Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Legend of Grimrock Maliyetini Çoktan Çıkarttı


   Geçtiğimiz hafta PC çıkarmasını gerçekleştiren Finlandiyalı yapımcı Almost Human tarafından geliştirişmiş olan RPG türü Legend of Grimrock yapım maliyetini çıkartmakla kalmadı, yapımcılarına iyi para kazandırdı.
 
   Dijital marketlerde yer eden, first person bakış açısına sahip ve eski nesil oynanış biçimine kendine örnek alan RPG oyunu Legend of Grimrock, son dönemde hiçbir dağıtımcıya bel bağlamadan çıkan ve bağımsız olarak başarılı olan bir diğer yapım oldu. Yapımcı Almost Human, Gamasutra ile yaptığı röportajda, oyunun yapım maliyetini "defalarca" karşıladığını ve stüdyonun bu konuda oldukça güvenli durumda olduğunu belirtti.
 
   Ölümle cezalandırılmış bir grup mahkumun terk edildikleri Grimrock Dağı'ndan bir umutla "hayata dönüş" için çıktıkları zindan yolculuğunun konu edildiği oyunda, bolca kafa kurcalayan bulmaca ve acımasız yaratıkların fink attığı bir macera sunuluyor. Özellikle eski nesil zorlayıcı RPG türünü sevenler, bu oyunda kendilerinden birşeyler bulabilir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Joystiq legend of grimrock rpg pc puzzle dungeon crawler finlandiya
SSX DLC'sinin Ayrıntıları ve Videosu Warren Spector, Deus Ex Oyunlarını Zaten Planlamış
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

musAKka

17.4.2012 21:33:55

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros "Maliyetini Çıkarttı" biraz enteresan bir tabir olmuş yalnız.. Yapımcıların oyundan beklentileri çok düşükmüş demek ki..
Yapımcı Almost Human zaten geçen sene 4 kişilik bir ekiple oluşan, kendi çapında birşeyler yapmak isteyen indie oyun stüdyosu. Beklentinin yüksek olmaması gayet normal. Ancak takdir edilesi bir oyuna imza attılar.

Quadhros

17.4.2012 21:17:24

0
"Maliyetini Çıkarttı" biraz enteresan bir tabir olmuş yalnız.. Yapımcıların oyundan beklentileri çok düşükmüş demek ki..

- The Stig -

17.4.2012 18:29:37

0
valla haberim bile yoktu..ama haberi okuduktan sonra oyunu hemen bulup satın alıp oynayacam..teşekkürler

Wayward Son

17.4.2012 15:08:34

0
Arayüz azcık daha iyileştirilirse verdiği Eye of the Beholder havasıyla tadından yenmez:)

musAKka

17.4.2012 14:03:09

+1
Aynı Wasteland 2 için toplanan para gibi; eski dinazor oyuncular bu harika oyuna da gereken desteği vermeye devam ediyor. Böyle yapımlar geldikçe de hakkını vermeye devam edeceğiz.

BSC Misafiri

17.4.2012 13:34:30

0
Şu oyunda örümceklerde olmasa hemen alıp başlayacağım :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Legend of Grimrock
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız