Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Chivalry II Geliştiricisi No More Room in Hell 2'yi Duyurdu

 
 
Chivalry II geliştiricisi Torn Banner Studios tarafından geliştirilen korku odaklı nişancı aksiyon oyunu No More Room in Hell 2 resmi olarak duyuruldu. Oyun, Cadılar Bayramı'nda erken erişim sürümü olarak piyasaya sürülecek ve sadece PC platformunda yer alacak. Oyunun PC sürümü ise Steam üzerinden yayınlanacak.
 
Sekiz kişiye destek sunan korku odaklı bir yapım 
 
 
 
İşbirliği odaklı yapım içerisinde ürkütücü ortamlara doğru geçiş yapabilecek ve kendinizi o yoğun korku odaklı yapı içerisinde hissedebileceksiniz. Zombi istilasına uğramış bir dünyada bulunduğumuz yapımda, acil bir duruma müdahale etmek durumunda kalacak ve aynı zamanda hayatta kalmanın yollarını arayacağız. Oyun içerisinde yiyecek toplayabilecek, stok yapabilecek ve görevimizi yerine getirmek durumunda kalacağız.
 
No More Room in Hell 2 içerisinde her seferinde sürekli olarak değişkenlik gösteren bir deneyimle karşı karşıya geleceğiz. 8 kişiye kadar destek sunan işbirliği odaklı projede büyük bir haritada hayatta kalmanın yollarını arayabileceğiz. Ölümsüzlere karşı hem reflekslerimizi hem de aklımızı kullanmak durumunda kalacağız. Oyuncular burada hayatta kalmak için arkadaşlarıyla iletişim kurabilecek, birbirleriyle konuşabilecek ve kendi aralarında strateji geliştirebilecek.
 
Savaşarak ya da kendi kurnazlığınızla beraber düşmanları ortadan kaldırabileceğiniz yapım, farklı oyun modları ile beraber ön plana çıkacak. Aynı zamanda oyunun duyuru fragmanı yayınlanmış durumda. Bu fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 
 
No More Room in Hell 2'de neler var?
 
Hayatta kalma deneyimiyle beraber ön plana çıkabileceğiniz ve aynı zamanda çevrimiçi çok oyunculu bir yapıyla karşı karşıya kalabileceğiniz bu yapımda oyun içerisinde ilerlemeniz hem size hem de ekibinize bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor. Yeni duyurulan oyunla beraber toplamda 8 kişiye kadar destek sunuluyor ve heyecan verici bir eşli oyun desteği burada bizlere aktarılıyor. Dolayısıyla dinamik ve sonsuz bir biçimde tekrar oynanabilirliğe sahip bu yapımda zombi kıyametiyle beraber karşı karşıya gelebiliyor ve kendimizi burada Zorlu ortamlarda bulabiliyoruz.

8 arkadaşımızla beraber ilerleyebileceğimiz ve gerçekten de üst düzey bir hayatta kalma deneyimi elde edebileceğimiz bu yapımda acil durumlarla beraber mücadele edebileceğimiz görevlerin bizlere sunulduğunu söyleyebiliyor ve hem koridorları hem de istasyonları boşaltmak tamamen bizim işimiz oluyor. Oyun içerisinde ekibimizle beraber koordineli ve planlı bir şekilde ilerlemeye çalışabiliyor, elimizdeki silahları ateşleyebiliyor, çevre unsurlarına patlatarak düşmanları tamamen ortadan kaldırabiliyor ve hem yakın dövüş hem de menzilli dövüş silahları ile beraber zombileri ortadan kaldırmak tamamen bizim işimiz oluyor.

Kalıcı ölüme sahip bir oynanış deneyimiyle yer alabileceğimiz bu yapımda elbette oldukça zorlu bir yapının bizlere sunulacağını aktarabiliyoruz. Çünkü oyunda öldüğünüz esnada kalıcı bir şekilde tamamen ortadan kaldırılıyor ve elinizdeki her şeyin silindiğini görebiliyoruz. Dolayısıyla gerçekten de yapacağınız her hamlenin oldukça önemli olduğunu burada söyleyebiliyor ve kalıcı ölümlü bir eşli oyun deneyiminin bizlere sunulduğunu aktarabiliyoruz.
Gidişata yön verebileceğiniz, hayatta kalmak için elinizden geleni yapmak durumunda kalabileceğiniz, stok yapabileceğiniz ve görevleri yerine getirebileceğiniz bu yapımda tüm bu zorlukların ardından her seferde farklı oynanış imkanlarıyla karşı karşıya kalabilir ve kendinize oynanış esnasında farklı unsurlar görebilirsiniz. Gerilim dolu 8 oyuncuyla eşli oynanış kısımları ile oyun gerçekten de oynanmayı ve denenmeyi hak ediyor diyebiliriz.

Summer Game Fest 2024 etkinliği kapsamında duyurulan ve fragmanı yayınlanan bu yapımda işe yarar malzemeleri etraftan toplayabiliyor ve onları elbette en iyi şekilde kullanabiliyoruz. Zombilerin üzerimize doğru geldiği esnada onları uzaklaştırmak için fazlasıyla elimizdeki materyalleri kullanabiliyor ve her bir yapıda farklı ortamlarda kendimizi bulabiliyoruz. Oyun içerisinde elbette devasa bir harita yer alıyor ve bu harita içerisinde hayatta kalmak tamamen bizim işimiz oluyor.
 
 

Gerilim dolu 8 oyunculu işbirliği odaklı bu yapımda arkadaşlarla beraber ilerlemek ve aynı zamanda onlarla beraber sohbet etmek ve bir yandan da plan yapmak oldukça önem arz ediyor. Çünkü bu tarz oyunlarda biliyorsunuz ki her bir oyuncu farklı bir deneyim elde ederken aynı zamanda takımı içerisindeki uyum da oldukça önemli. Çünkü bir oyuncu farklı şeyler yaparken diğer oyuncu ise onun arkasını kollamalı ve ona göre aranızdaki planlamalarınızı oyuna dahil etmelisiniz. Dolayısıyla bu şekilde hem arkanızı kollayabilir hem de takım içerisindeki uyumla beraber düşmanların üstesinden kolay bir şekilde gelebilirsiniz.

Zaten oyun içerisinde kıyamet sonrası bir dünya olduğundan dolayı sürekli üzerinize koşan zombilerin, yürüyen zombilerin ve daha farklı zombi türlerinin geldiğini görebilir ve onların nasıl saldırdığını da kafanızda düşünerek ona göre hızlı veya yavaş hamleler gerçekleştirebilirsiniz. Bazı durumlarda elbette üzerinize gelen düşmanları elinizdeki bıçaklarla, baltalarla ve daha fazlasıyla beraber ortadan kaldırabilir veya diğer taraftan elinizdeki tabancayı kullanarak bu durumun üstesinden gelebilirsiniz.
 
Zorlu ortamlarda yer alabileceğiniz ve kendi karakterinizi en iyi şekilde kullanabileceğiniz bu yapımda elbette dehşet verici ortamlarda kendinizi bulabiliyor ve daha çok karanlık ve korku dolu atmosferler içerisinde ilerlemeye başlayabiliyorsunuz. Zaten oyun duyurusu ile beraber dikkat çekici bir yapı ile karşı karşıya olabileceğimizi bizlere gösterdi. Şimdi ise istilaya uğramış bölgelerde kendi hayatta kalma mücadelemizi vermeye hazırlanıyor ve bununla beraber yapım içerisinde hızlı bir şekilde ilerlemek durumunda kalıyoruz.
 
Devasa haritada yer alabileceğiniz ve 8 oyuncuyla beraber ilerleyebileceğiniz bu yapımda Yaşayan Ölülerin Durdurulamaz güçlerine karşı ekip gücünü birleştirmeye hazırlanıyor ve hayatta kalmak için kendi zekamız ve reflekslerimizi kullanmak durumunda kalıyoruz. Oyuncular bölgelerde gizlenen tehlikeler karşısında hayatta kalmak için iletişim kurabiliyor, sohbet edebiliyor, kendi planlarını ortaya çıkarabiliyor ve arkalarını kollamak için farklı şekillerde planlamalarını gerçekleştirebiliyor. Bu da oyunda yer alan eğlenceli durumlardan birkaç tanesi.
 
 

Eşli çok oyunculu yapı ile beraber yer alabileceğimiz bu yapımda hep birlikte savaşarak veya kurnazca hamlelerle beraber Düşmanların yanından çekip giderek hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor ve her verdiğimiz kararla beraber gidişata yön verebiliyoruz. Dolayısıyla yapım içerisinde yer aldığımız süre boyunca ciddi sonuçlar doğuracak çeşitli seçimlerin üstesinden gelmek durumunda kalıyoruz. Her kötü karar karakteriniz için ciddi bir sonuçla beraber karşı karşıya gelebiliyor ve dolayısıyla yapacağınız her sonucun öncesinde bir seçim durumunun olduğundan bahsedebiliyoruz. Bu seçim durumu ile beraber düşmanları başka yöne doğru yönlendirebiliyor ve kendi yaptığınız hamlelerle beraber gidişatı yön verebiliyorsunuz.

Örneğin oyun içerisinde oldukça fazla bir zombi sürüsünün önünüzde olduğunu görebiliyor, onların dikkatini çekmek için bir arabadan alarmıyla beraber Düşmanların dikkatini başka yöne çekebiliyor ve onları doğrudan tuzağın içinde çekebiliyorsunuz. Bununla beraber daha fazla patlayıcı ve şiddetli ortamlarda kendinizi burada biliyor ve düşmanları toplu bir şekilde ortadan kaldırabiliyorsunuz. Dikkat çekici ortamlarda kendimizi bulabildiğimiz ve her ortam içerisinde farklı Düşmanların bizlere sunulacağı bu yapımda yapacağımız hamlelerle beraber senaryoyu farklı şekillerde oynayabiliyor ve düşmanlara karşı nasıl yaklaşmamız gerektiğini tamamen biz karar verebiliyoruz. Oyun içerisinde hızlı kararları aldığımız noktada elbette nasıl bir yapıyla karşı karşıya kalabileceğimizi tamamen biz belirleyebiliyor ve akabinde ise tekrar tekrar oynanabilen devasa haritalarda kendimizi bulabiliyoruz. Bu da oyunda yer alan ilgi çekici mekaniklerden bir tanesi ve tekrar oynanabilirliği yükselten durumlar arasında yer alıyor.

Tek başına başlayabileceğiniz ve aynı zamanda yeni müttefikler bulabileceğiniz bu yapımda ilk etapta kolay, daha sonrasında ise Zorlu ortamlar bizleri bekliyor ve haritanın merkezindeki son hedefe ulaşmak buradaki temel amacınız olarak karşınıza çıkıyor. Hedefe ulaşmak için diğerleri ile işbirliği yapabileceğiniz veya tek başınıza ilerleyebileceğiniz bu yapımda giderek artan zorluklardan ve tehditten kendinizi sağ çıkarmak için elinizden geleni yapmak durumunda kalıyor ve hem silahlarınızı hem de ekipmanlarınızı burada toplayabiliyorsunuz.
 
 
 
Bunun dışında diğer yandan ekibinizle beraber haritanın elektrik santralindeki kısma doğru ilerlemeye çalışıyor, burada neler yapabileceğinizi siz karar verebiliyor ve hayatta kalma şansınızı arttırmak için elbette etrafı keşfetmek ve aynı zamanda daha iyi ekipmanlar toplamak durumunda kalıyorsunuz. İnsanlığın son umutları olabileceğiniz bu yapımda elbette belli başlı karakterler bulunuyor ve bu karakterlerle beraber ilerlemek durumunda kalıyorsunuz. Yapım içerisinde hızlı bir şekilde ilerlemek için benzin istasyonlarına geçiş yapabiliyor, barlara doğru adım atabiliyor, askeri kontrol noktalarına doğru geçiş yaparken diğer taraftan ilgi çekici noktalara doğru da yürüyebiliyorsunuz.
 
İkonik korku filmlerini aratmayan bu yapım içerisinde gerçekten de yapabileceklerinizle beraber gidişatımıza yön verirken aynı zamanda kalıcı ölüm sisteminin de gerçekten zorlu bir yapıyı bünyesinde barındırdığını söyleyebiliyoruz. Çünkü yukarıda bahsettiğimiz gibi kalıcı ölümle beraber elinizdeki tüm imkanların tamamen sona erdiğini ve bir sonraki lobiye kadar herhangi bir şey yapamayacağınız anlamına geliyor.

Malzeme toplayabileceğiniz ve seviyelerinizi yükseltebileceğiniz bu yapımda aynı zamanda hayatta kalmak için elbette görevleri yerine getirmek durumunda kalıyorsunuz. Her görevle beraber sonsuza dek ölme riski ile karşı karşıya kaldığımız bu yapımda malzeme toplayarak karakterimizi seviyesine yükseltebiliyor ve aynı zamanda görevlerde hayatta kaldıktan sonra ilgi çekici noktalara geçiş sağlayabiliyoruz. Her oyun içerisinde ekipman kasaları ve başlangıç ekipmanlarına erişim kartı elde edebiliyor ve burada ciddi sonuçları olan eşli bir oynanışla karşı karşıya gelebiliyoruz. Sonsuz tekrar oynanabilirliğe sahip bu yapımda gerçekten de zorlu korku ortamlarında kendimizi bulabiliyor ve burada yapabileceklerimize göre gidişatı yön verebiliyoruz. Ciddi sonuçların ne kadar zorlu olduğunu oyun içerisinde bizzat sizin görmeniz gerekiyor ve ona göre de kendi hamlelerinizi yapmanız şart.
 
 

Üst düzey bir zombi kıyametine adım atabileceğimiz ve kendimizi deneyebileceğimiz bu yapımda her bir tehditle kendimizi zorlu ortamlarda bulabiliyor ve bununla beraber yaşayan ölüler sadece bizi görmek de kalmıyor aynı zamanda bizi, ekibimizi ve her bir ekipmanımızı yakalamak için ellerinden geleni yapmak durumunda kalıyor. Sessiz sedasız ilerlemeye çalışabildiğimiz ve her sağır edici sesle beraber onların dikkatini çekebileceğimiz bu yapımda birden fazla zombi türünün olduğundan bahsedebiliyoruz. Zaten bu tarz oyunlarda zombi türlerinin oldukça fazla olması gerçekten de oyuncular tarafından sevilen bir yapının göstergesi anlamına geliyor. Bu da her bir zombi yaklaşırken farklı şekillerde onların hamlelerinin çıkmasına gerektiriyor. Dolayısıyla öncelikle zombilerin nasıl saldırdığını öğrenmeli ve her zaman bir türlü nasıl yaklaşmanız gerektiğini siz karar vermelisiniz.

Korkunç sonlara doğru ilerlemeye çalıştınız esnada zombi sürüsünü nasıl hamlelerle beraber gidişata yön verebiliyor ve zor bulunan cephanelerle beraber ilerleyen süreçte daha tehlikeli zombilerin bizlere sunulduğunu aktarabiliyoruz. Cephane sistemi elbette ilk etapta zorla bir yapıya bünyesinde barındırıyor. Çünkü ilk etapta daha kıt bir cephane sistemi ile beraber ön plana atılmaya çalışabiliyorsunuz. Bunun dışında zombileri alt etmek için bazen doğaçlama yapmanız gerekiyor ve bazen de kendi planlamalarınızı oyuna dahil etmeniz lazım. Bu da oyunda yer alan geniş özgürlüğü ortaya çıkaran durumlar arasında bulunuyor ve istediğiniz şekilde bu oyun içerisinde siz de yerinize alabiliyorsunuz.
 
 
 
Kısaca toparlayacak olursak hayatta kalma deneyimi ve çevrimiçi çok oyunculu yapısıyla dikkat çeken bu oyun, ilerlemenizin hem size hem de ekibinize bağlı olarak değişkenlik göstermesini sağlıyor. Yeni duyurulan bu oyun, toplamda 8 kişiye kadar destek sunarak heyecan verici bir eşli oyun deneyimi aktarıyor. Dinamik ve tekrar oynanabilirliği yüksek yapımda, zombi kıyametiyle yüzleşiyor ve zorlu ortamlarda hayatta kalmaya çalışıyoruz. 8 arkadaşımızla birlikte ilerleyebileceğimiz bu oyunda, üst düzey bir hayatta kalma deneyimi elde ediyoruz. Acil durumlarla mücadele edeceğimiz görevler sunuluyor ve koridorları ile istasyonları boşaltmak tamamen bizim işimiz oluyor. Ekibimizle koordineli ve planlı bir şekilde ilerlemeye çalışarak elimizdeki silahları kullanıyor, çevre unsurlarını patlatarak düşmanları ortadan kaldırıyoruz.
 
Hem yakın dövüş hem de menzilli dövüş silahları ile zombileri etkisiz hale getirmek bizim görevimiz oluyor. Kalıcı ölüme sahip bir oynanış deneyimi sunan yapım, oldukça zorlu bir yapıya sahip. Oyunda öldüğünüzde kalıcı olarak ortadan kaldırılıyor ve elinizdeki her şey siliniyor. Bu nedenle yapacağınız her hamlenin çok önemli olduğunu söyleyebiliriz. Kalıcı ölümlü bir eşli oyun deneyimi sunarak, gidişata yön vermenizi ve hayatta kalmak için elinizden geleni yapmanızı gerektiriyor. Stok yapma ve görevleri yerine getirme gibi unsurlar da oyunun önemli bir parçası. Her seferinde farklı oynanış dinamikleriyle karşılaşarak, gerilim dolu 8 oyunculu eşli oyun kısımlarıyla oyunun gerçekten de oynanmayı ve denenmeyi hak ettiğini söyleyebiliriz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Horizon Serisi LEGO Evrenine Taşınıyor: Horizon Adventures Duyuruldu League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 2. Hafta Tamamlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız