Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deus Ex'e Final Fantasy Saç Modeli


 
     Deus Ex serisi Human Revolution adlı oyunu ile büyük bir dönüş yapma niyetinde, ama bu defa arkasında Square-Enix gibi bir firma bulunuyor.
 
     Square Enix'in Eidos'u satın almasından sonra Eidos oyunları Square Enix damgasıyla çıkacak. Peki bu satın alma işlemi sonrası Japon etkisi Batılı oyunlara yansır mı? Deus Ex: Human Revolution'ın sanat yönetmeni Jonathan Jacques Belletete'ye göre yansımış bile.

    Square Enix'in sinematikler konusunda her zaman en iyi firma olduğunu söyleyen Belletete, bu konuda firmayla çok iyi anlaştıklarını vurguladı. Yönetmen, oyundaki sinematiklerde ne istiyorsa Square ekibinin bunu kendilerine has teknikleri kullanarak başarıyla gerçekleştirdiğini söylüyor.
 
   Örnek olarak oyundaki ana karakterimiz Adam'ın saçını veren Belletete, "evet bu bir Final Fantasy saçı, bunu inkar etmeyeceğim. Bunun tam da istediğim şey olduğunu söylemeliyim." sözleriyle memnuniyetini dile getirdi.
 
    Umarım bu işbirliği seriyi eski günlerine döndürme konusunda da başarılı olur. Henüz oyun hakkında pek bir şey açıklanmasa da oyuncuların beklentileri çok büyük.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak rpg ps3 pc3 xbox 360 eidos
UFC 2010 Undisputed Dövüşçülerinin Dereceleri George Romero Oyun Yapmak İstiyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deus Ex: Human Revolution ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız