Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bungie'nin Geliştirdiği Marathon İçin İşler Yolunda Değil

 
 
Bungie tarafından şu anda geliştirilme aşamasında bulunan nişancı aksiyon oyunu Marathon ile ilgili çeşitli detaylar ortaya çıktı. Bloomberg muhabiri Jason Schreier, Skill Up'ın Friends Per Second podcast'inin son bölümüne katılarak proje içerisinde birçok sorunun olduğunu aktardı.
 
Marathon, PvP nişancı deneyimi sunacak
 
 
 
Schreier, podcast içerisinde yaptığı açıklamalarla beraber şu ifadeleri kullandı: “Duyduğum kadarıyla Marathon için işler pek iç açıcı değil. Konuştuğum kişiler bana oyunun belirtilen tarihte çıkış yapmayacağını ve ileri bir tarihe erteleneceğini aktardı. Bunun yanı sıra geliştirici ekip içerisinde yer alan kişiler oldukça karamsar duygular içinde.”
 
Schreier ayrıca oyun yönetmeni Christopher Barrett ve yapımcı Carrie Gouskos'un bu yılın başlarında projeden ayrılmasıyla birlikte oyunda bir liderlik değişikliği yaşandığını belirtti. Bu tarz projelerde liderlik değişikliği gidişatı tamamen etkiliyor ve bu da ekip içerisindeki sıkıntıların artmasına sebebiyet veriyor.
 
Son olarak Schreier çevrimiçi odaklı PvP servis oyunu Marathon’un sonunun Suicide Squad: Kill the Justice League'de yaşananlara benzer olacağını düşünüyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Sonic Generations Satıştan Kaldırılıyor Devil May Cry 5'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.8.2024 18:14:00

0
Hadi suicide squad yine PvE coop bir oyun tırt olsa bile. Bunun sonu concord ile benzer olur. PvP odaklı shooter kolay kolay tutmuyor. CS COD Overwatch oynayan tayfa kolay kolay yeni oyuna geçmez. Bungie'nin başındaki eleman iyi keklemiş Sony'i

BSC Misafiri

12.8.2024 17:19:22

0
Sony'nin tek bir IP için bu mevta stüdyo için 3.6 milyar dolar harcamasına hala inanamıyorum bu bildiğin nitelikli dolandırıcılıktır.

mehmetalpertr

12.8.2024 16:47:28

0
İyi olmuş yapmayın böyle oyunlar kardeşim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız