Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

El Shaddai'ın İlk Tasarımına Ait Video Yayınlandı

El Shaddai'ın şu anki tasarımı da oldukça ilgi çekici

     Ignition Entertainment tarafından geliştirilen El Shaddai: Ascension of the Metatron'ın 2007 yılındaki prototipine ait bir video ortaya çıktı. Bu video sayesinde oyunun adının ilk aşamada "El Shaddai" değil "Angelic" olarak düşünüldüğünü, ama bundan vazgeçildiğini görüyoruz.

      El Shaddai adı İbranice'de "Yüce Tanrı" anlamına geliyor. "Angelic" adı ise "meleklere özgü" anlamında. Geliştirici firmanın neden böyle bir isim değişikliğine gittiği bilinmiyor, ama sanki oyunun ilk adı (Angelic) daha çekici gibi görünüyor.

      El Shaddai: Ascension of the Metatron'daki ana karakterimiz Enoch, Tanrı tarafından cennette görevlendirilmiş bir yazmandır (katip) ve şimdiki görevi ise insanlığı kurtarmaktır. Tabi bunun için şeytanla savaşması gerekmektedir. Oyunun konusu oldukça ilgi çekici olacak gibi görünüyor.

      Oyunun 2007 yılındaki prototipine ait videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Tasarımdaki farklılık dikkatinizi çekecektir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
El Shaddai Ignition Aksiyon Macera PS3 Xbox 360
Scribblenauts, Nintendogs'tan Etkilendi With Fire & Sword Steam'da Satış Rekorları Kıracak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.5.2011 22:27:41

0
Bildiğim kadarıyla bu video daha önce internet sitesinde yayınlanmıştı. Hatta başta Lucifel Enoch'a "You sure that's enough armor?" diyordu, bu söz de baya popüler olmuştu Japonya'da :D Ama bildiğim kadarıyla isimde Angelic yerine El Shaddai yazıyordu, tek fark buydu. Bu arada sayın editörler bu oyun batıya çıkınca sizden de bir inceleme bekleriz :D

Erdo4

2.5.2011 11:49:04

0
Japonca dil için ağız hareketleri hiç iyi olmamış. Fantastik grafikler ise güzel görünüyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
El Shaddai: Ascension Of The Metatron
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız