Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dikkat Çekici Aksiyonuyla SPINE'dan Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı

 
 
Nekki stüdyosu tarafından şu anda geliştirilme aşamasında olan üçüncü şahıs nişancı aksiyon oyunu SPINE için yeni detaylar ortaya çıktı. Bu detaylar oyunun ekran görüntüleriyle birlikte bizlere sunuluyor ve ana karakterin yanı sıra bazı ortamların da bizlere sunulduğunu görebiliyoruz.
 
Spine hızlı aksiyonuyla dikkatleri üzerine çekiyor 
 
 
 
SPINE bir süredir geliştirme aşamasında bulunuyor ve yayınlanan fragman oyuncuların bir hayli ilgisini çekiyor. Oyuncular ve oyun toplulukları genel olarak bu yapımın Wanted: Dead'i hatırlattığını belirtiyor. Oyuncular, düşmanlara ateş edebiliyor, saldırılardan kaçınabiliyor ve hem yakın dövüş hem de menzilli silahlarla aksiyon dolu mücadelelere katılabiliyor.
 
Hızlı aksiyon sistemine sahip olan oyunda eski sokak sanatçısı Redline adlı bir karakteri kontrol ediyoruz. Tek oyunculu ve hikaye odaklı oyunda ayrıca bir savaş arkadaşımız bulunuyor ve böylece kötü adamlara karşı verdiğimiz mücadele daha heyecanlı hale geliyor.
 
2024'ün Mart ayında yayınlanan yeni fragmanla birlikte oyuncuların büyük ilgisini çeken bu yapım için henüz bir çıkış tarihi bulunmuyor. İlerleyen süreçte daha fazla detayın açıklanması bekleniyor.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aksiyon dolu bir macera
 
Dikkat çekici aksiyonuyla ve hızlı mekanikleri ile beraber ön plana çıkan ve yayınlanan fragmanları ile gerçekten de oyuncular tarafından beklenen bu yapım bir süredir geliştirme aşamasında bulunuyor. Tamamen tek oyunculu ve hikaye odaklı yapısı ile beraber bizlere sunulacak olan bu oyunda kendi reflekslerimizi güçlendirebiliyor ve Redline adlı bir karakteri burada kontrol ediyoruz. Ana karakterimiz bir kadın olarak karşımıza çıkıyor ve oldukça seri ve çevik olarak düşmanların üzerinden gelmek durumunda kalıyoruz.

Yapım içerisinde yer aldığımız süre boyunca farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, bu bölgeleri keşfedebiliyor ve her bölge içerisinde farklı atmosferler, düşmanlar ve çok daha fazlası bizlere sunuluyor. Karakter odaklı bir yapıyla karşı karşıya geleceğimiz yapımda elbette ana karakterimizi güçlendirebiliyor, istatistiklerini yukarıya çıkarabiliyor ve daha farklı komboları burada gerçekleştirebiliyoruz.

Farklı farklı kilidini açabileceğimiz yapılarla ve becerilerle karşılaşabileceğimiz yapım içerisinde türlü yetenekler açığa çıkarabiliyor ve üst düzey kombolarla beraber düşmanları yakından vurabiliyoruz. Hem menzilli hem de yakın dövüş aksiyonuyla beraber ön plana çıkan bu yapım içerisinde her türlü kareografik hareketi burada sergileyebiliyor ve kendi kombolarımızla beraber oyunun gidişatına yön verebiliyoruz. Bu tarz oyunlarda her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor ve bu deneyimi kendine göre özelleştirip kişiselleştirebiliyor. Çünkü oyunda kullanabileceğiniz kombolar, yakın dövüş hareketleri, silahlar ve çok daha fazlası sizin hamlelerinize ve seçiminize göre değişkenlik gösterebiliyor. Bu da her bir oyuncuya farklı bir deneyimi sunmayı vadediyor ve akabinde ise yapacağınız hamlelerle beraber düşmanları tekli veya toplu bir şekilde ortadan kaldırabiliyorsunuz. Oldukça hızlı bir aksiyona sahip olan bu yapımda yapacaklarınızla beraber gerçekten gidişatına yön verebiliyor ve en iyi şekilde oyundaki yerinizi alabiliyorsunuz.
 
 

Gun Fu filmlerinin estetiği ile beraber yoğun bir şekilde yüzlere sunulan bu yapım içerisinde yakın dövüşlerde elbette oldukça üst düzey bir yapıyla karşı karşıya gelebiliyor ve fragmanlardan da görebileceğimiz üzere gerçekten akıcı bir animasyon tarzına sahip olduğunu aktarabiliyoruz. Bu akıcılıkla beraber dilediğimizi gerçekleştirebildiğimiz yapımında düşmanları ve kötü adamları istediğimiz şekilde onları yakından vurabiliyor ve onları ortadan kaldırmak tamamen bizim işimiz oluyor. Elbette burada düşmanların eline yazık ki armut toplamıyor. Dolayısıyla onların hamlelerine karşı da bir nevi savunma sistemi geliştirmemiz gerekiyor. İşte bu durumda karakterimizin çevikliğinden ve hızından yararlanmamız gerekiyor. Düşmanların saldırılarını savaştırmak ve onların hamlelerinden kaçınmak için sağa sola doğru zıplayabiliyor, düşmanların üstesinden gelmek için doğrudan karşı saldırıya geçebiliyor, hamlelerini boşa çıkarabiliyoruz, zıplayabiliyor, kayabiliyor ve çok daha fazla animasyon hareketiyle beraber düşmanların saldırılarından kendimizi kurtarabiliyoruz.
 
Hızlı hareketlerle beraber çeşitli komboları gerçekleştirebildiğimiz yapımında rakibimizin elinden silahlarını bile alabiliyor ve böylece onları tekmeleyebiliyor veya yumruklarımızı konuşturabiliyoruz. Tüm bu sistemlerle beraber gerçekten etkileyici bir oyun deneyimiyle karşı karşıya gelebiliriz. Zaten oyun içerisinde dinamik bir aksiyon sisteminin olduğundan bahsetmek gerekiyor. Bu sistemle beraber oldukça değişkenlik gösteren bir aksiyon sistemine geçiş yapabiliyor ve hızlı aksiyon sistemleri ile beraber kendimizi burada koruma altına alabiliyor ve ardından karşı saldırıya geçebiliyoruz. Bu tarz oyunlarda doğrudan ve direkt olarak kendimizi aksiyon içerisinde hissedebiliyoruz.
 
Zaten oyunun bize sunmaya çalıştığı durum tamamen saf aksiyon ve sürekli olarak düşmanları tekmelemekten geçiyor. Oyunda kendi tekmelerimizi, yumruklarımızı ve çok daha fazla hareketimizi konuşturmaya hazırlanıyor ve yoğun yakın dövüş sahneleri ile beraber yer alabildiğimiz yapımında kendimize sinematik bir film izliyormuş gibi oyundaki yerimizi alabiliyoruz. Ateşli silahlardan reflekslerimize kadar oldukça farklı dövüş dinamikleriyle karşı karşıya gelebileceğimiz yapımda elbette arka planda bir hikaye anlatılıyor ve bu hikaye kapsamında elbette hem ilgi çekici içeriklerle karşı karşıya gelebiliyor hem de düşmanları ortadan kaldırmak tamamen bizim işimiz oluyor.
 
 

Aksiyon filmi tarzıyla beraber ön plana çıkabilecek bu yapım içerisinde arka planda yer alan hikaye hem ara sahnelerle hem de karakterler arası diyaloglarla beraber bize aktarılıyor. Bu diyalogları en iyi şekilde oyunda biz görebiliyor ve hikayenin elbette ilgi çekici olup olmadığına siz karar verebiliyorsunuz. Zaten bu tarz oyunlarda arka plan hikayesi değil de aksiyonuyla beraber ön plana çıkan bir yapı bize sunuluyor ve bu oyunun da bize sunmak istediği en iyi şey dinamik aksiyona diyebiliriz. Dolayısıyla oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca belki arka plan hikayesi sönük kalabilecek ancak aksiyonu ön plana çıkabilecek. Dolayısıyla burada oyuncular oldukça eğlence içerisinde kendini bulabiliyor ve oyunu devam ettirebiliyor. Zaten oyunun özünde de bu durum yer alıyor.
 
Yakın gelecekte ve cyberpunk temasıyla beraber kendimize ilgi çekici bir hikaye de bulabileceğimiz ve aynı zamanda şehre alt üst eden bir düşmanla karşı karşıya gelebileceğimizi yapıp da kendimizi aksiyonun merkezinde bulmaya hazırlanabiliyor ve rakibimizin ellerinden silahlarını alarak onları ortadan kaldırabiliyoruz. Güvenilir kafatasımızla beraber bir kuşunu kavuşturmak için de burada elbette büyük oranda kendi hamlelerimizi gerçekleştirebiliyoruz. Dolayısıyla ana karakterimiz burada oldukça güçlü bir şekilde bize sunuluyor ve hatta daha yeni kombolarla beraber yeni yeteneklerin kilidini açabiliyoruz.

Yapım içerisinde yer aldığımız süre boyunca elbette sisteme karşı gelen bir düşman ordusunun yer aldığını söyleyebiliyor ve intikam peşinde koşarken şehrin sokaklarında kavgalara katılabiliyor ve farklı şekillerde buradaki yerimizi almaya hazırlanabiliyoruz. Oyunda farklı farklı güçlü gruplar bulunuyor. Bu güçlü gruplar elbette küresel çatışmaya katılabiliyor ve her birinin kendine özgü çıkar mücadelesi bulunuyor. Her grup burada kendi çıkarlarını ellerinde tutmak için büyük mücadelelerle beraber karşımıza çıkabiliyor ve biz de onları ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyoruz.

Düşmanlarımızla karşılaşacağımız ortamların oldukça farklılık gösterdiği ve durumların da bir hayli değişkenlik gösterdiği bu yapımda aksiyon filmlerinden ilham alan sistemlerle kendimizi oyuna kaptırabiliyor ve gerçekten de ilgi çekici ortamlarda kendimizi bulurken düşmanları yok etmek tamamen bizim işimiz oluyor. Zaten oyunda sürekli olarak düşmanları tekmelemek ve etraftaki nesneleri düşmanlara karşı kullanmak oldukça eğlenceli bir yapıyı beraberinde getiriyor. Yapım içerisinde yer aldığınız süre boyunca sürekli olarak düşmanları yerle bir etmeye çalışacak ve onların silahlarını elimize alarak karşı saldırıya geçebileceğiz. Sinematik silah aksiyonu ile beraber ön plana çıkmaya hazırlanan bu yapımda heyecan verici birleşimlerin tadını çıkarmaya hazırlanabilir ve aynı zamanda düşmanları dövmek tamamen bizim işimiz olabilir.
 
 
 
Her hareketimiz burada silah sesleri ile beraber yankılanabilir ve akabinde ise kurşunların hemen geçiş yaptığı bir sistemle karşı karşıya gelebiliriz. Sanatsal bir yapı ile karşı karşıya gelebileceğimiz bu yapımda yapacağımız hamlelerle beraber ilgi çekici ortamlara geçiş yapabilir ve böylece kendimize oyuna daha iyi bir şekilde kaptırabiliriz. Zaten oyun sürekli olarak hızlı aksiyon sistemini bizlere sunduğundan dolayı kendimizi buraya kaptırabilir ve böylece düşmanları ortadan kaldırmak için farklı hareketler sergileyebilir ve akabinde ise kendimize cyberpunk temasıyla bezeli ortamlarda bulabiliriz. Bu tarz oyunlarda siz de biliyorsunuz ki yukarıda bahsettiğimiz gibi her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebilir ve böylece kendinize oyundaki sistemlere kaptırabilirsiniz. Kendi stratejinizi ve planınızı oyuna dahil edebilir ve böylece kendi kombolarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Akabinde ise büyüleyici ortamlara geçiş yapabilir ve kendinize oyuna kaptırabilirsiniz.

Yakın mekaniklerinin oldukça dikkat çekici olduğu ve istediğinizi gerçekleştirebildiğinizi yapımda elbette yıkım mekanikleri de ön plana çıkıyor. Bu mekaniklerle beraber düşmanları nasıl ortadan kaldırdığınıza bağlı olarak ortamın nasıl değiştiğini ve parçalandığını görebiliyorsunuz. Yaratıcı bir aksiyon sistemi ile karşı karşıya geldiğimiz yapımda yakın mesafeli dövüşlerden menzilli dövüşlere kadar oldukça farklı kombolar arasında geçiş yapabiliyor ve her iki dövüş sistemini de doğrudan kullanabiliyorsunuz. Hareket kabiliyetinizle beraber oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca her bir an gerçekten de gerilimi hissedebileceğiniz bir yapıyı bünyesinde barındırıyor ve kendinizi aksiyon filminin başrolüymüş gibi hissedebiliyorsunuz. Dolayısıyla burada yer aldığınız süre boyunca gerçek aksiyon filmi uzmanları tarafından oluşturulan benzersiz kamera açılarıyla ve çatışmalarıyla beraber karşı karşıya gelebiliyor ve bir de oyunda yer aldığınız süre boyunca deneyimi arttıran ve oldukça eğleneceğiniz sistemler arasında yer alıyor.

Hızlı yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz ve büyüleyici bir cyberpunk dünyasında yer alabileceğiniz yapımda arka planda sürekli olarak aksiyon dolu bir hikayeye dönerken aynı zamanda her yerin parçalandığını görebilirsiniz. Silahlı çatışmalardan ışıklı mekanlara kadar oldukça farklı cephelerde savaşabileceğiniz ve çürüyen bir dünyada yer alabileceğiniz yapımda sokaklara doğru ilerleyebiliyor, buralarda farklı zorlukları keşfedebiliyor ve asi bir sokak sanatçısı olarak oynayabileceğiniz yapımda kendi zihninize entegre edilmiş bir implantla beraber olan savaşınız burada konu alınıyor.
 
 
 
Yapay zekalarla beraber ilerleyebileceğiniz ve hatta yanınıza yapay zekalı bir arkadaşınızın bulunduğu yapımda elbette ana karakterimiz kendi yolculuğunu yapay zeka arkadaşıyla beraber ilerletmeye çalışıyor ve onunla beraber gezip gördüğü sokakları analiz edebiliyor. Yapay Zeka rejimine karşı çıkabildiğimiz yapım içerisinde ana temamız bu temel etrafında dönüyor. Yaptığımız hamlelere göre değişkenlik gösteren sistemlerle karşı karşıya gelebiliyoruz. Her sokak içerisinde farklı kavgaların, dövüşlerin, zorlukların ve çok daha fazlasının bizlere sunulduğunu aktarabiliyoruz. Son teknolojiye grafiklerle beraber hayata geçirilmeye çalışılan bu yapım içerisinde aksiyon ve animasyonların oldukça akıcı olduğunu söyleyebiliyor ve görebildiğimiz kadarıyla elbette oldukça hızlı bir yapının burada bulunduğunu aktarabiliyoruz. Çürüyen ara sokaklarda kendimizi bulabildiğimiz ve yaptığımız hamlelerle beraber düşmanlara karşı çıktığımız yapımında sokaklarda dalgalar halinde düşmanların olduğunu söyleyebiliyor ve onları ortadan kaldırmak ve aynı zamanda kurtarılabilecekleri kurtarmak tamamen bizim işimiz oluyor.
 
Oyunda yer alan görselliğin yanı sıra aksiyon sistemi de ön plana çıkmaya hazırlanıyor. Tek oyunculu ve hikayeye odaklı bu yapımda herhangi bir çevrimiçi unsur bulunmuyor. Bu da oyuncuların istediği ve kesintisiz bir şekilde yer almaya çalıştığı projelerden bir tanesi diyebiliriz. Rüzgarla beraber dans edebileceğimiz ve kendi hareketlerimizi sergileyebileceğimiz bu yapım genel olarak bu tarz bir sistemde bizlere sunulmak isteniyor.

Kısaca toparlayacak olursak oyun içerisinde hızlı bir aksiyon sistemi yer alıyor. Ana karakterimiz ile beraber farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, buralarda yeteneklerimizin kilidini açabiliyor ve daha farklı bir şekilde düşmanların üstesinden gelmeye hazırlanabiliyoruz. Düşmanların üstesinden kendi kombolarımız ve hareketlerimiz ile beraber gelebiliyor ve her bir an önce burada farklı bir yetenek sergileyebiliyor, bu sergileme ile beraber kendimize adeta bir aksiyon filmi içerisinde bulabiliyor ve hızımıza hız katmaya çalışabiliyoruz. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyuna bir göz atma şansı verebilirsiniz. Aynı zamanda oyunun Türkçe dil desteği de mevcut. İstediğiniz platform üzerinden istek listenize eklemenizde fayda var.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Bilim Kurgu Temalı Boundary İptal Edildi! Erken Erişim Olarak Kaldı Yeni PlayStation ve Xbox Konsolu Söylentileri, Switch 2 Ne Olacak? (Video)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız