda Açıklayacak Serious Sam III 2010'da Tamamlanmış Olmalı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız