Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

League of Legends GameX’te Oyuncular ile Buluştu!


     TÜDOF’un katkılarıyla gerçekleşen ve dünyanın en büyük dijital oyun şirketlerini ağırlayan GameX 2012, 4-7 Ekim tarihleri arasında oyun tutkunlarını ağırladı. Dünyanın en çok oynanan online PC oyunu League of Legends, oyun meraklılarını teknolojiye ve oyuna doyuran fuarda tüm ziyaretçilerin dikkatlerini üzerinde topladı.

     Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’ne gelen ziyaretçiler Riot Games’in Uluslararası İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nicolo Laurent’in katıldığı söyleşiyi dinleme fırsatı elde ederken League of Legends’ın ilk resmi turnuvasının finaline tanık oldu ve özel t-shirtler, toplar ve hediyeler kazanma şansı elde etti. Bunun yanı sıra ziyaretçiler, oyunun Türkçe seslendirmesinde rol oynayan Murat Kosova’nın konuşmasına da dinledi.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Guillermo del Toro, InSane'in Peşini Bırakmayacak Halo 4 Haftalar Öncesinden Sızdı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.10.2012 22:59:22

0
Leage Of Legend 10 numara Photoshop olan ama oyun tamamen hatalarla dolu,saçma sapan raporlama sistemi olan ve dünyada oyuncu yaş ortalaması 11-14 olan bir online oluşumdur. Belki internet de görenler vardır ,oyun oynarken sinirden masasını klavye mousu unu parçalayan cocuk lol oynuyordur. Takım olarak 3 veya 5 kişi aynı anda oynarsanız %5 iyi rakip çıkma ihtimaliniz olur. %95 oyun oynanmayan bir alışkanlıktan öteye gitmez...

BSC Misafiri

12.10.2012 17:51:43

0
erdinç abi geri gel yemişim lol u ya gel işte...

BSC Misafiri

12.10.2012 17:51:33

-1
yeter artık salak salak şu oyunun haberlerini vereceğinze inceleme yapsanız daha iyi olacak nerede tekken tag 2 incelemesi dear or alive 5? fifa 13 nerede hiç biri yok

Guest-F97E00D06

12.10.2012 17:44:07

0
kaptan 5 gün geçti hala neyin haberini yapıyosunuz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız