Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Donkey Kong Country Returns'ün Devamı Gelmeyecek

Retro Studios, Nintendo klasiklerini yeni nesilde mükemmel oyunlara dönüştürmeyi başarıyor

      Geçen yılın sonunda Nintendo Wii için piyasaya çıkan Donkey Kong Country Returns'ün hemen bir devam oyununu bekliyorsanız, malesef bundan şimdiden vazgeçseniz iyi olur; çünkü Nintendo'nun şimdilik böyle bir planı yok.

      Retro Studios'un başkanı ve Ceo'su Michael Kelbaugh, bir platform oyunu yapmanın sanıldığından daha fazla çalışma gerektirdiğini ve bu defa Nintendo'nun bir devam oyunu yapma planı olmadığını söyledi. 

      Bildiğiniz gibi Nintendo daha önce Retro Studios'a Metroid Prime üçlemesini yaptırmıştı. Donkey Kong Country ise şimdilik tek oyunla sınırlı kalacak.

      Nintendo'dan Kensuke Tanabe de Retro Studios'un 5 yıl önce Donkey Kong için girişimde bulunduğunu, ama o zaman bunun Nintendo tarafından reddedildiğini, bir kaç yıl sonra Nintendo'nun yeni bir Donkey Kong oyunu yapmanın zamanının geldiğini düşündüğünü ve Retro Studios'a eğer hala ilgileniyorlarsa bir Donkey Kong oyunu yapabileceklerini söylediklerini açıkladı.
 
       Sonuç olarak Donkey Kong Country Returns'ün sonunda harika bir oyun olduğunu, ama şu an için bir devam oyunu düşünmediklerini söyledi. Sanırım Nintendo yine doğru zamanı bekliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Game Informer Nintendo Wii Donkey Kong Country Returns
PC Oyunculuğunun Öldüğüne Yönelik Sözler Saçmalık Céiron Savaşları Görev Görselleri

Haykıran Bıngıldak

5.3.2011 00:57:56

0
Zaten öyle hikaye üstünde durulan bir oyun değildi. Şimdilik DK'a doyduk devamını hemen getirmemeleri iyi bir seçim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Donkey Kong Country Returns
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız