Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Little Nightmares Geliştiricisinden Yepyeni Bir Oyun: REANIMAL

 
 
Yayıncılığını THQ Nordic ve geliştiriciliğini Tarsier Studios’un üstlendiği işbirliği odaklı korku macera oyunu REANIMAL resmi olarak duyuruldu. Açıklanan detaylara göre oyun PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için çıkışını gerçekleştirecek. Ancak ne zaman piyasaya sürüleceği açıklanmadı.
 
REANIMAL, Little Nightmares esintileri taşıyor
 
 
 
Little Nightmares ve Little Nightmares II'nin orijinal yaratıcılarından bizlere sunulmaya hazırlanan yeni oyun, adeta seriyi anımsatacak unsurları beraberinde getiriyor. Her zamankinden daha korkunç bir yolculuğa çıkmaya hazırlanabileceğimiz REANIMAL’da işbirliği modunun olduğunu söyleyebiliyor ve iki karakterle beraber gerilim dolu bir maceraya atılabiliyoruz.
 
İşbirliği odaklı korku macera oyununda kayıp arkadaşlarını kurtarmak için korku dolu bölgelerden geçmeye hazırlanan bir erkek ve kız kardeş olarak oynuyoruz. Hem karada hem de tekneyle keşiflere çıktığımız oyunda hayatta kalmanın yollarını aramak durumunda kalıyoruz. Arka planda ise rahatsız edici bir hikaye ve detay bizleri bekliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
The First Berserker: Khazan'dan Derinlemesine Oynanış Videosu Geldi Sea of Thieves'in Playstation 5 Satış Sayısı Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız