Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Exo One PS4 ve PS5 Konsollarına Geliyor: İşte Tarih

 
 
Gezegen temalı keşif oyunu Exo One farklı platformlara gelmeye devam ediyor. Açıklanan detaylara göre oyun 27 Haziran tarihinde PlayStation Store üzerinden PlayStation 4 ve PlayStation 5 için piyasaya sürülecek.
 
Exo One uzay temalı uçuş deneyimi sunuyor
 
 
 
Yayıncılığını All in! Games ve geliştiriciliğini Exbleative ekibinin üstlendiği Exo One, bildiğimiz üzere ilk olarak 18 Kasım 2021 tarihinde Xbox Series, Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştirdi. Oyunun PC sürümü şu anda Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden mevcut durumda.
 
Tuhaf bir sinyalin ardından uzay gemisinin ortaya çıkmasını konu alan bu yapım yer çekimine meydan okuyan bir yolculuğu bizlere sunuyor. Jüpiter kazasının yıl dönümünde geçen yapımda insanlığı tekrar inşa etmeye çalışıyor ve daha çok uçuş deneyimi ile karşı karşıya geliyoruz.
 
Gemimizi uçurabildiğimiz ve hızlı bir şekilde ilerleyebildiğimiz oyunda farklı bölgelere doğru adım atabiliyor ve genel olarak oyuncular tarafından seviliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Spider-Man 2 İçin Yeni Güncelleme Geliyor: 8 Yeni Kostüm Fallout 76'nın Nükleer Çorak Topraklar'ı Skyline Valley ile Genişliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız