Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı

 
 
Her hafta ücretsiz oyun ve oyunları sunan Epic Games yeni oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Epic bu hafta oyunculara eğlence bulmaca oyunu LumbearJack'i ve nişancı oyunu RAWMEN: Food Fighter Arena'yı tamamen bedava sunuyor. Oyunları 8 Ağustos Temmuz Perşembe günü Türkiye saati ile 18:00'e kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
 
Ayrıca yandan bir sonraki hafta Apex Legends: Conduit Ücretsiz Açma Toplu Paketi, CYGNI - All Guns Blazing ve DNF Duel ücretsiz verilecek.
 
LumbearJack 
 
 
 
Basit bir ayı ile oynayabileceğiniz LumbearJack'te baltanı kapıp yoluna çıkan insan yapımı her şeyi doğrayabiliyor, geri dönüştürebiliyor, sevimli hayvan dostlarınla bulmacaları çözebiliyor ve çevreyi kurtarabiliyorsun.
 
 
Baltalı kapıp doğadaki sorunları çözmeye başladığınız yapım içerisinde türlü türlü engeller ve çok daha fazlası sizleri bekliyor. Yolunuza çıkan insan yapımı her şeyi doğrayabileceğiniz, patlatabileceğiniz ve yok edebileceğiniz oyunda bir ayının kontrolünü elinize geçirebiliyor ve burada elinize aldığınız baltalarla ve diğer unsurlarla beraber etraftaki engelleri aşmak durumunda kalıyorsunuz. Baltalı bir ayı olarak oynamak durumunda kaldığınız yapım içerisinde araçları parçalara ayırabiliyor, kapatılan barajın kapılarını açmak için kapıyı patlatabiliyor ve çok daha fazlasıyla beraber karşı karşıya kalabiliyorsunuz. Araçları parçalara ayırabileceğiniz insan eliyle yapılmış türlü engellerle karşı karşıya kalabileceğiniz ve doğayı bu engellerden kurtarabileceğiniz yapımda oldukça eğlenceli bir sanat stilinin de olduğundan bahsetmek gerekiyor. Oyun içerisinde çizgi film tarzı bir yapının bizlere sunulduğunu ve eğlenceli grafiklerin ve parçalanma efektlerinin de olduğunu söylemekte fayda var. Dolayısıyla eğlenceli bir maceraya adım atmak istiyorsanız, kendinizi platform zorluklarıyla bulmak istiyorsanız aynı zamanda doğa ile beraber iç içe olmak istiyorsanız bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz.

Jack adındaki bir ayıyı kontrol ettiğimiz yapım içerisinde elimizdeki sağlam baltamızla beraber hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor, bu balta ile beraber yapabileceklerimizin aslında burada sınırı olmadığını söyleyebiliyor ve orman bölgelerinde ve diğer doğa bölgelerinde yapabileceklerimizle beraber gidişatımıza yön verebiliyoruz. Oyunda türlü türlü engeller karşınıza çıkabiliyor ve bu engelleri aşmak için elbette elinizdeki baltaya güvenmek durumunda kalıyorsunuz. Baltalı bir ayı olarak oynayabileceğiniz oyun içerisinde çeşitli bulmacaları çözmeye çalışıyor, çevreyi kurtarabiliyor ve türlü platform zorluklarıyla karşı karşıya gelebiliyorsunuz. Elbette oyunda yer alan bulmaca unsurları oldukça basit bir şekilde karşımıza çıkarken aynı zamanda onları parçalamak ve doğaya dengeyi getirmek tamamen bizim işimiz oluyor.

İnsan yapımı her şeyi ortadan kaldırabileceğimiz, doğrayabileceğimiz, geri dönüştürebileceğimiz ve sevimli hayvan dostları tekrar doğaya kazandırabileceğimiz yapımda gidişata yön verirken aynı zamanda elbette doğayı eski ihtişamına kavuşturmak temel hedefimiz olarak karşımıza çıkıyor. Elimizde bulunan balta ile beraber hızlı bir şekilde ilerleyebildiğimiz bu baltayla etrafı doğrayabildiğimiz ve etraftaki engelleri parçalayabildiğimiz yapımda oldukça eğlenceli içeriklerle karşı karşıya kalabiliyoruz. Bulmaca içeriklerinin bulunduğu yapımda insanların yaptığı bu engelleri aşmak için farklı hamleler gerçekleştirebiliyor ve ayımızla beraber elbette elimizdeki baltayı hızlı bir şekilde savurabiliyoruz. Araçları parçalara ayırabileceğimiz, etraftaki engelleri yok edebileceğimiz ve kapıları ortadan kaldırabileceğimiz yapımda elbette ormanın içerisinde her kafadan bir ses çıkıyor ve bu durumda bize türlü sorunlarla karşı karşıya kalabiliyoruz ve bunun yanı sıra doğadaki hayvanlarla beraber iş birliği yapabiliyoruz. Doğayı eski ihtişamına kavuşturmayı hedeflediğimiz bu yapımda sağlam baltası ve hayvan dostlarının yardımı ile ilerleyebilen bir ayıyı burada kontrol etmek durumunda kalıyoruz ve burada yapılan hamleleri ortadan kaldırırken aynı zamanda bizlerin karşısında sürekli olarak engellerin çıktığını da söylemekte fayda var.
 
 
 
Uğursuz bir şirketin planlarını engellemeye çalıştığımız yapım içerisinde elbette şeytan işi olan unsurların burada olduğunu görebiliyor ve doğada yaşayan canlıların rahatsız olduğu bu durumu tamamen ortadan kaldırmak bizim işimiz oluyor. Dikkat çekici ortamlara geçiş yapabildiğimiz ve her bölge içerisinde farklı bulmacaların ve engellerin bulunduğu yapımda doğayı kurtarmak için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyor ve geleceği burada elbette kaderi bizim elimizde bulunuyor. Bunun yanı sıra çevreyi kurtarabileceğimiz, bulmacaları çözebileceğimiz baltamızla beraber ilerlerken aynı zamanda hayvan dostlarımızdan yardım alabileceğimiz yapımda her bölgede farklı bulmacaların, atmosferlerin, manzaraların, unsurlarının ve çok daha fazlasının olduğundan bahsedebiliyor ve buraları keşfetmek oldukça eğlenceli bir şekilde karşımıza çıkıyor.
 
Zaten oyun bir yandan da keşif unsurlarını bir hayli ön plana çıktığından dolayı buradaki detayları keşfetmek ve etrafta neler olup bittiğini öğrenmek bir hayli önemli. Bu tarz detaylarla beraber her yeni bölgeye geldiğimizde buralarda neler olup bittiğini bir analiz edebilir ve daha sonrasında ise ortada bulunan sorunları ve engelleri aşmak için elimizdeki baltaya güvenmek durumunda kalıyoruz. Durum böyle olunca oyun içerisinde basit bir oynanış dinamiğinin olduğunu söyleyebiliyor ancak bu dinamik oldukça eğlenceli bir şekilde bizlere harmanlanmış ve sunulmuş durumda. Dolayısıyla bu tarz oyunlarla beraber kısa ve eğlenceli bir oyun sistemine adım atabilir ve çizgi film tarzı bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Baltamızı kaptığımız gibi doğa ile beraber iç içe olduğumuz yapım içerisinde çevredeki unsurlardan faydalanarak elbette çeşitli bulmacaları çözmek durumunda kalıyoruz. Bulmacaların değişkenliği her bölge içerisinde farklılık gösterebiliyor ve bölge bölge değişen unsurlarla karşı karşıya kalıyoruz. Bu tarz eğlenceli içeriklerle yer alabildiğimiz yapımda ormanlardan şantiyelere, oradan da yol kenarlarına kadar oldukça farklı bölgelerde kendimizi bulabiliyor ve bu bölgelerdeki sistemleri ortaya çıkararak aynı zamanda bulmacaları çözerek nihayetine kavuşturmak durumunda kalıyoruz.
 
 
 
Oldukça eğlenceli bir durumla karşı karşıya gelebileceğimiz ve bunun yanı sıra orman dostlarını kurtarmaya çalışabileceğimiz yapımda yaptığımız hamlelerin ne kadar önemli olduğunu vurgulayabiliyor ve doğayı kurtarmak için burada büyük bir uğraş vermek durumunda kalıyoruz. Çevremizi düzenleyerek bulmacaları çözebileceğimiz, engelleri aşabileceğimiz, elimizdeki baltayla beraber etraftaki engellere yok edebileceğimiz yapımda heyecan verici konumlardan kesip biçerek ilerleyebiliyor ve buraları doğa ile uyumlu hale getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Elimizdeki baltayla beraber elbette animasyonların ve grafik kalitesinin de oldukça dikkat çekici olduğuna vurgulamak gerekiyor. Oldukça eğlenceli bir içerikle karşı karşıya kalabildiğimiz çizgi film tarzı sanat stili ile beraber ilerlemeye çalıştığımız bunun yanı sıra oyundaki animasyonların akıcılığından bahsetmeye başladığımız yapımda kesme hünerlerimizi yükseltmek için de aynı zamanda bir sistemin olduğundan bahsedebiliyor ve bu hünerleri geliştirmek için etraftaki atıkları azaltmak durumunda kalıyor.
 
Yeniden bu atıkları kullanabiliyor ve geri dönüşüme katkı sağlayabiliyoruz. Dolayısıyla oyun içerisinde tam olarak bir doğa dostu sistemler yer alıyor ve istediğimiz gibi bu sistemler içerisinde ilerlemek durumunda kalıyor ve bunları doğaya kazandırarak kendi hünerlerimizi ve becerilerimizi geliştirebiliyoruz. Bu tarz detaylarla beraber ilginç bir grup hayvan dostluğunu burada kurtarmak durumunda kalıyor ve hem onları hem de günü kurtarmak için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyoruz. Oldukça ilgi çekici detaylarla karşı karşıya kalabileceğimiz oyunda her bölgede yukarıda bahsettiğimiz gibi farklı bulmacalarla karşı karşıya kalıyor ve buraları keşfetmek tamamen bizim işimiz.

Bunun yanı sıra oyun içerisinde elbette bildiğimiz doğayı yok etmeye kararlı kötü bir şirketin olduğundan bahsedebiliyor ve dolayısıyla onun kötü emellerin ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapabiliyoruz. Farklı bölgelere doğru ilerleyebileceğim her bölge içerisinde farklı şirket işlerinden bir tutam görebileceğimizi yapım da yapacağımız hamlelerle beraber şirketin planlarını suya düşürmeye hazırlanıyor ve burada elimizdeki baltayla beraber elbette gidişatımıza yön verebiliyoruz. Geliştirici ekip aynı zamanda kendisi hakkında çeşitli açıklamalarda bulunuyor ve profesyonel oyunlar yapan dünyanın dört bir yanındaki deneyimli oyun geliştiricilerinden meydana gelen bir ekipten oluştuklarını aktarıyor.
 
 
 
Aynı zamanda önceki oyunları arasında Vesta ve Dodgeball Beasts oyunlarına da yer verdiğini söylemekte fayda var. Bu oyunların geliştiricisi şu anda bu yapımıyla beraber bizlerin karşısına çıkıyor. Aynı zamanda bu oyun şu anda Epic Games platformunda tamamen ücretsiz bir şekilde oyunculara aktarılıyor. Dolayısıyla bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız elbette bu oyuna bir göz atmanızda ve bir şans vermenizde fayda var.
 
Baltalı bir ayıyı kontrol ettiğiniz bu oyunda, doğadaki sorunları çözmek için çeşitli engellerle karşılaşıyorsunuz. İnsan yapımı her şeyi kesip, patlatıp yok edebileceğiniz bu oyunda, elinize aldığınız baltalar ve diğer unsurlarla engelleri aşmanız gerekiyor. Araçları parçalayabilir, kapatılan baraj kapılarını patlatabilirsiniz. Oyunda çizgi film tarzı bir sanat stili bulunmakta ve eğlenceli grafikler ile parçalanma efektleri sunulmakta. Doğa ile iç içe eğlenceli bir macera arıyorsanız, bu oyuna bir şans verebilirsiniz.
 
Jack adındaki ayıyı kontrol ederken, sağlam baltanızla orman ve diğer doğa bölgelerinde ilerleyip, karşınıza çıkan çeşitli engelleri aşmak zorundasınız. Bu süreçte bulmacaları çözüp çevreyi kurtarmaya çalışacaksınız. Oyundaki bulmacalar basit olsa da, onları parçalamak ve doğayı dengede tutmak sizin işiniz olacak. Yapım içerisinde insan yapımı her şeyi ortadan kaldırabilir, doğrayabilir ve geri dönüştürebilirsiniz. Sevimli hayvan dostlarını doğaya yeniden kazandırırken, doğayı eski ihtişamına kavuşturmayı hedefliyorsunuz. Baltanızla hızla ilerleyip etraftaki engelleri parçalayabiliyorsunuz. Eğlenceli içeriklerle dolu olan oyunda, bulmacaları çözerken insan yapımı engelleri aşmak için çeşitli hamleler yapabilirsiniz. Ayınızı kontrol ederken araçları parçalara ayırabilir, kapıları yok edebilir ve doğadaki hayvanlarla iş birliği yapabilirsiniz.

Oyunun amacı, doğayı eski ihtişamına kavuşturmak ve uğursuz bir şirketin planlarını engellemektir. Ormanın çeşitli bölgelerinde farklı bulmacalar ve engellerle karşılaşırken, hayvan dostlarınızdan da yardım alabilirsiniz. Her bölgede dikkat çekici ortamlar, manzaralar ve keşfedilecek birçok detay bulunuyor. Bu nedenle, her yeni bölgeyi analiz etmek ve sorunları çözmek için baltanıza güvenmek zorundasınız. Oyunun basit ama eğlenceli oynanış dinamikleri, çizgi film tarzı grafiklerle harmanlanmış durumda. Doğayı kurtarma ve keşif unsurlarıyla dolu bu oyun, kısa ve keyifli bir deneyim sunuyor.
 
 

Genel olarak toparlayacak olursak, elbette hızlı bir şekilde ilerleyebileceğimiz, farklı bölgelere doğru geçiş yapabileceğimiz, aynı zamanda buraları keşfedebileceğimiz oyunda baltalı bir ayıyı kontrol ediyor ve bu ayımızla beraber doğayı kurtarmak tamamen bizim işimiz oluyor. Doğadaki tüm unsurları ve engelleri kaldırabileceğimiz, aynı zamanda hayvanlara yardım edebileceğimiz orman bölgelerinden farklı bölgelere doğru geçiş yapabileceğimiz oyun içerisinde türlü bulmacalar bizleri bekliyor. İlk etapta kolay bulmacalar karşımıza çıkarken, oyunun ortalarına ve sonlarına doğru elbette daha zorlu ve daha düşündürücü bulmacalarla karşı karşıya kalabiliyor ve bu tarz detaylarla beraber oyunda hızlı bir şekilde ilerlemek tamamen bizim işimiz oluyor. Yapım içerisinde yer aldığımız süre boyunca farklı bölgelere doğru ilerlemek durumunda kalırken, aynı zamanda ayımızı en iyi şekilde kontrol etmeye çalışıyor ve bu oyun içerisinde tamamen eğlenceli ve bulmaca odaklı bir yapının olduğundan bahsedebiliyoruz.
 
Yani bunun yanı sıra herhangi bir şekilde aksiyona girmiyor, bizlere öldürmeye çalışan düşmanların olduğundan bahsetmiyor ve sadece önümüze çıkan engelleri ortadan kaldırmak temel hedefimiz olarak bizlere sunuluyor. Bu tarz detaylarla beraber oyun genel olarak oyuncular tarafından seviliyor ve Steam platformuna bakacak olursak çoğunlukla olumlu etiketine sahip olduğunu aktarabiliyoruz; bu da oyuncuların genel olarak sevdiğini ve oyundan hoşlandığını gösteriyor. Bunun yanı sıra oyun Türkçe dil desteği ile beraber geliyor ve dilediğiniz gibi oyun içerisinde hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor ve kötü şirketin buralarda neler yaptığını anlayabiliyorsunuz. Bu tarz detaylarla beraber istediğiniz gibi oyundaki yerinizi alabiliyor ve eğlenceli bir deneyime adım atmak istiyorsanız, şu anda tam sırası diyebiliriz.
 
RAWMEN: Food Fighter Arena
 
 
 
RAWMEN, arena nişancısı oyunlara taptaze bir tat getiren ve sınırları zorlayan çok oyunculu bir savaş oyunu olarak karşımıza çıkıyor. İster tek başına ister çorbacı tayfanı çağırarak en fazla dört kişilik takımınla dünyanın dört bir yanında gerçekleşen bu yemek savaşında ziyafet çekebiliyorsun. 
 
 
Eğlenceli dövüş unsurları ile ve daha fazlasıyla beraber ön plana çıkan kendinizi çevrimiçi çok önceli bir arenada hissedebileceğiniz yapımda küçük küçük karakterlerle beraber ilerlemeye çalışıyor ve kafamıza geçirdiğimiz kova ile beraber elbette burada eğlenceli bir deneyimle karşı karşıya kalabiliyoruz. Düşmanlarımıza karşı istediğimizi gerçekleştirebileceğimiz eğlenceli ve neşeli bir üçüncü şahıs çorba fırlatan bir yemek de ölçüsü olarak ilerleyebileceğimiz yapımda elbette damak zevkinize göre istediğimiz gibi iki ila sekiz arasında değişkenlik gösteren bir arenada yerimizi alabiliyor ve burada ateşle ziyafetlere katılırken aynı zamanda fırlatma yeteneğimizi de en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor.
 
Yapım içerisinde etrafta bulunan küçük kasabada ilerlemek durumunda kalıyor, çorba öncülüğümüzü ön plana çıkarmaya hazırlanıyor ve sonsuza dek mutfak yıkama ile beraber kendimizi geliştirebiliyoruz. Oyun içerisinde elbette hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor, kafamıza çorba tenceresine geçirebiliyor ve diğer oyuncularla beraber burada eğlenceli bir şekilde kapışabiliyoruz. Dünyanın dört bir yanından oyuncularla beraber ilerleyebileceğiniz veya yanınıza arkadaşlarınızı davet edebileceğiniz yapım içerisinde farklı arenalarda istediğiniz gibi nişancı bir deneyime adım atmak durumunda kalıyor ve çorba savaşlarına burada katılım sağlayabiliyorsunuz.
 
Dünyanın dört bir yanından farklı yerlere doğru ilerleyebileceğiniz ve damak tadınızı test edebileceğiniz oyunda farklı savaş modlarında kapışabiliyor ve farklı zorluklarla beraber oyundaki elinizi almak durumunda kalıyorsunuz. Elbette tamamen çevrimiçi bir yapıya sahip olduğundan dolayı oyun içerisinde yepyeni oyun modları ile karşı karşıya kalıyor ve bu oyun modları içerisinde ustalaşmak tamamen sizin işiniz oluyor. Oyunda kafanıza geçirdiğiniz tencerelerle beraber diğer oyuncularla karşı karşıya geliyor, onlarla birbirinize adeta bir topaç gibi vurmaya çalışıyor ve birbirinize hasar vermek tamamen temel hedefiniz olarak karşımıza çıkıyor. Bu tarz detaylarla beraber oyun içerisinde elbette farklı oyun modlarında kendinizi bulabiliyor ve her oyun modu içerisinde yapmanız gereken çeşitli işler bulunuyor. Bu işleri yerine getirmek aynı zamanda buralardaki yerinizi almak tamamen sizin işiniz oluyor.
 
 

Dikkat çekici arenalara geçiş yapabileceğimiz yemek dövüşlerine katılım sağlayabileceğimiz oyun içerisinde hızlı bir şekilde ilerlerken aynı zamanda diğer oyuncuların neler yapacağını kestirmeniz gerekiyor. Aynı zamanda kendi stratejinizi ve planınızı oyuna dahil ederken içinizdeki çorba aşkını ortaya çıkarmaya çalışıyor ve burada arena içerisinde karakteri en iyi şekilde kullanmak tamamen sizin işiniz oluyor. Her bir oyuncu burada elbette farklı şekillerde oyuncuları kontrol edebiliyor, hızlı bir şekilde sağa sola doğru koşturabiliyoruz, zıplayabiliyor ve çok daha fazla detay ile karşı karşıya kalabiliyorsunuz. Dolayısıyla bu tarz detaylarla beraber yer alabildiğiniz yapımda oyunda hızlı bir şekilde yerinizi alırken diğer taraftan ateşli ziyafetlere doğru adım atabiliyor ve burada farklı modlara katılım sağlayabiliyorsunuz. Oyuna geçiş yapmadan önce elbette antrenman yani ısınma modları ile beraber ön plana çıkabiliyor, neşeli bir üçüncü şahıs kamera bakış açısıyla beraber ilerleyebileceğiniz oyun deneyimi ile karşı karşıya kalabilir ve damak zevkinize uygun bir deneyimle oyundaki yerinizi almak durumunda kalıyorsunuz. Bu tarz detaylarla beraber elbette istediğinizi gerçekleştirebiliyor, düşmanlara yani diğer oyunculara karşı hasar vermek durumunda kalıyor ve yapacağınız görevlerle beraber çok oyunculu tokat festivaline katılım sağlayabiliyorsunuz.
 
Atacağınız tokatlarla beraber istediğinizi gerçekleştirirken aynı zamanda düşmanları yani diğer oyuncuları yok etmek tamamen sizin işiniz oluyor ve burada hayatta kalmanın yollarını aramak durumunda kalıyorsanız, oyun içerisinde aynı zamanda belli bir süre bulunuyor. Bu süre zarfında elbette istediğinizi gerçekleştirirken aynı zamanda gidişatınıza yön verebiliyorsunuz. Çeşitli yerlerde patlayıcı unsurlara karşı karşıya kalabileceğiniz farklı oyun modlarında savaşabileceğiniz ve her oyun modu içerisinde yapacağınız unsurları değişkenlik gösterdiği yapımda görevleri yerine getirirken aynı zamanda diğer oyuncularla uğraşabiliyor, onların hamlelerini boşa çıkarmasını sağlayabilir ve daha fazla detay ile beraber oyunda hızlı bir şekilde ilerleyebiliyorsunuz. Bu tarz eserlerle beraber hızlı bir şekilde ilerlerken mutfak yıkımını serbest bırakabiliyor, içinizdeki o mutfak aşkını ortaya dökebiliyor ve daha fazla detay ile beraber buralarda neler yapıp neler yapamayacağınıza karar verebiliyorsunuz.
 
 

Hızlı bir maça atlayabileceğimiz ve dünyanın dört bir yanından oyuncularla yani çorbacılarla beraber dövüşebileceğimiz ve diğer aşçılarla beraber karşı karşıya gelebileceğimiz yapımda birkaç arkadaşımızı yanımıza davet edebilir veya diğer oyuncuları yanımıza çekebiliriz. Seçtiğimiz özel bir oyun içerisinde kendimize ait bir lobi kurabiliyor ve birlikte etrafı dağıtmak tamamen bizim işimiz oluyor. Menü içerisinde elbette çeşitli görevler bulunuyor, bunları tamamlamak tamamen bizim işimiz olurken aynı zamanda arena içerisinde yapacaklarımızla beraber gidişata yön verebiliyoruz. Oyun içerisinde çorbayı takip edebileceğimiz ve kazanmak için arzu edilen bir çorba tenceresine düşman oyunculardan savunabileceğiniz bir durumun olduğundan söz edebiliyoruz. Bu tarz detaylarla beraber gerçekten eğlenceli bir deneyimin bizlere sunulduğunu aktarabiliyoruz. Bunun yanı sıra köfte yemeği için elbette sulu bir etin olması gerekiyor ve rahatlatıcı bir sıcaklığa atlamamız gerekiyor. Böylece hedefe doğru yol alırken aynı zamanda et suyuna ihtiyacımız olduğunu aktarmak gerekiyor. Oyun içerisinde mükemmel bir çorba yapmak için elbette burada farklı malzemeleri toplamak durumunda kalıyor, ancak bu malzemeleri toplarken de diğer oyuncuların gazabına uğrayabilir ve onların bizi engellemeye çalıştığını aktarabiliyoruz.
 
En iyi aşçı olmak için ve en iyi çorbayı üretmek için istediğimiz gibi ilerlemeye çalıştığımız yapımda havayı fırlatmak ve engelleri aşmak için donut bombalarımızı kullanabiliyor ve burada aslında farklı şekillerde yemekleri silah olarak kullanmak tamamen bizim işimiz oluyor. Bunun yanı sıra değerli hazineleri toplayabiliyor ve bu hazineler arasında altın bulyonlar ve çok daha fazlası yer alıyor. Bu tarz detaylarla oyunda yemek içeriklerini bir arena içerisine aktarmış ve buradaki malzemeleri de aynı şekilde silah olarak kullanmış. Konsept açısından elbette farklı ve özgün bir yapım bünyesinde barındırıyor ve bu tarz detaylarla beraber biz de oyundaki yerimizi almaya hazırlanabiliyoruz. En iyi yemek mücadelesini adım atabileceğimiz ve bu mücadeleden sağ kurtulabileceğimiz yapımda temel olarak bu tarz detaylarla hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor ve elimizden geleni yaparak burada hayatta kalmaya çalışabiliyoruz.
 
 

Yapım içerisinde farklı arenalarda ve bölgelerde bulunabiliyor ve bu bölgeler içerisinde hayatta kalmanın en iyi şekilde bizlerin yeteneğine bağlı olduğunu söylemekte fayda var. Örneğin, bir köprü üzerinde bulunduğumuz esnada elimizdeki kepçeyi sağa sola doğru savurabiliyor, düşmanların üzerimize geldiğini gördüğümüzde elbette diğer elimizde kalkan yapabiliyor ve malzemeleri toplarken diğer oyuncularla aynı şekilde kapışmak tamamen bizim işimiz oluyor. Etrafın yemeklerle ve yiyecek içeriklerle beraber mahvolduğu bir ortamda bulunduğumuz yapımda elbette farklı hamlelerle beraber diğer oyuncuları ortadan kaldırabiliyor, onları kendimizden uzaklaştırabiliyor ve çeşitli avantajlarla karşı karşıya kalabiliyoruz. Rakiplerimizi dilimlemek ve onları doğramak için elbette bir miktar yiyecek kullanmak durumunda kalıyor. Aynı zamanda yemek malzemelerini de burada diğer oyunculara karşı aktif bir şekilde kullanmak tamamen bizim işimiz. Kendimizi ilerletebileceğimiz yemeklerle beraber en iyisini başarmaya çalışabileceğimizi, önüne bir aşçı olmaya başladığımız yapımda diğer oyuncularla beraber kapışırken oldukça eğlenceli anların ortaya çıktığını söyleyebiliyor ve dikkat çekici karakterlerin burada olduğunu aktarabiliyoruz.
 
Oyun içerisinde elbette karakterlerin hazır bir şekilde bizlere sunulduğunu ve istediğimiz gibi bu karakterler arasında seçim yapabildiğimizi aktarmakta fayda var. En iyi aşçı olmaya çalıştığımız ve çorbamıza en iyi şekilde yapmaya başladığımız yapımda sol elimizde bir tencereyi tuttuğumuz halimizde ise bir kepçenin olduğu bir senaryo ile karşı karşıya kalabiliyor ve bu senaryo içerisinde elimizdeki kepçeyi sağa sola doğru savurabiliyor, düşmanlara yani diğer oyunculara karşı bir hamle yapabiliyor ve onların hamlelerini boşa çıkarabiliyoruz. Aynı şekilde karakterimizin burada zıplayabildiğini, sağa sola doğru hamle yapabildiğini, hızlı bir şekilde koşabildiğini ve daha fazla detay ile beraber oyundaki yeni yeteneklerini söylemekte fayda var. Bu tarz detaylarla beraber karakterimizin temel yetenekleri üzerinde ustalaşmaya çalışıyor ve bununla beraber de elbette gidişatımıza yön verebiliyoruz. Bunun yanı sıra oyun içerisinde farklı görünümler benimseyebiliyor. Ancak bu özelleştirmelerin elbette farklı şekillerde ve hazır bir şekilde bizlere sunulduğunu aktarmakta fayda var.
 
 
 
Çorba fırlatıcımızı dekore edebiliyor, istediğiniz gibi renklerini değiştirebiliyor, farklı şekillerde elimize alabiliyor ve modaya uygun bir şekilde mutfak sanatları üzerinde usta olmaya çalışabiliyoruz. Etrafı darmaduman edebileceğimiz, istediğimiz gibi ilerleyebileceğimiz yapım gerçekten eğlenceli bir yapıyı beraberinde getiriyor ve aksiyon dolu bir aşçı sistemleriyle karşı karşıya kalabiliyoruz. İstediğimiz gibi ilerleyebileceğimiz ve bu ilerleme ile beraber dilediğimizi gerçekleştirebileceğimiz yapımda sadece karakterimize değil aynı zamanda saçımızı, önlüklerimizi, eldivenlerimizi, tencerelerimizi, kepçemizi ve hatta göbeklerimizi bile burada özelleştirmek durumunda kalıyoruz. Bu sayede diğer oyunculardan daha farklı bir şekilde yerimizi alabiliyoruz. Farklı oyun modları ile beraber gidişatımıza yön verebileceğimiz ve farklı hamleleri ön plana çıkarabileceğimiz yapımda özelleştirici ile beraber elbette karakterimizi tasarlamaya çalışıyor ve hazır bir karakter tasarım ekranıyla karşı karşıya kalabiliyoruz.

Genel olarak toparlayacak olursak, eğlenceli oyun, çevrimiçi bir arenada küçük karakterlerle ilerleyerek düşmanlarınıza karşı eğlenceli ve neşeli bir mücadele sunuyor. Kafanıza bir kova geçirdiğinizde, düşmanlarınıza karşı çorba fırlatarak üçüncü şahıs nişancı deneyimi yaşayabilirsiniz. İki ila sekiz oyuncu arasında değişen arenalarda yer alabilir ve fırlatma yeteneğinizi kullanarak zaferler kazanabilirsiniz. Küçük bir kasabada ilerleyip mutfak yıkama ve çorba fırlatma yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. Oyunda hızlı bir şekilde ilerleyebilir, dünyanın dört bir yanından oyuncularla veya arkadaşlarınızla kapışabilirsiniz. Farklı arenalarda nişancı deneyimi yaşarken, çorba savaşlarına katılabilirsiniz. Oyun tamamen çevrimiçi olduğundan, çeşitli oyun modlarında ustalaşmanız gerekiyor. Kafanıza tencereler geçirdiğinizde, diğer oyunculara vurup hasar vermek temel hedefinizdir. Farklı oyun modlarında çeşitli görevleri yerine getirip, buralarda yerinizi almak sizin işinizdir. Bu oyun, eğlenceli dövüş unsurları ve çevrimiçi rekabetçi yapısıyla dikkat çekiyor. Farklı savaş modlarında yeteneklerinizi test edebilir, çeşitli zorluklarla karşılaşabilirsiniz.
 
 
 
Oyunun sunduğu detaylar ve eğlenceli mekanikler sayesinde, her yeni modda kendinizi geliştirebilir ve çorba savaşlarında ustalaşabilirsiniz. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız, elbette bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyun şu anda tamamen ücretsiz bir şekilde bizlere sunuluyor. Aynı zamanda oyunun Steam platformuna yakın bir süreçte geleceğine aktarabiliyoruz. Şu anda Epic Games platformunda tamamen bedava bir şekilde bizlere sunulan bu yapımda elbette ana oyuna doğrudan ulaşabiliyor ve istediğimiz gibi aşçılık mücadelesini adım atmaya hazırlanabiliyoruz. Eğlenceli arenalara geçiş yapabileceğiniz ve bu arenalarda hızlı bir şekilde kapışabileceğiniz yapımda en iyi aşçı olmak için farklı oyun modlarına geçiş yapabiliyor ve burada diğer oyuncuları yanınıza çekebiliyor veya kendinize rahat bir ekip kurabiliyorsunuz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Türk Yapımı Ulukayın: Ertuğrul Oyunundan Yepyeni Sinematik Fragman VALORANT Champions 2024 Başladı!

Zebercet

1.8.2024 23:28:53

0
Unutmamak icin takip.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız