Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Kinect & Move Konsolların Ömrünü Uzatmaz"

ps360

    Microsoft'dan Lewis, dün Kinect'in gelişi ile Xbox 360'ın ömrünün daha da uzayacağını belirtmişti. 2015'e kadar Xbox 360 ile yola devam edileceğinin sinyallerini veren Lewis'den sonra bugün Ubisoft’dan Alain Corre, dolaylı yoldan da olsa bu konuya değindi.
 
    Yeni hareket algılama teknolojilerinin yani Kinect ve Move'un Xbox 360 veya PS3'ün ömrünü uzatmayacağını söyleyen Corre, bu cihazların tek yapacağı şeyin pazara kısa süreli hareket getireceğini sözlerine ekledi.
 
     Kinect ile Move hakkında soğuk demeçler verdiği görülen Corre'a göre ise gelecek senenin en büyük başarısını 3DS gösterecek. Bunun yanısıra Kinect ve Move'un şimdiki nesil konsolların (PS3 & X 360) ömrünü en az 2 yıl uzatıp uzatmayacağı ile ilgili sorulan bir soruya Corre'un cevabı şöyle oldu:
 
  “Pek sanmıyorum, hayır. Sadece farklı kategoride müşteri kazanacaklardır.”
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kinect Project Natal microsoft Xbox 360 Natal Move konsol ömrü
FIFA 11'de Kaleciyi Kontrol Etmek? Yeni Dragon Age DLC'si 'Witch Hunt' Duyuruldu !
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Fatal1ty.

26.8.2010 11:33:34

0
gereksiz bi teknoloji. insanlar sadece heveslerini gidermek için alır

Cebrail619

26.8.2010 10:09:08

0
bence xboxu bilmem ama ps3 ü bir kaç yıl uzatsa 4 çıkacak zaten ben moceyi alıcam gayette güzel olur bence killzoneyi de oynıyıcam killzone 3 içindi galiba move

BSC Misafiri

25.8.2010 23:03:04

0
Kinect kötü bir alet kesinlikle olmaz ama benim şüpem beklentilerin altında ezilebirmi Çünkü artık herkez biz ne yapsak oyundaki karakterde onu yapıcak sanıyo aslında sadece temel hareketler olucaktır elinizi savurunca saldırı yukarı kaldırınca defans gibi yoksa kafanı kaşıyınca karakterde kafasını kaşicak sanmayın.

Admin

25.8.2010 22:21:29

-1
erkefur move un wii den farkı daha grafikli oyunlar...böylece wii kullanıcılarının da ilgisini çekiyor.Ama bende merak ediyorum killzone da nasıl olacak acaba

ZafeerTR

25.8.2010 22:06:43

0
Çok param olsa da ikisini almayı düşünmüyorum. Kinect veya Move konsolun RAM'ini mi arttıracak ki ömrünü uzatsın? Adamın dediği gibi sadece farklı katagorilerde oyuncular kazanabilirler. Artık bunlar konsolun ömrünü uzatır gibi saçma haberleri de bence yayınlamayın BSC.

erkefur

25.8.2010 20:33:49

0
Move'un bişey kazandırmayacağı doğru bence.Çünkü, bu hareket kontroller mı diyelim -adını bilmiyorum- çoktan Wii'de vardı.Aynı zamanda bununla rahat Killzone vs. oynanmaz.Move alanın böyle şeylere ilgisi varsa zaten Wii'si vardır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kinect
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız