Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Age: The Veilguard'ın Çıkış Tarihi Ne Zaman Açıklanacak?

 
Yıllarca süren beklentinin ardından Electronic Arts tarafından yayınlanacak olan Dragon Age serisinin en yeni oyunu Dragon Age: The Veilguard için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise oyunun ne zaman çıkış yapacağına dair resmi olarak detayların yaz sonunda aktarılacağını doğrulayabiliyoruz.
 
Dragon Age: The Veilguard yaz sonunda çıkış tarihi alacak
 
 
BioWare ekibi tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Dragon Age: The Veilguard için çeşitli tanıtımlar yapılıyor ve oyuncular tarafından bir hayli bekleniyor. Beklentilerin bir hayli yüksek olduğu oyunun şu anda ne zaman çıkış yapacağı henüz bilinmese de BioWare ekibi çıkış tarihini yaz ayı sonunda açıklamayı planlıyor.
 
Öte yandan Twitter platformunda yayınlanan yeni bir gönderi ile beraber oyunun Steam Deck doğrulaması aldığını görebiliyor ve Steam platformunda da yerel olarak yer alacağını aktarabiliyoruz. Dragon Age: The Veilguard, geçtiğimiz günlerde başlayan ve 28 Temmuz'a yani bugüne kadar sürecek olan San Diego Comic-Con'da yer alacak ve önümüzdeki ay Gamescom'da da görme ihtimalimiz yüksek.
 
Dragon Age: The Veilguard bu sonbaharda PS5, Xbox Series X/S ve PC için piyasaya sürülecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
RPG Pit People için Yeni Güncelleme Duyuruldu Mortal Kombat 1 İçin Khaos Reigns Genişlemesi Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız