Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Empire of the Ants için Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını Microids ve geliştiriciliğini Tower Five ekibinin üstlendiği fotogerçekçi strateji macera oyunu Empire of the Ants için tanıtım fragmanı yayınlandı.
 
Çok satan kitaba dayanıyor
 
 
 
Bernard Werber'in çok satan kitabına dayanan Empire of the Ants, fotogerçekçi bir strateji macera oyunu deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Oyunda kendinizi bir ormanın kalbinde yeni bir ekosistemin içine buluyor. Burada koloniyi yeni ve daha müreffeh bir yere doğru çıkarmaya başlıyor ve bir karınca olan 103 683rd olarak oynuyorsunuz.
 
Karıncalar İmparatorluğu'nda her karar çok önem arz ediyor. Oyun içerisinde yapacağınız her hareket stratejik oluyor ve her kuşatmanın gerçekten başarıya ulaşması için farklı stratejiler benimsemeniz gerekiyor.
 
Fransız stüdyo Tower Five tarafından Unreal Engine 5 ile geliştirilen Empire of the Ants, kitap serisine yakın bir stratejik deneyim sunmayı hedefliyor. Oyun 2024 yılında konsollar ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Hangi konsollara çıkış yapacağı açıklanmadı.
 
Tanıtım fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Empire of the Ants
Beklenen Oldu: Microsoft, Activision Blizzard'ı Resmen Satın Aldı! Battlefield 2042 Sınırlı Süre için Ücretsiz Oynanabiliyor

BSC Misafiri

13.10.2023 19:05:20

0
NCK: İlgilenenenler için bu tür oyunlarla Böcekler: Entomolojinin Ana Hatları-P. J. Gullan diye bir kitap da var Türkçe'de. PDF olarak da bulabilirsiniz İngilizce, İnternette.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız