Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bir Araçta 500.000 Poligon

 
Tokyo Game Show 2009'da japonya çıkış tarihi Mart olarak açıklanmasının ardından geçtiğimiz günlerde tekrar ertelenerek fanlarını bir hayli kızdıran Gran Turismo 5 için yeni ekran görüntüleri ve video yayınlandı.
 
Yayınlanan ekran görüntülerinde oyunda yer alan hasar modellemesine ait bir görüntü de bulunuyor. Bu ekran görüntülerine ulaşmak için tıklayınız.
 
Oyun için yayınlanan videoda ise Toyota FT86G modeli tanıtılmış. Grafiklerden feragat edilerek yayınlandığı söylenen Time Trail demosuna göre çok daha iyi grafiklerle dikkat çeken oyunun bu videosuna ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
Son olarak Playstation 3'ün gücünün %80'ini kullandığı söylenen Gran Turismo 5 için ortaya çıkan yeni bir bilgi de oldukça ilginç. Grafikleri, özellikle de araç tasarımları ile dikkat çeken Gran Turismo 5'in yapımcılarından Kazanori Yamauchi, oyunda bulunan her bir araç için 500.000 poligon kullanıldığını belirtti.
 
Japonya çıkış tarihi ertelenen oyun için hala kesin bir tarih verilmemiş olsa da tahminler oyunun Marttan sonraki üç aylık periyotta, yani 2010'un ikinci çeyreğinde olacağı yönünde. Oyunun batı çıkışı için ise 2010 yılı sonu tahmin ediliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gran Turismo 5 Sony PS3
PSN Çizgi Roman Güncellemesi (14 Ocak) M.A.G.'ın Trophy Listesi Yayınlandı

mushishi

15.1.2010 13:49:19

0
quote:

Kazanori Yamauchi, oyunda bulunan her bir araç için 500.000 poligon kullanıldığını belirtti.
Normalde ne kadardır ki bu? Hiç merak edip araştırmadım şimdiye kadar modellemelerde kaç poligon kullanılmış filan diye. Üstüne basa basa söyleyecekleri kadar yüksek bir değer mi? Gerçi PC'ye çıkmadıktan sonra bana ne. En sonunda PS3 aldırtacak şu oyun bana.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gran Turismo 5
+ TAKİBE
AL
31 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız