Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

1950'lerde Kurye Olabileceğiniz Deliver At All Costs Duyuruldu

 
 
Yayıncılığını Konami ve geliştiriciliğini Far Out Games ekibinin üstlendiği kurye dağıtım oyunu Deliver At All Costs resmi olarak duyuruldu. 1959 yılında geçen ve kurye olabileceğiniz yapımda, ne pahasına olursa olsun eşyaları alıcıya götürmeniz ve elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor.
 
Deliver At All Costs'ta sıra dışı kargoları dağıtmanız gerekiyor
 
 
 
Açıklanan detaylara göre Deliver At All Costs, PlayStation 5, Xbox Series ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü ise Steam ve Epic Games Store üzerinden satışa sunulacak. Şu anda ne yazık ki oyunun bir çıkış tarihi açıklanmadı. İlerleyen süreçte daha fazla detayı ve çıkış tarihini bekliyor olacağız.
 
Oyunun detaylarına gelecek olursak, ister yaya olarak istersek de aracımızı kullanarak kargo taşımacılığına başlayabiliyor ve 1950'li yılların ortamı doğrudan bizlere yansıtılıyor. Rock 'n' roll, puantiyeli kıyafetler ve çok daha fazlasıyla o yılların kültürü bizlere aktarılıyor.
 
Winston Green adlı bir karakterin kontrolünü elinize alabileceğiniz yapımda, sıra dışı kargoları teslim etmeye çalışırken aynı zamanda kendimizi kargaşa ve kaos içerisinde bulabiliyoruz.
 
 
 
Oyun bizlere neler sunacak?
 
Eğlenceli ve sıra dışı bir kurye görevini adım atabileceğiniz ve bulunduğunuz dünyayı keşfedebileceğiniz yapım içerisinde 1950'lerin ortamında bulunuyor ve burada yer alan ortamda kültürün doğrudan yansıtıldığını aktarabiliyoruz. Gerçekten de ilgi çekici bir yapıyla ve dönemle karşımıza çıkan bu oyun içerisinde farklı ve zorlu görevlere doğru ilerlemek durumunda kalıyor ve kurye olarak dikkat çekici ve değerli kargoları yerine ulaştırmamız gerekiyor.
 
Absürt bir sistemle beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan oyun içerisinde heyecan dolu bir aksiyon sistemi ile karşı karşıya kalıyor. Aynı zamanda sıra dışı kargolar taşırken ortalığın kaosa sürüklendiğini söyleyebiliyoruz. Kaos yarattığımız ve etrafı yerle bir edebildiğimiz yapımda yıkım fiziklerinin bir hayli ön plana çıktığını aktarabiliyoruz. Zaten oynanışı fragmanına bakacak olursak, aracımızla beraber ilerlediğimiz esnada etrafa çarptığımız durumlarda fizik mekaniği doğrudan devreye giriyor ve her bir unsurun tek tek yıkıldığını ve parçalandığını deneyimleyebiliyoruz.
 
Durum böyle olunca oyun içerisinde elbette her çarptığımız durumlarda ortalığın kaosa sürüklendiğini, etrafın yıkılabilir bir yapıya sahip olduğunu ve aynı zamanda burada yaptığımız hamlelerin doğrudan canlı dünyayı etkilediğini görebiliyor ve aktarabiliyoruz. Oyunun açıklanan detaylarına göre istediğimiz gibi kargo taşıyabiliyor ve bunun yanı sıra hem yaya olarak hem de aracımızla beraber kargoları teslim etmek için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyoruz. 1959 yılında bulunduğumuz yapım içerisinde doğrudan o dönemin dikkat çekici elbiselerinin, kültürünün, ortamlarının ve çok daha fazlasının doğrudan bizlere yansıtıldığını aktarabiliyor ve gerçekten de o dönemin güzel bir atmosferiyle ve yapısıyla karşı karşıya gelebiliyoruz. Nostalji bir hissiyat yaşayabileceğimiz yapım içerisinde gizemli bir geçmişe sahip ana karakter bulunuyor.
 
 
 
Bu ana karakterle beraber istediğimiz gibi ilerlerken, aynı zamanda ana karakterimizin adı ise Winston Green olarak karşımıza çıkıyor. Bu karakterimizi ilerlemek durumunda kaldığımız esnada zorlu görevlere doğru adım atmak durumunda kalıyor, sıradışı kargolar taşırken ortalığı birbirine katabiliyor ve ne pahasına olursa olsun kargoları teslim etmemiz gerekiyor. Zaten oyunun amacı bu kargoları teslim etmek ve zorlu görevlerin üstesinden gelmek. Aynı zamanda bu kargoları teslim ederken elbette birçok zorluğun ve düşmanın da karşımıza çıktığını aktarmakta fayda var.

Hızlı bir şekilde ilerlemeye başladığımız yapımda aniden patlayabilecek ve öfkeye dönebilecek bir karakteri kontrol ediyor ve karakterimizin aslında bir nevi öfke kontrol sorunun olduğundan bahsedebiliyoruz. Nükleer yıkım tehditi ile geçen bir dönem içerisinde yer aldığımız süre boyunca puan değeri, elbiseler, rock'n roll müzikleri ve çok daha fazlası bizleri bekliyor. Bu durumla beraber ortalığı birbirine katabilir ve yapabileceğimiz hamlelerle beraber gidişatımıza yön verebiliyoruz.
 
Oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca dikkat çekici ortamlarda kendimizi bulabiliyor, bununla beraber istediğimiz gibi oyunda hızlı bir şekilde ilerleyebiliyoruz. Oyunda, yukarıda bahsettiğimiz gibi ana karakterimizle beraber ilerlerken sadece zorlu görevler değil, aynı zamanda eğlenceli kaçış görevleri ile de karşı karşıya gelebiliyoruz. Oyunda bir yandan kurye olarak ilerlediğimiz esnada kargoları dağıtım görevini üstlendiğimiz dönemde bazı mafyaların ve kötü düşmanların karşımıza çıktığını aktarabiliyor ve onları ortadan kaldırmak ve aynı zamanda kargoları doğru bir şekilde teslim etmek tamamen bizim işimiz oluyor. Oyunun içerisinde yer aldığımız süre boyunca tüm bu durumlara dikkat etmemiz gerekiyor ve aynı zamanda grafikleri ve animasyonların oldukça akıcı ve dikkat çekici olduğunu da vurgulamak gerekiyor. Oyunda aracımızda ve kamyonumuzla beraber sağa sola doğru hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor, araçların arasından geçebiliyor, insanların arasına dalabiliyor, etrafı yakıp yıkabiliyor ve çok daha fazlasıyla beraber buranın kaosa sürüklenmesini sağlayabiliyoruz. Sokakları birbirine katabileceğimiz yapım içerisinde her bir unsurun tek tek yıkıldığını ve aynı zamanda yok edilebilir ortamlardan geçerek şehir içerisinde ilerleyebildiğimizi aktarabiliyoruz.
 
 
 
Oyunda sadece bir araç değil, aynı zamanda çok çeşitli araçların bulunduğunu aktarabiliyor. Kamyonlardan spor araçlara ve çok daha fazlasıyla beraber nostalji araçlara kadar oyunu oynayabilir ve kargoları dağıtım işini üstlenebiliyoruz. Farklı ve ilgi çekici tarzlarla beraber yer alabileceğimiz yapımda her bir aracın farklı sürüş dinamikleri ve hızı bulunuyor. Dolayısıyla bunları kullanmak için ve onları satın almak için kargoları doğru şekilde ve doğru zamanda teslim etmeniz ve ortalığı daha az bir şekilde kaosa sürüklemeniz gerekiyor. Çünkü ne kadar çok ortalığı birbirine katarsanız o kadar çok düşman karşınıza çıkabiliyor ve bu sayede hem halkın da size düşman olmasını sağlayabiliyorsunuz.

Yıkılabilir ortamların bir hayli ön planda olduğu yapımda zaten fragmanına bakacak olursak, oldukça fazla içeriğin yıkılabildiğini ve bir binanın tamamen yok edilebilir olduğunu görebiliyoruz. Aynı zamanda ortadan kaybolduğunu bile söyleyebiliyoruz. Etrafı birbirine katabileceğimiz yapımda her biri eşsiz bir oyun tarzına ve mekaniklerine sahip garip teslimatları yapmaya hazırlanabiliyor ve bu görevleri üstlenerek onları tamamlayarak paraların sahibi olabiliyoruz.
 
Örneğin, fragmandan da görebileceğiniz üzere çırpınan bir devasa kılıç balığını teslim etmek için elbette zorlu bir şekilde ilerlemek durumunda kalıyor ve aynı zamanda atom bombasından kurtulmaya kadar oldukça farklı kargoları teslim etmek durumunda kalıyoruz. Bu tarz detaylarla beraber oyundaki heyecanın dozu gitgide artış gösterebiliyor ve her bir kargonun oldukça farklı bir yapıya sahip olduğunu aktarabiliyoruz. Unutulmayacak şekilde farklı görevleri adım atabileceğimiz yapımda teslimatları yerine getirdikçe daha da zorlu görevler bizlere sunuluyor ve bu sayede oyundaki yerimizi alabiliyoruz. Aynı zamanda arka planda yer alan ana hikaye hem ara sahnelerle hem de karakterler arasında diyaloglarla bizlere aktarılıyor.
 
 
 
Oyunun grafiklerine ve animasyon tarzına bakacak olursak, oldukça dikkat çekici bir yapıya sahip olduğunu söyleyebiliyoruz. Bunun yanı sıra oyunda daha çok çizgi tarzı ve dönemi daha iyi yansıtan bir sistemin olduğundan bahsedebiliyor ve bununla beraber oyundaki yerimizi alabiliyoruz. Oyunda gece ve gündüz döngüsünün olduğundan da bahsedebilir ve bu sayede oyunda bir yandan ilerlerken bir yandan ise gecenin o karanlığı ve sokak lambalarıyla doğrudan ilerlemek durumunda kalıyor ve bunun yanı sıra güneşin de kavurucu sıcağı ile karşı karşıya gelebiliyoruz.

Dinamik bir dünyada ilerleyebileceğimiz yapım içerisinde istediğimizi gerçekleştirebiliyor ve ortamlardan şehirlere doğru geçiş yapabiliyoruz. Çeşitli araçlarla ortalığı birbirine katabileceğimiz yapımda her biri eşsiz dinamiklere sahip birçok araç bulunuyor ve detaylı bir şekilde tasarlanmış büyük ve yarı açık bir dünyayı hem yaya olarak hem de araçla beraber keşfetmek durumunda kalıyoruz. Vatandaşların canını sıkmamaya özen gösterebileceğimiz yapımda etrafı yakıp yıkmamaya ve düzenli bir şekilde ilerlemeye dikkat etmemiz gerekiyor çünkü burada yapacağımız hamlelerle beraber canlı dünyayı doğrudan etkileyebiliyor ve üzerimize daha çok düşmanın gelip gelmeyeceği bizim hamlelerimize göre değişkenlik gösteriyor.
 
Kaos ve kargaşanın hakim olduğu 1950'li yıllarda orijinal oyun müziği ile beraber ön plana çıkan bir yapım bizleri bekliyor. Aynı zamanda radyo reklamları, İngilizce seslendirmeler ve döneme uygun bir kullanıcı arayüzü ile beraber oyundaki yerimizi almak durumunda kalıyoruz. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız, oyuna göz atmanızda ve bir şans vermenizde fayda var diyebiliriz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Minecraft Filmi İçin İlk Fragman Yayınlandı: Vizyon Tarihi Açıklandı VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasında PCIFIC Esports Rüzgarı!

yaratıc1KLAVYE

5.9.2024 05:44:37

0
Güzel görünüyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız