Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guillermo del Toro'nun Oyunu VGA'da Duyurulacak


 
    Pan'ın Labirenti,  Hellboy, The Hobbit ve Blade II gibi filmlerin yönetmeni olan Guillermo del Toro şu sıralar THQ ile birlikte bir oyun geliştiriyor. Bu oyunun hangi stüdyoda veya hangi türe ait olduğunu henüz bilmiyoruz, ama görünen o ki yakında öğreneceğiz.
 
    THQ'dan Danny Bilson; yeni oyunun duyurusunun ve stüdyosunun VGA ödül töreninde ortaya çıkacağını söyledi. Yani çok fazla beklememize gerek kalmayacak.
 
    Bilson aynı zamanda Guillermo del Toro'ya övgüler yağdırarak onun mükemmel bir oyun yapmak isteyen bir oyuncu olduğunu, çok ilginç bakış açılarının bulunduğunu ve kendisiyle yakın ilişki içinde olduklarını söyledi.
 
     Bir süre önce bu yıl ki Spike TV video oyunları töreninin şimdiye kadar yapılanlar arasında en iyi olacağına dair açıklamalar gelmişti, törendeki sürprizlerden birisi hakkında küçük bir ipucuna ulaştık. Bakalım başka ne gibi sürprizler olacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Guillermo del Toro THQ Oyun VGA Game
CoD: Black Ops'un Wii Versiyonu PSP Gibi Mi? Call of Duty: Black Ops İnceleme Puanları

Tenth Doctor

9.11.2010 11:39:24

0
hobbitin yönetmeni değişti p.j yeni yönetmen
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız